And boy when you go and I am all alone, you fill up my mind


Nu är håret fixat! Det blev klippning och färgning hos frisören. Hon toppade håret så att allt slitet försvann och sedan klippte hon min förfärliga utväxta lugg till en som jag kan spara ut som snelugg istället. Mycket, mycket bättre! Sedan så började färgningen. Från början så skulle jag slinga det men vi kom fram till att det var bättre om hon bara fräschade upp färgen jag hade genom att bara mörka ner den en aning med en färg som var mer mustig. Och som sagt: jag är jättenöjd med resultatet! Bättre bilder kommer att komma senare. Senare ikväll ska jag iväg och gå på sångövning, då jag börjat sjunga igen. Woho!

"Ameerah of the forest"


Summertimes

Nu ska jag visa något som har några år på nacken men som jag inte visat eller redigerat förut. Nämnligen bilderna från resan till Mallorca 2008. Första resan som kameran hängde med och jag kunde inget om redigering.


I will love you till the end of this romantic movie of ours

Jag satt och hade påbörjat min chokladmuffins och colaflaska när du smsade mig. Du hade slutat skolan och undrade vart jag var, Espresso house svarade jag kort undrande. Leendet sprack stort upp på mitt trötta och lågablodsocker-ansikte när jag fick svaret. Du skulle komma och vänta med mig. Minuterna kändes som evigheter då jag satt och väntade på din ankomst, och min mun blev allt torrare för varje muffintugga och jag kände mina händer skaka då jag tog en klunk cola i hopp om att jag snart skulle bli mitt normala jag. Till slut kom du runt hörnet och log sådär kolugnt som bara du kan, satte dig mittemot mig och mitt hjärta bultade lite hårdare då du tog tag om min hand som om det var ett hej. Vi började prata vardagligt, du snodde cola från min flaska sådär vardagligt och härligt, och sedan gick minutrarna sådär förskräckligt fort igen. Det var dags att gå. Vi gick runt hörnet tätt, tätt intill varandra. Till slut kom den punkten då vi skulle gå åt olika håll. Vi kollade på varandra sådär varmt som bara vi kan och pussades farväl. "Hör av dig" sa jag snabbt och med en underton som kan tolkas som en befallning. "Det kan väl du också göra." svarade du retligt. "Men det brukar jag ju göra." vi älskar ju att munhuggas. Ibland tror jag att det är för att vi vill få tiden att stanna en stund. Jag kunde knappt släppa dig med blicken, och jag såg dig fara upp med rulltrappan samtidigt som jag gick in på Pressbyrån. Jag köpte det jag skulle och satte mig för att vänta på bussen. Bussen var försenad och jag spelade tetris på mobilen för att tiden skulle gå. Bussen kom och jag hittade en plats, pluggade in hörlurarna och började drömma mig in i en utav Nora Roberts världar. Bussresan gick förväntansvärt bra emotionellt. Men nu, när jag sitter här in på småtimmarna och känner mig smått tom, börjar jag tveka. Jag vill inte lägga mig då jag vet att du inte är i samma hus. Jag saknar din varelse som närvarar. Jag sitter och hoppas, väntar och ber att tiden tills vi ses igen bara ska vara ett ögonblick.

You give me heat when I am cold

Bild från i början av året.

Idag klockan 16:35 bär det av norrut. Det regnar ute och blåser rejält i omgångar så att det viner. Folk skriver att de är ledsna över att sommaren är över. Inte jag. Jag älskar hösten och välkomnar årstiden och tänker på alla mysiga kvällar med varm choklad, fina kläder, vackra foton på alla färgglada träd etc. Sen att sitta sen på bussen och det regnar gör det bara mysigt. Jag kommer att ägna mig åt att lyssna på musik och sätta sprätt på alla tankar, och kanske ägna mig åt att läsa ut den nya Nora Roberts-boken jag har med mig.

