Här kommer ursäkten igen...

Jag vet, jag vet! Nu har jag varit dålig på att blogga igen, haha. Men har haft så fruktansvärt mycket att göra så jag knappt hinner med mig själv. Det är mycket plugg, speciellt då jag ligger efter och då jag ska ha prov på halva Medicin 1-kursen på måndag. Exeminationsuppgifter ska skrivas, jag ska hinna läsa, träna och samtidigt träffa familj mitt i alltihopa. Så det har blivit lite stressigt på senaste tiden. När den här kursen är över kommer en stor tyngd falla av mina axlar. För att försöka få lite struktur på min vardag så har jag satt ihop ett litet schema över mina dagar. Det innehåller när jag ska äta, träna, plugga, unna mig raster etc. Jag är annars värdelös på just att få struktur på mig själv så jag hoppas det här ska hjälpa lite.
 
Nästa vecka fyller jag år, Miriam kommer komma på besök och jag ska ha "kalas" i två omgångar. Så det kommer vara flera roliga saker som jag har att se fram emot som bryter mot min monotona vardag.
 
Annars? Valborg är ju idag och den har spenderats med att plugga, kötta ben på gymmet och sen fara till päronen där vi åt middag tillsammans innan jag for hem igen. Jag som inte dricker har aldrig förstått det där med valborg. Visst, kan va mysigt om man är ett gäng vänner att hitta på något och sen se på en brasa. Men att dricka sig redfull? Nä, jag förstår ärligt inte grejen, har aldrig varit sån som person att jag ens ser ett begär till att dricka då jag har roligt utan. Gick på kompisars fester i gymnasiet med en cocacola-flaska, det gav uppmärksamhet kan jag lova, haha. Nu ska jag slappa framför datorn och kanske sen se på en film innan jag lägger mig.

Om jobb och våren


Klockan är bara tio och jag har redan hunnit varit och jobbat idag. Är så att den ordinarie personalen skulle på något möte så jag och en till fick rycka in och jobba lite extra som personliga assistenter. Så vid sextiden fick jag gå upp och jag började jobba kvart i sju i morse och slutade sen halv tio. Det är faktiskt riktigt skönt att jobba tidigt på ett sätt, i alla fall när man jobbar sådana här korta pass, för då har man så mycket tid på dagen kvar. Jag har blivit en riktigt sjusovare nu när pluggar då jag inte måste gå upp tidigt. 

När jag gick hem så sken solen så fint och allt börjar slå ut och blir grönt. Älskar när årstiderna växlar, speciellt till vår. Det t o m luktar vår ute nu. Sen att jag snart fyller år gör det inte det direkt sämre med solsken och grönska. 

Nu ska jag äta min frukost! 

Om målande, slappande och plugg
Dagen har idag varit en blandning av slappande och arbetande. Jag har varvat mellan att slappa i soffan med en serie på tvn, såg även en predikan från LifeChurch via youtube, och att sandpappra min fotölj & måla mitt soffbord. Jag har satt igång med några projekt här hemma så jag har tänkt att jag ska måla om mitt soffbord, min fotölj, köksbordet med stolar och ett ekskåp jag fått. Så jag har en hel del att göra. 

Nu har jag även satt mig ner för att plugga lite. Jag har precis börjat skriva en av examinationsuppgifterna. Den här handlar om matspjälkningen. Så nu: plugga plugga plugga! 

I am paralyzed


Noahs barndop

 
Här får ni lite bilder från lille Noahs barndop som var den femte april. Enjoy!

Gårdagen

 
Gårdagen spenderades hemma med mina föräldrar. Mest så umgicks jag med pappa då mamma var iväg och jobbade. Vi åt lunch tillsammans och jag hjälpte honom med en grej på hans laptop. Efter det så vi gick på en långpromenad ut förbi slottet, alltså min vanliga promenadslinga. Vi pratade en hel del och bara njöt av att se vårtecken var vi än gick. Vi gick sedan och tog en fika på det lilla fiket i "stan", hämtade ut ett paket och gick sedan hem. Det kändes skönt att bara ta det lugnt och få fokusera på annat än bara plugg, vilket jag annars måste göra i snitt jämt. Det var skönt att umgås med familj för en stund då, till trots att vi bor så nära varandra, knappt träffats på ett tag.
 
Senare på eftermiddagen hämtade vi upp min ena syster och sen mamma på jobbet för att umgås på kvällen tillsammans. Vi köpte hem lite gott och såg på Vem vet mest och Postkodmiljonären. Min faster kom dessutom förbi en stund också innan jag åkte hem till mig.

I am Second - Ryan Ries


Typiskt . . .

Idag är en sådan där dag då jag känner mig som en sengångare med en hjärna tung som bly. Jag hade känt mig taggad för att plugga idag men först så försover jag mig och när jag väl går upp så märker jag att jag nästan är tröttare än innan jag lagt mig för att sova. Huvudet smärtar och jag känner mig så tung, så tung i kroppen... Jag har liksom inte tid för att sitta här i lägenheten och slappa. Dessutom vill jag egentligen plugga men känner att det inte går idag. Kroppen bara skriker att jag ska sova. Jag får helt enkelt försöka imorgon.
 

Which mask will you choose? What is underneath?


The sun is rising and I'm descending


Solen går upp och jag lägger mig i sängen för att sova. Inatt blev det plugg. Jag gjorde klart ena examinationsuppgiften på det här området i kursen och började på den andra. Jag hade fortsatt längre om det inte varit för hjärnan som sa att nu orkar jag inte längre. 

Är rätt sjukt att man vänder på dygnet på det här sättet men jag gjorde i alla fall något viktigt av tiden. Jag ska ändå försöka att inte sova allt för länge idag så det inte vrids ännu mer. Men nu: sova! Snark... 

London - the home of squirrels

 
Som jag lovade kommer nu bilder från resan med Miriam till London! Enjoy!

One of those lazydays


Är en sådan där dag då jag har min oversized Batmantröja, mjukisshorts, placerar ass'et på soffan med pizzarester och ser en serie. Gött mos! Det enda bra jag ska göra idag är lite plugg. Men ska unna mig att slappa också. 

Ny design

Jag tänkte att jag skulle fräscha upp bloggen lite, vad tycks?

Plugg och svullDet är sånt här som fyller mina dagar: plugg, plugg och mer plugg! Ta det inte fel, jag gillar det faktiskt. Det är intressant men är bara en hel del fakta som ska in och mycket som ska skrivas. Jag sa ju att jag tänkte blogga mer och nu försöker jag hålla det den här gången. 

Förutom att plugga så tog jag och syndade lite genom att köpa hem mig massa gott för en svullarkväll. Ibland måste man bara unna sig. 

Min lägenhet

 
Jag har ju inte berättat att jag har flyttat till lägenhet nu! Äntligen!
Det är en del att fixa fortfarande (sorry för halvtaskiga mobilbilder, men är ju bättre än inget), möbler ska målas, ska få lite mer saker och saker ska upp på väggarna men annars är jag väldigt nöjd. Jag flyttade in för ungefär två månader sen, till min tvåa. Jag trivs väldigt bra och nu börjar det kännas på riktigt, nästan normalt.
 
Jag vet att jag länge sagt att jag ska försöka blogga mer men ja... jag ska verkligen försöka, haha. För saknar det lite. Har lite bilder att visa också, dels från London och sen har jag fotat ett barndop.