Do what makes you happy

Img. Source here

You can show me the work that you've done

(gammal bild med ny redigering + text)

Idag är det en fixa/slappa-dag. Jag var på ett möte imorse, sen har det blivit att slappa lite och sedan fick jag krut i baken ;) Jag började nämnligen med att fixa om lite i mitt rum, städade och la in kläder i byrån. Nyss åt vi lite kvällis och strax ska jag iväg med pappa för att handla lite. En ganska ointressant bloggdag med andra ord.

I'm just an empty soul until you step into the room


Some things you need to know

Jag kände att det var dags att förklara lite saker som har hänt den senaste tiden, en del stora förändringar.

- Jag är singel igen.
Japp, jag är inte längre ihop med Gabriel av ett x antal anledningar. Vi kom fram till att det inte fungerar i alla fall och gjorde slut efter en tuff process. Dock vill jag tillägga att jag mår sjukt bra och känner att det här verkligen var rätt. Plus att jag aldrig nog mått så bra över att vara singel. Såklart har jag det jobbigt ibland nu också, men jag kan inte säga att jag är förkrossad.

- Jag har flyttat hem
På grund av att jag inte är ihop med honom längre så kände både jag och mina föräldrar att det var bäst att flytta hem till min hemstad igen. Jag kände inte att jag kunde stanna där, och inte ville det heller. Så just nu bor jag hemma hos mina föräldrar tills det löser sig på något annat sätt.

Så nu vet ni!

Three in one


Jag säger bara: WOW!

Like a fool, I trusted youNu sådär på eftermiddagen vid solnedgången så bestämde vi oss för att gå ut på en liten promenad i kylan, vilket jag defintivt inte ångrar. Så vackert med all frost, men den kalla och friska luften som svalkar halsen och den vackra solnedgången.

It is oh so quiet


I remember you still


-


It is like I am scared


It's gonna be alright


Idag känner jag mer för att rulla ihop till en boll och bara försvinna under täcket.
Jag orkar inte. Orkar inte med att stå utanför och titta på. Titta på alla som har ett vanligt liv. Jag orkar inte vara orolig hela tiden och sedan spela kolugn när man får frågor av andra. Bävar varje gång jag träffar folk för att jag ska få frågan. Vill inte svara, ser ni inte att jag inte vill? Ena stunden är man glad för att allt går som smort och nästa så får man ett negativt besked och man är tillbaka på ruta ett. Sveriges byråkrati kan ta sig...

SVF's vernissage

Här får ni en bildbomb från SVF's vernissage från i fredags som lite kompensation för allt dåligt bloggande.
Alla projekt som eleverna hade gjort var handgjorda; alla mönster, t-shirts, smycken, tapeter, foton, hemsidor, reklam... allt! Alla inslagen tyckte jag var extremt imponerande och hela utställningen låg på en hög nivå.

Såklart var jag där som stöd för älsklingen som ställde ut sitt t-shirt projekt. Det var jätte många som stannade och var intresserade, imponerade och ville följa upp hans arbete. Några från designmarknaden som brukar hållas på hösten ville att han skulle vara med där, vilket är otroligt häftigt om man tänker efter! Stolt flickvän! För de som vill kan förresten gå in på hemsidan där Gabriel kommer eventuellt sälja sina t-shirts. Klicka bara här.

I slutet av vernissagen så delades ett stipendium på fem tusen kronor ut och diplom från företaget Bolt, det blev duon som hade skapat T-shirt företaget "Særdeles" som fick det. Ett par riktigt duktiga killar!

Why I hate religion but love Jesus


What else you gotta do on a saturday?


So, let's see what's on the list today

dagens vill ha: Onyttigheter, mat ... Mat-begär is the shiet
dagens klädsel: svarta mysbyxor, ett svart linne. Optimala mys-outfiten!

dagens smink: ingenting ingenting
dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig hästsvans
dagens händelse: Jag har spelat Assasin's Creed så att känslorna sprudlat. Oj, vad datormusen fått sig några kängor. Inte lätt inte.
dagens planer: Laga mat, jag är lite dålig på det där med mat. Glömt bort det, har ju bara ätit en skål fil idag. Hm...
dagens roligaste: Inget direkt, bara allmänt casual.

dagens köp: ingenting ingenting.

dagens fina: Sorgligt nog kommer jag inte på något!

dagens räddare i nöden: Assasin's Creed. Nerds needs feeding!