Like water from my heart, I pour my love on You

Ett litet livstecken: Ja, jag lever och har inte dött som kanske många trodde. Jag sitter vid Gabriels mac fullt levande! Imorgon så åker jag hem till lilla hålan igen. Det känns både skönt och inte, som det alltid gör. I alla fall så har vi haft det riktigt trevligt, som alltid. Vi har sett på film, gått på promenad, jag fick följa med när de skulle fixa iordning klassrummet på skolan(de hade även utmaningar för de nya eleverna då det var student vecka) vilket var jätte trevligt(vi grillade även efteråt, jag fick träffa världens sötaste boxervalp och träffa hans klasskamrater) plus att vi gjort mycket annat. Nu vet ni i alla fall :)

It's not the light who catch the shadows, it's not


Small facts about me

Jag fastnar inte på bild idag, om ni skulle ha lust att klaga på det drogade spöket på bild.


Saker ni kanske inte vet om mig:
- Jag älskar motorcyklar, mer än bilar, och drömmer att en dag segla fram på vägarna på en egen. Ännu bättre vore om jag någon gång hade en chopper, men de är ju så ofantligt dyra så det är en väldigt svår uppnådd dröm.
- När jag var liten fick jag höra att jag var bra på att springa, och folk ville att jag skulle börja på allvar. Dock så tyckte jag att det var tråkigt så det blev aldrig av.
- Jag är av spanskt ursprung då min mamma är därifrån och kom till Sverige när hon var nio år. Däremot kan jag ytterst lite spanska.
- När jag var liten samlade jag på klistermärken och tomma parfymflaskor(haha!).
- Jag har ett otroligt starkt lukt/smaksinne, och känner ibland dofter och smaker som många inte gör.
- (denna hänger ihop med den ovan) Jag äter väldigt få saker pga. att jag inte tycker om dem. Och jag menar: när jag tar en bit så mår jag fruktansvärt illa och ibland har spytt. Jag äter inte fisk(förutom fiskpinnar), grönsaker, chips förutom lättsaltade, potatissallad, skaldjur förutom räkor på pizza(haha?!), lammkött, etc. Jag dricker heller inte någon sorts av kaffe eller thé. Plus att jag har stenfruktsallergi. Och jag måste tillägga: det spelar ingen roll hur många gånger jag smakar sakerna, jag ogillar dem lika mycket ändå. Tro mig, jag har testat!
- Många säger att jag har väldigt fina fötter. Jag har t ex. haft några fotfetischter efter mig. Bland annat en från Italien som ville att jag skulle komma ner så att han fick "ta av mig strumporna och ge mig en fotmassage". Haha, knas!
- Jag har otroligt lätt att lära mig sånger och sedan ta stämma på dem. Det går som på automatik.
- Jag är stark naturligt, och har lätt att bygga muskler.
- När jag var liten var jag otroligt blyg och gömde mig bakom mamma när någon vuxen kollade på mig.
- Jag är bra på att orientera mig och hitta, trots att det är ett nytt ställe jag är på så brukar det gå väldigt bra.
- När jag var runt sex år så bröt jag armen(benet blev som splittrat i flera delar, dock satt delarna kvar,på stället där det gick av) genom att jag hade klättrat upp på en köksbänk och halkade på ett papper, som jag stod på, när jag skulle hoppa ner.
- Jag är väldigt allmänbildad och får höra oftast: "Hur visste/vet du det?". Även lyckats chocka en högt utbildad och bra lärare genom att säga en sak som inte ens hon visste om. Ganska så kul faktiskt, haha.
- Jag har sju icke levande syskon, och har tre syskon i livet(de är fosterbarn, men känns såklart lika mycket som äkta syskon för mig).
- Jag heter Marie i andranamn.
- Jag har haft tandställning.
- När jag var liten var jag otroligt hemmakär och kunde inte övernatta hos kompisar då jag började längta hem och grina så att de fick köra hem mig.

Så, nu vet ni lite mer om mig!

