It's too cold outside, for angels to fly

Jag märker att temat för den här veckan är en blandning mellan att städa/tvätta, träna och åka på ärenden. Idag så började det med att jag for iväg på min cykel till gymmet där jag första delen var själv tills det droppade in en annan människa. Det känns så skönt när man får ha gymmet för sig själv, åtminstone för en liten stund. Sedan har jag slappat lite, ordnat fika och just nu har jag tvättstugan och väntar på att gå ner för att byta maskin. Jag måste även dammsuga och göra det fint här i mitt rum. "Vi fixar'ee! Vi fixar, fixar'eee!"

Cause your mind don't control what it does sometimes


We just both gave up


Idag så började dagen med att sitta på balkongen och äta frukost, ljuvliga sommar, sedan så åkte jag med föräldrarna iväg till Eskilstuna på lite ärenden, gick lite i affärer och åt på Max.

Hoppas, hoppas att det här går igenom för då kommer jag kunna andas lite lättare igen. . .

Morning will come and I know it will be warm

 

Jag fullkomligt älskar den här låten! Och ja, jag är lite inne i schlager just nu efter hela den baletten.


That famous hard first step


Todays prayer

"Ge mig mer kraft och positivitet att klara av allt jag måste göra. Och hjälp mig
i min krångliga vardag. "

We sail into infinity


En trött, rosa, osminkad, nyduschad tjej är jag idag. Idag har det inte hänt så mycket annat än att jag var hemma själv större delen av eftermiddagen vilket gjorde att jag parkerade mig i soffan och kollade på tv. Snubblade över att se på Seabiscuit och blev riktigt glad. Den filmen är superbra och jag kan verkligen rekommendera den!

Är förresten riktigt glad över att Loreen tog hem hela tävlingen. Vilken grej! Jag satt och var oerhört pirrig när resultaten skulle levereras. Mamma satt till och med och höll räkningen på alla tolvor. Härlig kväll!

How girls get their packing done


HAHA åååååh jag orkar inte!

Sometimes we have to lose a part of us to find the truth

Här har det varit lite väl tyst! Dock så har det en bra anledning: jag var på resande fot hela gårdagen. Föräldrarna och jag åkte iväg mot Karlstad och på vägen så stannade vi och tog ett snabbt dopp och solade lite. Såklart så hade jag glömt ladda mobilen så den fick inte hänga med, vilket betyder att det inte finns några bilder att visa tyvärr.

Idag tar jag det mest lugnt, speciellt då mina axlar är lite för brända och är rätt trött i kroppen efter gårddagens resande. Jag var helt uttslagen på resan hem så jag la mig ner på baksätet och sov en stor del av resan. Sedan när jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och fortsatte vilandet där. Senare ikväll blir det att sitta och hoppas på Loreen. Hon kanske inte vinner men en bra placering måste hon ju få.

No era mío el corazón

Äntligen så har Spanien en bra låt i Eurovision. I flera år har man fått skämmas,
men nu så är jag glad och jag tror mamma kommer bli det också.

Never forget what I said and did


Idag var det dags igen att åka ut på picknick med Maria. Vi cyklade ut till Prästens hage igen och njöt för fulla muggar med att sola och bada.

Your heart is a mess


I embrace my fears


Idag så for jag iväg med föräldrarna en tur till Eskilstuna för att gå på lite ärenden. Det blev även lite ätande mat och fika. Skönt att åka någonstans om dagarna, även fast det "bara" är till städer som inte är så himla speciellt nya för en. När jag väl kom hem så besökte vi min faster och hennes man en stund, åt glass och pratade. Sedan just när jag kommit hem så får jag se att Maria skrivit och vill ha med mig som promenadsällskap. Det blev en kort fram och tillbaka från affären och så satte vi oss en stund och bara snackade vilket både var välbehövt och skönt. Efter det så blev det lite kallande på katterna, se lite Grey's och sen Body of Proof. Skön dag med andra ord!

When I fall

Found here

I'm sick of being scared, you have to take me somewhere else


Första gången för idag som jag sitter vid datorn, sköna ljuva sommar. Glass med familjen ute vid Orresta och kollande på Eurovision. Annars har det bara varit slappande och gått på promenad med hunden.

Running through a field where all my tracks will be concealed

Picknickens enda systemkamera-bild.

You left me in the dark

Idag så cyklade Maria och jag iväg för att ha picknick!


