By the way I tried to say "I'll be there waiting for..."


Do you even understand, I have to let go of your hand



Oh, boy! En sliten tös, men glad är jag ändå för jag har ju cola att götta mig med. Humöret är på topp och ska nog ta mig en kall dusch så jag piggnar till. Vädret är också bra så kanske drar ut på promenad senare?

The truth about natural beauty


We are gonna make it loud when we shout it out


Idag så firade vi syster Rebecka som fyller år den 1 maj. Tacos med familjen sen så kom släkt över på lite fika. Det blev även snack, kollande på fotboll, film och lite annat tv-tittande. Trevligt!

Todays prayer

"Gode Gud, hjälp mig hitta och få ett jobb som jag gillar och kan jobba mycket med i sommar! Amen!"

Set the world on fire


Fredag! At last! Nä, men ärligt känns det inte så speciellt. Förutom att syster Rebecka kommer hit över helgen. Än så har jag hunnit åka med päronen till Katrineholm en sväng. Vi köpte en födelsedagspresent till syster och satte oss sedan och fikade. Och jag såg körsbärsträden blomstra så var ju tvungen att fota lite med mobilen. Mys!

Nu har vi ätit, jag har bokat ett frisörbesök eftersom jag måste tämja denna lejonman till hår, och ska snart iväg och träna har jag tänkt. Sedan ska jag städa klart.

It hurts to let go


Been there, done that

Tjenare fenan!
Dagen kan beskrivas med tre ord: träna, slappa och städa. Lagom blandning av lathet och duktighet tycker jag allt. Eftersom ingen snäll människa erbjöd sig att bli min städerska så fick jag ta tag i skiten själv. Borde få en fet stor medalj! Nu kan jag i alla fall komma in i rummet och känna lite välbehag.

Annars händer det inte så mycket här.

Be my maid or I will slaine you

Jag kom nyss på världens bästa födelsedagspresent till mig:
städhjälp - 'cause it's a freaken djungel here! Jag kommer snart drunkna i mitt rum. Eller dö av syrebrist.
trevligt? någon vänlig själ som vill bli min städerska? Det enda jag kräver är perfektion. Så svårt kan det väl inte vara liksom.

Why do you cry


Idag så for jag och föräldrarna ut på en liten biltur. Det fick bli till Femöre vid Oxelösund. Kallt och det blåste men annars var det trevligt, och så fick vi se rådjur också vilka jag äntligen fick på bild.

The trees, they want us to hear them


Collecting memories

Senaste från mobilen

When old stuff proves it's still working


Så! Här är analoga rullen! Ser nu att en del av bilderna blev oskarpa. men är ju ovan så. men perfektionisten i mig säger "neeeeeeeej!!". Skulle dessutom gjort om bilderna till bloggstorlek, för nu ser de lite knasiga ut :( Hm...

Let's get movin



Tjena mors!
Jag sitter just nu hemma hos syrran i Uppsala och tog mig friheten att ta en bild med webbkameran i hennes dator(smög smått sådärlömskt som bara jag kan). Vi tog oss en liten dagstur hit. Har varit och framkallat rullen från Gotland förresten och kan glatt säga att de blev riktigt fina faktiskt! Ska sen visa er då jag fick med en cd. Annars då? Jo, vi gick på promenad vid slottet och Engelska Parken(såklart tog jag lite bilder!) och sedan så handlade vi lite mat på Max och får hit! Nu har jag redovisat klart min dag!

And you lose both sense and knowledge

Idag har varit en riktig slappdag. Åt tacos med familjen och faster Tina. Sedan så har jag mest suttit vid tvn och sett på filmer och Kvällen är din. Det negativa är att jag har haft och har en hemsk huvudvärk. Sen borde jag ha städat också, men det får väl bli imorgon eller så. Hoppas ni haft en härlig lördagskväll!

You took my shame


Trött men glad tjej! Jag for iväg på ett gympass idag med. jag har räknat ut att jag cyklar över 6 km tur och retur när jag ska gymma. Plus sen det som jag gör på gymmet då. Det gick riktigt bra! Musklerna, speciellt i lår och armar, skakade av anstränging och det flimrade för ögonen i omgångar. Det är en sådan skön känsla att ge allt! Och redan nu känns träningsvärken av.