So leave a message at the phoneDet här var de två sista bilderna från fotograferingen med Gabriel. Och på tal om honom: på onsdag bär det ner till kära småland där han är. Ska vara där tills söndag och det ska bli underbart! Har inte varit hos honom på kanske tre veckor eller så, vilket gör att det definitivt är dags! Saknar ju min kärlek.

Traveling to the good old times

Det här är vad jag och pappa har gjort idag:Vi åkte in en tur på MacDonalds på vägen upp, man måste ju ladda batterierna. Eller ja, magen.
Efter att vi varit iväg med hoppborgen(som församlingen hyrde i lördags) så åkte vi iväg till Café Lyran, där pappa gick med mamma några gånger när de var unga. Jag kan bara säga att det har blivit ett nytt smultronställe, så otroligt mysigt!

Om ni undrar varför lamporna står där är det för att vad jag vet har dem lite små pjäser här inne. Förr så hade dem även filminspelningar här i huset också. Plus mycket mer men det får inte plats att skriva om här
Pappa frågade efter en stund:"Nå, trivdes du här?" "Det ser du väl! Annars skulle jag väl inte gå lös såhär med kameran!". Jag säger bara en sak: han får skylla sig sen om han får höra mig tjata om att åka dit igen.

Efter att vi var där så åkte vi iväg till IKEA en sväng och även in på Heron City.

I wanna tear down the walls

En gammal favorit. love, love, love this!

"Ameerah of the forest"


I got a failure condition but You rescued meEn riktigt stor bildbomb från gårdagen.

She's freaky but I like it


Den har några år på nacken men inte är den sämre för det!

When I pulled the trigger


I am watching at your teardrops in my hands

Såhär såg jag ut idag. Världens slarvigaste outfitbild och världens smutsigaste spegel?haha.

Förlåt för den ekande tystnaden här på bloggen men jag har varit nere i parken här i stan sedan klockan fyra. Jag var nere på Jesusfestivalen som anordnades av frikyrkorna i stan. Jag fotade även och fick en hel del grymt bra bilder! Det var riktigt härligt och det var en del folk trots att vädret inte var det bästa först, men sedan skymtades solen ändå :)

I am crying a river for you


Det blev inte bättre... Jag trodde jag skulle kunna glömma för en stund, glömma bort avståndet, kunna sluta tänka på dig en stund. Så dum jag var, jag kan inte glömma. Kan inte glömma hur ont det gör att vara här när jag för allt i världen vill vara där. Hos dig.

All I can do is cry, because I miss you


Min mobil har dött, hittar inte min laddare och kan inte smsa dig. Jag håller på att bli tokig, gå i bitar... Jag önskade tid och rum inte fanns just nu. Jag önskade för allt i världen att vi kunde ha det lite lättare, att vi fick ha som majoriteten har: ett icke långdistansförhållande. Jag önskade att jag fick krypa in i din famn just nu...

I am standing alone in a crowded room and we're not speaking

Godmorgon får jag väl säga, jag som är helt yrvaken och fortfarande helt slut efter gårdagens flyttande. Jag fick i alla fall höra att jag är stark, tackar tackar.  Möbler är nästan överallt och lådor fyller allrummet där jag sover för tillfället. Idag är en dag då jag bara känner för att ligga i sängen och krypa ihop till en liten boll. Men jag ska äta lite och ta mig en dusch så kanske jag mår bättre, eftersom jag egentligen inte har så mycket att må dåligt över. Det är nog mest att jag är seg och trött som gör att den enda känslan man orkar med är nedstämdhet.

I put you down in one of my boxes in my heart and takes you with meNu är jag hemma, har tagit en kalldusch och hunnit äta kvällsmat. Jag gjorde ett litet bildkollage på hur dagen var.