Efter en del krångel med vägen(jag virrade bort oss, haha!) så kom vi fram! Var sådär äckligt svettig och röd i ansiktet. Dels för att jag var så varm och att jag fått färg.


Hade med mig mammas goda pannkakor med lite äppelmos. Mums!


Åt lite av Marias goda kakor. Ballerina Marängsviss är lika med himmelskt gott!


Hälsade på en fin häst på vägen tillbaka som var lite nyfiken.


Så cyklade vi vidare hemåt! Blev sammanlagt lite över två mil som det cyklades! Känns sådär lagom gött redan nu i lår och bak. Tog förresten årets första dopp! Det ni!

I have tried to say that I know you

 

Dagens utseende. Jag invigde mina solisar när jag skulle till kyrkan idag. Jag är riktigt glad att jag kom iväg dit, var ett tag sen och det var så bra idag. Geoffrey är så bra! Temat kan man sägavar idag att vi ska ta hand om varandra och bry oss om varandra. Fick hjälpa till lite också lite oväntat sådär, haha.

Can't you see the glow on the window pane


Igår på eftermiddagen, innan promenaden med Maria, så stack vår familj iväg med mina farföräldrar och min faster och hennes man ut på en biltur genom Södermanland. Vi åkte ut på småvägarna utan någon direkt slutdestination uttänkt förutom lite idéer som vi hade. Vi såg rekord mycket hjortar, upp över sjuttio stycken, och det var strålande sol hela tiden. Vi stannade till på ett fik ute vid Ripsa som hette Café Tappen för att fika lite. Det var en gammal liten mysig stuga som var full av små söta bockbord och söt inredning full av pasteller. De hade även lite loppis kan man säga där jag såg lite härliga saker som jag gärna hade tagit med mig hem, men hade inte plånboken med så jag fick bara med mig ett par snygga solglasögon, bilden ovan, som jag fick för en tia. Fynd!

I wanted to drop the flowers

En liten bildbomb från kvällens promenad med Maria. Vi bestämde oss för att gå en promenad ut till Stenhammar. Vädret var härligt, förutom att det blåste lite och blev lite kallt på slutet av promenaden. Vi stötte på ett rådjur som tyvärr inte kom på bild(som vanligt) och lite kossor. En härlig kväll med andra ord!

Like the wind you follow the tide out of my reach


Äntligen så har pollen släppt kontrollen över min kropp och jag är inte lika trött längre, plus att infektionen i mitt öga verkar vara över. Det hela gjorde att jag äntligen orkade åka iväg till gymmet en tur idag. Det kändes riktigt skönt då jag börjat älska det mer och mer. Vikten på några maskiner ökades och även fast jag cyklar till gymmet som uppvärmning så cyklade jag tre km på träningscykeln när jag kom dit, den ni!

If you're done with embarrassing me, on your own you can go


Sitter och lyssnar på musik och slösurfar i skrivandes stund.

Dagarna flyter ihop och jag känner att jag sjunker långsamt ner i apatins träsk. Samtidigt så känner jag mig så arg och irriterad över att ha det såhär att jag står och velar. Allting har blivit så fel att jag inte ens förstår hur jag hamnade här, vilket gör att jag bara blir ännu mer irriterad. Det är helt enkelt mycket känslor som surrar runt i bröstkorgen, svider och bultar. Jag känner mig dum som inte gör tillräckligt för att ta mig härifrån, att jag inte är tillräcklig i mina gärningar. För inte är jag tillräcklig när jag knappt gör något. Allt det här gör att jag inte orkar göra mig iordning om dagarna, varför skulle jag? Jag sitter i mjukisarna, osminkad och lyssnar på samma låtar om och om igen. En ond cirkel. Det värsta är att jag vet att imorgon kommer den vara igång igen, den där cirkeln. Jag känner mig som en råtta i ett råtthjul, vet inte hur jag ska ta mig ur.

Nej, jag är inte ledsen. Nej, jag är inte förtvivlad. Nej, jag är inte arg. Nej, jag är inte sur. Nej, jag är inte glad. Det kallas att ha stängt dörrarna. Känslorna jag känner är korta, spontana. Men den konstanta känslan är.... apati.