dagens bok: Inget. De två nya böckerna läste jag ut på 1 dag/bok. Japp, jag är en bokslukare när jag väl läser.

dagens godis: inget. Och fyyyyy vad jag önskar jag hade!
dagens humör: Stabilt och helt enkelt bra! Förutom då spelilskan som kommer fram ibland. Varför kan jag bara inte vinna jämt fööör?
dagens ord: Slappa


How long will it take


Ingen annan skulle förstå


Details of today


Some one have wanted me bad things

Tjena! Jag ville bara förklara lite varför just jag är så dålig på att blogga just nu. Dels så är det den vanliga anledningen att jag fortfarande inte har ett eget internet, vilket gör att jag antingen måste låna Gabriels eller koppla in min mobil och surfa genom dess internet. Trist trist trist...

Den andra är att jag är fortfarande sjuk, vilket gör att jag har varit väldigt begränsad med att kunna göra saker. Plus att jag har mestadels också sett sjuk ut, och det mina vänner är inte en vacker syn! Dessutom efter den långa promenaden fram och tillbaka in till stan(1 mil!) gjorde att jag sträckte något i ljumsken. Jag kunde knappt gå, stödja på benet då det gjorde fruktansvärt ont. Varje gång jag skulle vända mig i sängen i natt så smärtade det till, spelade inte ens en roll om jag bara rörde mit någon cm. Men som tur var så har det mesta gått över och jag kan röra mig ganska så normalt.

Allt detta har gjort att blogghumöret inte legat på topp, just so you know.

iphone filles my heart, or my.... blog


Ja, jag vet! Lite väl mycket iphonebilder som fyller min blogg men det är ju i alla fall bilder! Det här är från de senaste dagarna. De sista tre bilderna är från dagens bravader med Gabriel. Gick in till stan, tog oss en liten lunchfika och gick sedan hem igen. Och snö har vi fått!

Nu steg Daniel in genom dörren så nu får jag sluta. Shing!

I'm wanted dead or alive


De senaste bilderna från iphone'n.

You picked me


Jag var iväg på en promenad för en stund sedan. Rensade tankarna och bara tog in färsk luft. Det var välbehövligt kan jag säga. Jag stannade vid Vättern, satte mig och lyssnade på luften och vattnet samtidigt som jag kollade ut på vattnet. Vackert. Att jag bor sähär vackert är lite lyx tycker jag, trots att jag bara bor i en liten etta. Men omgivningen är otrolig!

Flying daggers


Jag såg den här igår kväll med Gabriel, och jag hade aldrig sett den förr. Men oj, vad jag blev positivt överraskad! Otroligt bra, spännande, fint inspelad, bra story, sorglig, den är både väldigt förutsägande och inte, och sen så älskar jag det asiatiska. Se den!

I'm working out

 


Jag såg den här på en blogg och jag var bara tvungen att visa er den! Skön, och modig kille eller vad säger ni?!

I will allways love you


Gammal bild

Visste ni förresten att Gabriel och jag firade två år igår?

No, we are not alone


Nyår firades hemma hos Rebecka med kompisar och älsklingen.

Först ut var att äta Gabriels och min förrätt: champinjonsoppa och en skiva baguette med Philadelfiaost.
Gott om jag får säga det själv ;)
Varmrätten hade Rebecka gjort: inbakad kyckling med ris och sallad. Jättegott!
Vi tog sedan en liten paus och började spela Monopol.
Daniel och Tobbe
Tobbe och Kristin hade gjort en riktigt god citroncheesecake till efterrätt
Jag spenderade halva tiden av firandet på toaletten för att snyta mig, sjukling som jag är.
Så jag passade på att ta lite egobilder.
Det spelades lite Monopol, igen.

Min älskling sitter och göttar sig i soffan.
Vi tvingade killarna att göra sin "berömda" dans en stund innan tolvslaget. Underhållning på hög nivå!

Vi gick ut för att kolla på fyrverkerierna vid tolvslaget. Gott nytt år!
Efteråt gick vi in och spelade monopol igen innan vi sedan åkte hem.

En väldigt trevlig nyårsafton, min första i Jönköping förresten. Jag sitter i skrivandes stund och har precis avklarat en skål varm soppa då jag är så förkyld. Näsan rinner, halsen svider och kittlar. Men gårdagen var riktigt härlig, så det ångrar jag inte. Jag ska bara vila upp mig och äta halstabletter idag.