To watch but not see, to hear but not listen


Slarvig kvällsbild på hur jag ser ut för tillfället. I alla fall så ska jag strax lägga mig. Ville bara skriva det att imorgon åker jag iväg till Uppsala och hämtar hem det sista lasset med mina saker. Vi kommer nog vara borta länge under dagen. Kommer säkert ta med mig kameran om jag nu inte glömmer den, som vanligt. Vi har hyrt en liten lastbil och jag helt och fullt älskar att åka i sådana*ler som en fånig liten unge*. Ska se om jag inte glömmer att ta med mig musik till resan. Kommer bli rätt awesome!

My persuasion can build a nationSlarviga självporträtt men bättre än inget! Såhär ser jag i alla fall ut idag. Eller ja, just nu har jag en slarvig knut i nacken men om jag känner mig själv så kommer jag säkert ändra frisyren igen(jag ändrar frisyren titt som tätt varje dag).

Idag har jag även bokat tid hos frisören. Jag har blivit enormt less på håret och dessutom är det slitet och behöver uppgraderas. Det ska klippas och färgas, om två veckor. Can't wait! Jag har varit hos den här frisörskan en gång förut och då klipptes det en skarp lugg och jag fick röda slingor i underhåret. Blev så nöjd! Den här gången blir det nog inte lika stora förändringar, men jag tvivlar på att jag kommer att bli besviken. Vi får helt enkelt se hur det kommer att se ut! :)

I got to fight today, I got to take a stand


Sometimes airplanes can't jump out


Jag har fastnat vid covers, speciellt av de här människorna som är så duktiga. Älskar akustisk musik!

Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground like a skyscraper
So many things I wish I had knownDet är det här som jag har gjort idag: varit ute i skogen och plockat svamp. Mamma plockade även lite blåbär även fast vi först trodde att blåbärens bästa tid var över, vilket visade sig vara fel. Titta bara vilka stora blåbär som mamma plockar på sista bilden!  I alla fall så hittade vi lite svamp, jag var den som plockade mest för ovanlighetens skull. Annars så blev det inte så mycket svamp då det var ganska torrt. Vi var ute i fyra timmar och gick säkert över en mil. Härligt att få komma ut lite, och jag fick ju även lite fina bilder på köpet vilket jag aldrig säger nej till :)

Just nu kopplar jag mest av. Läser bloggar ser lite på tvn som är på här i bakgrunden, lyssnar på musik etc.

Nothing will ever come between us, I'll be right next to you


It is time for some changesSåhär såg jag ut för några år sedan. Ni som inte vet det så är jag inte lika smal längre och fy, vad jag saknar att se ut sådär. Jag kände att jag trivdes i den vikten, men slarvade och gick upp i vikt igen. Jag blir arg på mig själv att jag har så dålig karaktär. Jag säger absolut inte att jag är tjock, men jag vill tillbaka dit för då trivdes jag med mig själv på ett helt annat sätt. Nu blir jag irriterad att jag inte kan ha så mycket av mina kläder längre utan sätter på mig saker som inte är så tajta. På bilden har jag ingen mage och inte så mycket lår/bak. Nu har jag det, och det stör mig. Jag säger bara det: att när jag får råd så ska jag börja gymma igen och eventuellt börja med cambridge. Jag måste ta tag i mig själv igen, för jag vet att det var inte så att jag bara såg bra ut, utan jag mådde bra också. Nej, usch. Dags att göra något åt det här!

This is gotta be the good lifePlanerna för idag var ju att träffa Sara och Rebecka men jag fick slänga in handduken då jag inte mår bra. Jag sov väldigt oroligt inatt: vaknade, somnade av och till, drömde väldigt konstigt och svettades. Sedan har jag varit dåsig och svag, illamående och jag har antagligen lite feber. Suck.... Avskyr att ställa in då jag inte träffat dem på väldigt länge men mår man inte bra så är man ju inget bra sällskap heller. Så idag ska jag alltså.... försöka bli frisk(om jag nu ens är sjuk, gah hatar att inte veta vad det är!) och bara ta det lugnt.

