"Ameerah of the forest"


Behöver jag ens påminna om copyrighten? Nej, jag vill helst slippa det.

We are on the run

Redigeringen är klar! Nu ska jag bara packa, för imorgon far jag!

It seems impossible for me to let this go


It gotta take some time

En mini photoshoot har ägt rum idag. Så ni förstår nog vad jag håller på med just nu.

The sky is blue, I feel the breeze

 


Jag älskar den här låten och killen!

LOBC Banquet 2011En rejäl bildbomb, en sen sådan också. Men bättre sent än aldrig säger de ju.

Everything is never as it seems


A quick update

Sitter just nu och äter lite falukorv och pommes. Snabbmat a la stressad Lydia. Kom inte upp imorse, vaknade inte av mobilen och var helt död så det blev att stanna hemma. Kände mig så himla irriterad och arg på mig själv men så är det i alla fall. Fokuset idag ligger på jobbet. Samma som igår och i förrgår: 16-22. Säger bara: peppar inför helgen! Sova och ha roligt är vad jag ska göra!

We are not what you think we are, we are golden


Gammal bild men det är såhär jag känner mig just nu. Trött efter gårdagens jobb, men snart ska jag iväg igen på nästa pass. Fokuset ligger på: helgen och pengarna. Det är det som just nu håller mig igång just nu. Missförstå mig inte, jag gillar mitt jobb men ibland är det tröttsamt. Speciellt när jag kommer hem vid elva och ska upp vid sex/halv sju eller senast sju. Det blir lite för lite sömn. Annars är jag glad som en lärka när jag väl är på jobbet oftast. Dessutom är det ju så fint väder ute idag så det ska nog gå riktigt bra att cykla omkring. Jag låtsades till exempel igår att klockan var fyra när den egentligen var åtta på kvällen, det höll mig uppe ;)

På tal om helgen: mina föräldrar kommer upp imorgon hit och vi ska umgås, fira mors dag på söndag. Sedan på lördag ska jag på LOBC- party! Innehållande grillkväll, kollande på Champions League, juicebar, trevligt sällskap av skolkamrater, minikonserter som ska hållas utomhus etc. Kul ska det bli i alla fall! Sedan är det igång på måndag igen, sedan på onsdag slutar vi! Woho!

I could hear the birds sing the songs of spring


Ikväll var jag ute i stan med de här härliga töserna. Vi gick längst med ån, dock blåste det lite mycket ibland. Men till slut så börja solen skina och blåsten minskade. Det var riktigt roligt, dock lite kort då jag har ju ett prov imorgon som måste pluggas till. Annars hade vi kunnat umgåtts hela kvällen.

Det gick bra på dagens prov, fick alla rätt utom på en fråga och om jag läst boken. SÅ jag är väldigt nöjd! Men än är det inte slut för nu ska jag öva inför morgondagens prov. Men efter det så är det inga mer prov den här veckan. Imorgon börjar dessutom jobbandet igen. SKa jobba imorgon, torsdag och fredag. Blir 16-22 pass varje dag. Men säger bara: pengar!

You stole so much and now there's nothing left


Det är en "jag vill att det ska regna så vädret matchar mitt humör"-dag. . .

Some pictures from the trip


Påväg in till Piteå


När vi satt och åt en god lunch på fredagen. Jag åt en riktigt god pasta, pasta carbonara(som vanligt).


Härliga Märta, som vi bodde hos. Varje dag fick vi en brakfrukost innehållande nästan allt man kunde tänka sig en vanlig morgon, om än mer.


Lite utav det som hängde i det rummet jag och Therese sov i. Vissa utav tjejerna blev lite skraja så jag "offrade" mig då de inte ville sova där. Inte för att jag förstår varför det är så läskigt.

If stars is so romantic, why can't I wish what I want?

När vi grillade falukorv i familjens trädgård. Mys på hög nivå!

Idag så är jag lite stel. Både i kroppen och huvudet. Jag ska snart äta lite mat så att jag piggnar till i huvudet. Angående kroppen är jag bara glad. För igår kväll så tog jag mig en "lång" joggingtur. Med musik i hörlurarna gav jag mig iväg på stigarna. Ganska bra intervallträning var det också då det var rätt skiftande terräng. När jag vaknade så kände jag av att mina muskler var spända och lite ömma, vilket bara är bra. Det visar ju att jag ansträngde dem och utmanade dem ;)

Nu ska jag i alla fall äta lite mat. Shing!

And I know he watches me


I am yours, you are mine


A day of our lives


I've been watching him, he's wanted


Söta Susanna

Banketten var riktigt bra igår och vi hade det riktigt roligt! Så roligt att jag inte gick till skolan idag. Usch, kom inte upp från sängen. Men bilder blev tagna och jag ska se när jag kan överföra dem och kolla över dem för att sedan lägga upp dem här.

Idag har jag slappat. Nu har jag tjejkväll med Miriam och Sofia som ska sova över och vi ska nog snart se på lite film. Härlig fredag med andra ord!

We can do what they can do, and even better


När några utav oss, som åkte till Piteå, gick och kollade runt lite.

Nu är jag hemma efter en härlig skoldag. Jag har hunnit att dammsuga lite och sitter just för tillfället och slappar. Men snart ska jag börja fixa mig. För ikväll så ska jag på skolans årliga bankett. Det ska bli riktigt roligt. Jag kommer såklart ta lite bilder och lägga upp här sedan. Så håll utkik!

