Vårens intågande

Idag så har det hänt en del! Först ut så var det en marknad, som tyvärr inte var så mycket att hurra för. Dock hittade jag en fin flaska som ska agera prydnad. Vi gick istället vidare till en second hand-affär där vi till slut blev riktigt nöjda! Jag hittade massor av fina flaskor i brunt/gult glas precis som jag älskar, plus en gööööörsnygg svart axelrems väska.
 
Vi åkte senare och åt mat ute och efter det åkte vi hem igen. Efter en stunds spelande av ett spel så bestämmer vi oss för att ge oss ut på en långpromenad.
 
 
Som ni ser fick jag med mig lite bilder hem. Är så skönt att ha fotat lite igen, efter ett långt uppehåll plus att jag behöver öva mig med den nya kameran. Framåt går det i alla fall.

Oh, deer

 
Nu har jag ätnligen lite bilder att visa. Igår var föräldrarna och jag iväg på en biltur i det fina vädret och jag tog med min kameran. De här bilderna var det jag fångade, coh är glad att vi kom så nära rådjuren. Längre bort stod det kronhjort men de var mer skygga så de hann springa iväg innan jag kunde få några bilder.