Count your blessings

inspiration från Elle Interiör


Dagen idag började med att duscha, fixa sig och sedan iväg på möte. Det var jättebra och efteråt så satte jag mig och fikade med Sions gänget som jag inte träffat på evigheter! Var jättekul att träffa dem alla igen, och imorgon ska vi träffas igen. När allt var klart var det att åka hem och äta.

Och för en stund sedan så var jag duktig: jag satte mig med mamma, sittandes bredvid som råd, och sökte lägenheter. Fast jag sökte några här i Flen, då jag måste ha en nu tills allt löser sig med lägenhet och jobb nere i Jönköping och det kan ta ett tag(suck). Men bättre det än ingenting, jag kan ju inte bo i mina föräldrars allrum i all evighet. Jag längtar tills jag har en egen lägenhet så att jag kan få börja inreda. Det spritter nästan i fingrarna! Och om det går vägen så kommer det lösa sig rätt fort med lägenhet här i Flen, och tillfälligt jobb ska jag söka snart också. Hjälp, vad vuxen man låter!

This is looking like a contest


When I get older I will be stronger

Blogga var det ja...
Mina tankar har varit på andra håll idag. En slapp och skön lördag som mest spenderades här vid datorn eller ute på balkongen. Päronen och jag satte oss nu på kvällen och såg på ett avsnitt av Kommisare Morse, serien som jag älskar. Ska nog skaffa den på box om den finns. Många som jag egentligen ska skaffa: Grey's Anatomy, Vänner, Gilmore Girls, Scrubs, Couger Town, Desperate Housewhifes, Ally McBeal, Hellcats, Avatar serien, One Tree Hill, Private Practice, Bones etc. Blir nog att spara pengar en stund för att kunna göra det.

Och hur blev det här inlägget om serier? Hm... Jag har inte direkt någon struktur på det här inlägget men ja, jag gör inte mycket om dagarna nu. Just so you know.

I must confess that I feel like a monster


I got freedom and nobody can take it away

T-shirt - Gina Tricot / Kjol - H&M / Jacka - Marknad i Jkp / Väska - H&M / Kängor - H&M

I am always in this twilight, in the shadow of your heart


Idag for vi iväg till Katrineholm för en liten utflykt. Vi hälsade på hos brorsan som bor där och tittade på Macahan innan vi åkte iväg ut på stan. Det visade sig vara någon typ av marknad så vi kollade runt lite för att sedan sätta oss på Hembagarns. Efter att vi fikat klart och gått runt lite så lämnade vi brorsan och åkte hemåt.

Nu ska vi ha lite kvällsmys. Shing!

I feel in love with the game but I forgot your name


Bara en tanke

Jag vill konvertera mig till en morgonmänniska...

Her eyes makes the stars looks like they aren't shining


All I can say is that the world is over


Det blev visst en omedveten liten bloggpaus, men det tar jag igen med lite bilder från idag. Några får ni ta med en nypa salt då de är ganska suddiga men annars så ska det väl duga.

Det blev i alla fall en heldag till Uppsala. Farmor & farfar, faster Tina, mamma och jag åkte iväg imorse. Vi gick iväg till Storken och fikade det första vi gjorde, sedan efter ett litet snabbt besök på Rusta så for vi iväg på vårt uppdrag: IKEA. Det blev nästan en heldag bara just där. Ätandes IKEA-mat, inköp, letande och krångel med personal och en vara. Men efter ett tag blev vi äntligen klara efter lite pust, stön och klagan. Jag tänker inte gå in på det men jag blev lite smått besviken på några utav deras anställda och blev lite fundersam. Annars hade vi det otroligt härligt må jag säga!

Me calientas cuando siento frio

Det är inte nyttigt att ligga och oroa sig när man egentligen försöker somna. Att ligga och tänka på allt som ska hända, som jag vill ska hända, som jag vill göra, som jag måste göra. Alla tankar som bara snurrar runt och jag känner hur hjärtat rusar mer och mer. Jag blir tokig på det här! Tokig på att det tar så himla lång tid att få något eget, att jobbledande ska vara så himla utdraget och stressande, att jag inte har pengar, att jag vill ner så fort som möjligt men att det inte går. Jag är fast här uppe och det får mig att gå i bitar. Jag orkar inte...