Maskerade bankrånare, maskingevär, skjuten polis och brinnande bilar


Det var knappt att jag trodde mina öron när jag fick höra att det varit ett stort bankrån i Flen. Av alla platser så blir det just där. Maskerade bankrånare som sköt med maskingevär, polis blev skjuten och sedan så sätter de eld på en bil. "De var iskalla." står det på aftonbladet. Jag har släktingar som jobbar precis i ICA-affären som är precis bredvid så jag blev lite orolig när jag hörde det men det har gått bra för dem vad jag fattade det rätt. De har spärrat alla in- och utfarter runt Flen och insatsstyrka har satts in. Galet...

Det typiska är att det här hände nu, såklart när man inte bor där längre. Jag känner mig smått lurad. Om man nu ska våga skämta om sådana här saker alltså...

Our own transformation


Två bilder på några av de som åkte till Piteå.

Dagen idag har innehållt skola och att följa med Miriam på ett sjukhusbesök. Nu på eftermiddagen har inte så mycket hänt förutom att se lite på My Otome och slappat, vilket jag antar att det kommer att göras hela resterande dagen.

A reason to start a newIgår kväll så kom jag hem ifrån en underbar tid i Piteå. Bilder ligger på hög så de kommer att komma upp lite då och då här på bloggen. Jag hade aldrig någon tid för bloggen plus att de vi bodde hos inte hade någon dator. Just nu orkar jag inte skriva ner vad som vi gjorde men vi har i alla fall haft det riktigt bra och roligt.

I weep for those who's gone

Jag sitter nu här vid laptopen och har lite fritid. Jag har precis fixat klart en affisch och flygblad som ska användas och jag ska skicka iväg dem och se om dem godkänns.

Skoldagen var riktigt härlig idag, men det har den varit hela veckan också. Vi hade "Den övervinnande församlingen" med Christian Åkerhielm. På rasten så begav sig alla och tog sig fika för att sedan sätta sig ute i solen, där vi njöt för fulla muggar. Det är inte längre vår. Nej, sommaren har faktiskt intagit Uppsala och jag njuter för fulla drag. Jag har ju i allsin dar redan fått lite färg(att färgen är röd är en annan sak, det är i alla fall färg!) och det känns nästan lite revolutionerande.

Strax ska jag börja packa min lilla väska. För imorgon, mina vänner, så drar jag iväg med några ifrån skolan till Piteå. Japp, vi flyger imorgon vid elva och jag känner mig väldigt peppad! Jag ska bara ha med mig handbagage så jag måste tänka extra mycket på hur mycket jag tar med mig, men samtidigt så tänker jag inte ha med mig så mycket ändå så det fixar sig.

The art of study is a thing I havn't studied

Att försöka plugga när man har en fet huvudvärk, trötthet och pollenallergi som täpper igen näsan gör inte saken direkt lätt. Jag har försökt att läsa igenom anteckningarna och boken flera gånger men bara kommit igenom anteckningarna två gånger. Så typiskt nu när jag verkligen var på plugghumör.

Annars?
Jo, våren(eller ska jag säga sommaren?) har kommit hit till Uppsala och Miriam och jag gick hem från skolan. Jag var tvungen att ta av mig tröjan så att jag gick i bara linne då det var så varmt. Och visst hade man fått lite färg allt. Sedan har vi slappat lite här hemma. Nu ska jag mest försöka sova lite, då tröttheten är skamligt stor och tung. Är rädd att om jag inte lägger mig nu kommer provet imorgon verkligen inte gå bra.

Something is missing, I wonder

Hela den här veckan har varit helt crazy. Upptagen har varit ordet, men det har varit väldigt roligt också.

Igår så var det att gå på seminariet på förmiddagen och lyssna på Ulf. Efteråt så gick Therese, hennes fästman Mattias, Hannah, Daniel, Miriam och jag in till stan och åt på en kinarestaurang. Vi hade inte träffat Mattias innan och Therese tyckte det skulle vara bra inför bröllopet som äger rum nu i sommar. Vi hade det riktigt roligt och det slutade med att efter att ha suttit där i ungefär tre timmar så ber servitören oss att gå för han har andra som vill ha bordet. Haha, inte ofta det händer. Sedan hade gullungarna gått ihop och köpt en present till mig. Mycket skratt och prat blev det.

På kvällen så kom även mina föräldrar och min andra syster hit efter att ha varit på gotland. Vi har mest tagit det lugnt idag och bara umgåtts. Nu har de åkt hem och det är lika tyst som det var innan. Imorgon börjar en ny vecka av skola.

I feel a little better than I did before

Bild från iförrgår.

Dåligt med uppdatering har det varit den senaste tiden. Som ni redan vet så har jag haft sjukt mycket att göra. Jag har varit mötesvärd vilket innebär att jag jobbat under seminariet. Men det var bara de här två dagarna så nu är jag fri från det. Och sedan på det så fyllde jag tjugoett år igår. Om man ser det på stort var det en ganska tråkig födelsedag. Men samtidigt så var jag så otroligt glad så det gjorde inte mycket. Föräldrarna kommer imorgon på kvällen så då blir det väl något mindre firande dagen därpå.

A boring update is still a update

Det har varit mycket senaste tiden. Inom plugg och annat så jag har inte haft mycket tid att skriva. Sedan är jag så ofantligt trött just nu att det inte kommer på fråga att skriva då. Det finns så mycket annat jag måste göra.

That's it, folks!

On a moonlight missionMin helg ur min kameras synvinkel.