Unsure that I can trust

Några utav mina favoriter från DeviantArt. Här är min deviant

I'm sleeping through the day

(weheartit)


I will tell your stories and keep you alive


Everybody wanna go to heaven, but few wants to die


Jesusmanifestationen


I lördags så var jag med min syster och hennes kompis till Stockholm för att gå på Jesusmanifestationen. Aftonbladet skriver bland annat: "Varje år samlar manifestationen mellan 15 000 och 25 000 personer från ett 30-tal kristna samfund runt om i landet."(här kan du läsa hela artikeln) I år var det runt 15 000 människor som samlats, bra siffror om man tänker på att dagen var full av ett flertal regnskurar. Det var riktigt trevligt, alla var glada och det var väldigt lugnt. Det var min första gång och jag säger att det kommer definitivt inte bli min sista!

You got the love, I got to see it through


Idag är jag trött, nyduschad, osminkad men glad. Det är pollen och vädret som gör att jag är så trött och tung i kroppen, så våren + sommaren är inte alltid så rolig. Sitter dessutom med ett smärtande och svullet öga så vi får se hur det blir med det. Jag får hoppas att det snart går över. Annars håller jag på att överföra bilder från kameran från lördagen i Stockholm och lyssnar på musik.

I never wanted anything from you except everything you had


I'm going home



(värdelösa bloggtitlar när man inte lyssnar på musik)

En sliten tös säger hej!
Dock är jag glad och stabil, sitter och syndar lite: cola och ostbågar. På måndag blir det att börja hårdträningen igen efter en vecka utan någon som helst träning. Det märks att man blivit träningsberoende, men man skulle ju kunnat ha ett sämre beroende haha.

I alla fall så åker jag hem till hålan igen senare idag. Efter en vecka här så är det skönt. Menar såklart inte att det varit jobbigt men även fast jag älskar att åka omkring så är det skönt att komma hem.

I'm moving on



Nu sitter jag i Uppsala hos syrran!
Är här den här veckan och catchar upp lite med vänner och syrran. Tar det lite lugnt med andra ord! Just idag så har jag varit nere på stan och shoppat lite! Fick hem lite fina plagg. Nu har jag ätit, ser på tv och bara slappar. Väntar på att syrran ska komma hem så ska vi nog se vad vi ska göra ikväll.


I am bound to you


Looking for a reason why




Say you never let me go


Boys will be boys

"Hur gammal var det nu du blev?" - Farmor
"Tjugotvå" - Jag
"Tjugotvå... det är inte klokt! Så gammal och ännu inte gift!" - Farmor
"Du får skylla på pojkarna" - Jag

There is nothing else that I want more



He is an monster, he is an animal


Då har man förvandlats till tjugotvå, vilket känns .... ja, det känns inte alls. Men en härlig och lugn eftermiddag har det varit. Fikat, ätit tårta, spelat lite uno, ätit snacks och såg lite hockey.

A little sweat have never hurt nobody

Den udda bildkombinationen, haha!

I alla fall så stack jag iväg till gymmet idag på ett pass. Jag har ju tränat så dåligt den här veckan så kände att jag var tvungen. Nu känns det gött i kroppen! Sen har jag även bakat en kladdkaka. För jag har ju det som plikt eftersom imorgon, mina damer och herrar, så är jag ett födelsedagsbarn. Jajamänsan, tösen blir nämnligen 22 bast! Så jag måste ju göra något smaskigt för gästerna.

Annars? Nä, det händer inte så mycket. Ska slappa lite, och kanske iväg till Sanna en sväng.

Looking into your eyes


Slarviga mobilbilder, men såhär blev håret. Ingen direkt förändring, bara lite toppning. Men nöjd är jag!

We will be with you


Nu är jag hemma efter en tur till Nyköping. Jag toppade håret och sedan så satte vi oss och fikade. Vädret fortsätter att vara ofantligt bra och vi såg... ja, över ett trettiotal hjortar på vägen hem. Våren är vacker.

This life is more than ordinary


I wanna make a supersonic-man outta you

Idag så drog mina föräldar och jag iväg på en cykeltur. Här tar vi vår fikapaus, lite trötta.


Ängen som vi satt på. Nästan allt har slagit ut på bara några dagar!

På en del utav cykelturen så bad jag dem andra stanna så jag kunde fotografera den här vackra vitsippebacken.

I'm going out of my head


Standing in the line to see the show tonight




I can see the stars all the way from here

(bildbomb!)

Idag var årets första grillning med lite vänner. Efteråt åt vi glass, spelade skipbo, pratade och skrattade massor och gick sedan på en promenad. Härligt härligt! Våren är här på allvar nu! Allt slår ut och grönt är det i snitt överallt.

Walpurgis Night

Glad valborg på er, eller vad man nu säger!