Så nu sitter jag här och är helt slut. Sov tills kanske för en halvtimme sedan. Sitter här i mina mjukisar och försöker vakna helt. Men jag orkar inte, jag orkar inte bry mig längre om något.

I come alive in the night-time


Nu är jag hemma igen!

Vi fick med oss en del av packningen, dock ska vi hämta resten senare. Då tar vi med oss möblerna också. Det känns skönt att vara hemma igen och imorgon börjar vardagen igen.

Here I am with arms open wideI am so thankfull for Your mercy everyday, Your hands that are holding the weak person I often am, Your love that embraces my heart, Your strong power that reminds me how mighty You really are, Your still and soft voice that calms me and helps me to land on the ground again, Your incredible creations on earth that reminds me that You exist. I am thankfull for You ♥


I know I am accepted


Två bilder från förra årets höst.


Nyss så ösregnade det här ute och det åskade rätt kraftigt ett tag. Jag mös och om jag hade kunnat hade jag spunnit som en katt. Jag älskar åska och ösregn och ibland vill jag bara gå ut i ösregnet och försöka se någon blixt, samtidigt som jag blir dyblöt. Gjorde jag ofta när jag var mindre. Regn och höst är mysigt. Såklart är det trist att sommaren redan är över men samtidigt så älskar jag höst och vinter så för mig gör det inte mycket. Sedan för mig som fotar så är börja på hösten så vacker med sina färger. Jag hoppas på en hel del fotande den här hösten precis som förra året då jag fick en hel del fina bilder :)


We where born to shine


Jag verkligen älskar denna låten och denna duetten. Får gåshud.


Streams of Woe At Acheron


Some days life seems just a little bit harder
Tjenare!
Dagen idag har inte varit någon höjdare, tyvärr. Jag har migrän, skakar, är illamående, svider i magen och är allmänt svag. Inte trevligt när det är meningen att jag ska packa. Hoppas det går över och försöker kurera(läs.trösta) mig med cola. Hoppas ni har det bättre än vad jag har det!

I can see myself in your reflection
Jag ville bara meddela att jag nu kommit upp till Uppsala. Vi har ätit kvällsmat och sitter just nu vid tvn och slappar lite. Imorgon börjar jag packa och så ska vi försöka få med så mycket som det går :)


"Jag ser någonting grönt"

jag ÄLSKAR älgarna i Björnbröder!

You left me in the dark


You have been dismissedHej på er!
Tack så otroligt mycket för era fina kommentarer angående bloggen. Roligt att höra att ni tycker om det nya utseendet! :)

Dagen idag har varit otroligt lugn. Jag skulle som sagt egentligen gått på ett möte idag men jag var otroligt trött och kroppen ville inte lyda mig när jag försökte komma upp så det var bara att somna om. Föräldrarna kom sen hem från mötet och vi beställde hem pizza, sedan har jag bara slappat. Här har det regnat i omgångar och nyss så öste det verkligen ner! Dock så gör det mig inget, ibland tycker jag bara om sommarregn och ibland så vill jag gå på en lång promenad i regnet då jag tycker det är skönt att bli dyblöt, haha. Senare ikväll åker vi upp till Uppsala för att fixa och dona lite.

We could both make fun of distance

Har mer och mer börjat lyssna igen på Shakiras äldre hitar som jag riktigt gillar. Sedan har hon en underbar röst!


Mötet var riktigt bra! Nu har vi hunnit ätit kvällsmat och jag har suttit en stund och slöat här vid datorn. En sjön kväll helt enkelt! Imorgon blir det att gå upp tidigt och gå på ännu ett möte, vilket jag bara ser fram emot!

Everything is all for You, we live each day for You

Han är bara min

Nu: Duscha av mig och fixa mig | Sen: iväg på kvällsmöte!

"Ameerah of the forest"


"Adopterad? Vid min ålder!"Sorry för den usla kvalitén men det är bra ljud i alla fall. Det är det här som vi har sett på: Villervalle i SÖderhavet, en gammal serie som är baserad på Villervalle-böckerna. Den kanske ni tycker verkar tråkig eller så men jag älskar den! Sen är det inte så konstigt då jag är uppvuxen med den.

I'm not in the mood for this, I'm in the mood for love


Gamla bilder från 09 då vi renoverade. Tänk vad tiden går! Nu har vi en helt annan soffa, andra bokhyllor och andra tapeter. Mycket, mycket finare nu!  Och på tal om förändring: nu har jag äntligen tagit tag och ändrat bloggen. Jag tyckte den var så grådaskig och lite tråkig, så jag ändrade. Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall den är rätt fin.

Om en stund ska vi se på gamla "VillerWalle i Söderhavet" på teven. En gammal serie som vi alltid såg när vi var små. Nostalgitripp med andra ord. Shing!

Jag minns varje scen ifrån vår film


Så fin låt!

Nothing can tear us apart, that's where we are


Even if the stars left the sky, I will not be shakenDagen började inte på bästa sättet. Mitt humör är lika dåligt som vädret ute, det är väl det jag kan säga. Angående bilderna: ja, understa bilden är inte världens skarpaste men jag gillar den ändå på ett sätt. Nu ska jag i alla fall ägna mig åt att bli gladare.

"Ameerah of the forest"


Två bilder från fotograferingen med Miriam. Jag är både nöjd och inte. Hm...

Does anybody care what's going on?


No matter who you love, it is so simple


Ny redigering


Idag så åkte vi iväg igen till stranden, dock bara för några timmar. Nu såhär efteråt älskar jag att känna att man luktar en blanding mellan sjövatten, mammas kokosolja och sand. Att kroppen hettar av all sol och man ser lite mer livfull ut då man fått mer färg istället för att vara grådaskig. Vi satt och pratade, fikade, badade i omgångar, skrattade mycket. Njöt för fullt med andra ord.

Jag fick dessutom lite nyttigt gjort nere på stranden också: Jag ringde de företag som jag sökt till. Dock är många chefer på semester nu så det är bara att vänta och ringa om några veckor. Tålamodet börjar tryta. Jag vet, jag vet! Jag måste ha tålamod och vänta, söka fler jobb och bara helt enkelt hålla ut. Men ibland så blir det jobbigt att vänta. Dock har jag det ju så trevligt så det är en trevlig sorts väntan ändå. På söndag åker vi upp till Uppsala så det blir nog en del packande och sorterande vilket ska ta bort ivrigheten lite. Igår var jag dessutom också duktig och sökte/mailade angående fler lägenheter. Det ska nog gå vägen ändå, när är en annan fråga...

I just shot a man down in centralstation

Sommarlåten för mig. Älskar den då den har en story, plus att den är riktigt härlig att lyssna på.


Idag så var planerna: stranden! Vi åkte iväg vid i förmiddags och har varit där tills nu. Det blev en hel del badande och solande då det inte var några moln på himlen i stort sett och riktigt varmt är det här nu, både i vattnet och i luften :) Vi lunchade och fikade, åt glass och hade det helt enkelt underbart. Nu är min kropp mer färgglad: ansiktet är rött och kroppen är antingen rödbrun, blek eller brun. Vilket bara är bra då jag i snitt bara varit jätteblek hela sommaren vilket jag avskyr att vara.

Nu förbereds det för lite mat här hemma, shing!

Att-göra-lista

Sådant här gör man när man inte har något att göra:

De saker som jag kan göra nu:

·         Ringa de jobb jag sökt till!

·         Söka fler jobb!

·         Kolla på/söka fler lägenheter

·         Åka till Uppsala och packa ner saker + få ner saker hit

·         Sälja saker som jag vet att jag inte använder och kan få ut lite pengar ur


Saker jag kan göra när jag fått jobb och lägenhet:

·         Flytta!

·         Packa upp allt!

·         Köpa saker till lägenheten

·         Börja gymma/springa igen

·         Köpa saker till kameran(vidvinkelobjektiv, blixt, olika filter etc.)

·         Köpa en stationär dator!

·         Äta ordentligt nyttigt(köp inte hem saker du vet att du inte ska äta!)

·         Börja planera vardagen genom att använda almanackan igen

·         Skaffa en egen hemsida

·         Köpa BRA hudvårds- & hårvårdsprodukter

·         Börja spara mer pengar varje månad

·         Köpa en ny mobil


Varför vill du stå med mig i regnet?

Tumblr_lott9uhwu81qbpa2ro1_500_large249831_10150234084249273_654164272_7189129_5933577_n_large6002778587_332bc88596_z_largeTumblr_lpcumsjreo1qd8g09o1_500_largeTumblr_ln2i3hzxql1qkrddso1_500_largeTumblr_ln2k78u9tz1qkrddso1_500_largeTumblr_ln2kagyiao1qkrddso1_500_large
weheartit

Kvällen igår avslutades med att spela lite Sims 3 och sedan sätta mig ute på balkongen med mamma och äta en skål med fil. Älskar att sitta där ute då den är inglasad och man känner inte att det blir natt. Att dessutom få en ensam stund för att bara prata lite är också skönt. Ett lyckopiller.

I alla fall så började dagen inte lika bra. Huvudvärk och var helt slut. Huvudvärken har hållt i sig hela dagen och jag tror att det kan vara värmen. Förresten fick jag färg igår ändå, turligt nog då jag inte solat nästan något den här sommaren. Jag satte mig i alla fall och hjälpte till att skriva ett CV och sedan ahr ajg inte gjort i snitt något idag. Ska nog ta en riktig kalldusch snart då det är fruktansvärt varmt här.

It's summertime and the living is easy

252513_223926940981942_100000939129198_582350_2241379_n_large5370495987_ffb544bb2e_largeSummer-wallpaper-1_large
weheartit

Dagen har spenderats på stranden. Det blev några dopp och lite solande så jag får hoppas på att jag fått lite färg åtminstone. Sedan så stektes hamburgare här hemma och pommes friterades. Gotteligott! Nu ser vi på Vem vet mest och senare ikväll blir det Bones. Vi får se vad som händer senare!

FrioVille bara säga att jag är hemma i Flen igen. Kom hem igår kväll och satt sedan ute på balkongen med familjen, fikade och snackade ända in på småtimmarna. Superhärligt välkomnande!

I will be by your side


Svar på kommentar angående bildernas tema
Svar: Jag och Gabriel bestämde att ha ett vapen-tema, detta var långt innan detta hände i Norge och vi har spånat på det länge bara för att det skulle vara kul att ha ett sådant tema. Vi menar såklart inte att såra någon eller röra upp några känslor och såklart så är det hemskt det som hänt i Norge men som sagt: detta var planerat sedan länge och det har att göra med konst/foto. Visst, jag kanske skulle ha lagt upp dem längre fram i tiden men jag är den sorten att jag lägger upp nästan direkt jag har haft ett projekt och det har jag alltid gjort.

Det kanske blev konstigt formulerat men: Jag vill bara säga att jag respekterar alla som blivit drabbade eller har nära och kära som blivit det men jag vill också att ni ska ta i beaktning att jag kan heller inte undanhålla det jag gör pga. detta. Jag respekterar det som hänt och såklart är jag ingen som förespråkar att använda vapen hur som helst. Gabriel har licens och jagar och vi är inga människor som någonsin skulle vara ovarsamma angående vapen. Hoppas ni förstår vad jag försöker säga.

Behing my shiny sunglasses I can be myself


Här är några utav de första bilderna från fotograferingen. Jag tyckte att dem passade bäst i svartvitt, så vad tycks?