Jag har inga planer för ikväll, och inte för helgen heller. Det blir nog mest att koppla av. Kanske åker på ett gympass imorgon? Ja, jag är galen angående tränandet. Antar att det är skuldkänslorna från påsken och veckan på Gotland. Plus att jag börjat njuta av att träna själv, nu när mamma inte alltid kan hänga med på grund av jobb. Det sköna är att jag har tid att gå så mycket jag vill. Då har jag heller inga ursäkter att vara hemma.

When I see you standing there, wanting more from me


No words needed

Jag känner mig som alltid lite dum för att jag inte skriver här, men just nu innehåller mitt liv inte mycket som platsar att skrivas här. Dagen har mest innehållit att man har ätit på "stan", åkte till Katrineholm en tur och efter det så har jag varit på gymmet och tränat hårt. No more to say.

Twenty years of war


I just wanna feel something today

Uttråkad och återupplever mobilkameran. Japp, så kan det gå!


You were my sweetest downfall

Gotlandsveckan genom min iphone. Mycket läsande, promenader, fotande. Fick även en gammal analog kamera med flera tillhörande objektiv och andra tillbehör. Lycklig Lydia! Därför så har jag inte fotat mycket med digitala utan analogt. Testade både min och min pappas gamla canon. Så ska framkalla senare.

Det enda negativa med resan var min första analoga kamera(som jag hade med dit) som troligen är sönder. I alla fall så förstördes en rulle vilket är riktigt tråkigt då den var full av massa gamla bilder som jag aldrig fick chansen att se. Trist det där. Men annars har det varit jätteskönt! Och vackert är det ju som alltid på Gotland. ni som inte varit där: ÅK! Jag har ju lyxen att ha släkt där vilket gjort att jag varit där i stort sett en gång varje år.

Across the sea


Bild från morfars dator

Just nu sitter jag och skriver i Visby! Jag är nämligen här hos min mormor & morfar med familjen på besök.
Så därför kommer det och har varit dåligt med publicerade inlägg. Jag kommer att vara här tills nästa tisdag.
Just so you know, guys!


Got me drowning in the river

 

"En gammal goding"


That's what you get by fall in love


1. Från när jag och mamma var på en tur till Eskilstuna. 2. En glad och fin jag
3. På Kina-& Thairestaurangen med lovsångsteamet. 4. Per Søetorp övar med oss inför dåvarande kvällens möte.
5. En fixad jag...  6. ... jämfört med en sliten jag.
7. Påskmiddagen hos min faster Teta(Margaretha) med lite släkt.  8. Fikat efter påskmiddagen.
9. Viden som slagit ut.  10. Vitsippor i backen utanför lägenhetshuset

Försökte komma närmare, jag försökte utan hud


I am closer to the clouds up here


You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground like a skyscraper
Like a skyscraper


As the smoke clears, I awaken
And untangle you from me
Would it make you feel better
To watch me while I bleed
All my windows still are broken
But I'm standing on my feet

Påsk Easter Pascua

Idag var det dags för knytis-påskmiddag! Vi gjorde iordning oss och gick iväg till min faster och hennes man.


Efter den otroligt goda och mättande middagen, och lite efterrätt, satte vi oss och pratade lite i vardagsrummet. Här ovan ser ni mina söta farföräldrar.

Min storebror.

Min pappa som sitter och njuter.

He traded his crown for a crown of thorn

Glad påsk!


If nothing happend in your battle, switch fighting technique

En trött, osminkad Lydia. Det blir faktiskt en riktigt tidig kväll för mig idag. Ska strax bege mig till sängen.
Annars har dagen varit lugn och mysig. Först gick jag och pappa iväg till min faster Tina för att hjälpa henne lite med saker. Farmor & farfar var även där så det blev mycket prat och även lite fika. Efteråt så köpte jag bland annat en av mina favoritfilmer RED på dvd och såg på, kan inte få nog av den! och sedan blev det slappande och hämtning av min andra syster som kom med tåg från Uppsala.

So true

Det här är så sant, haha! Jenna är så bra!


You will not be mine

Nattsurfar och är hyper. Hm....

Some feelings have a habit of persisting


Why is everybody so serious



Idag är en sådan dag där allt går bra!
Vädret är perfekt, jag var med mamma ner på stan och gjorde ärenden sedan satte vi oss på uteserveringen på ett café. Solen sken och man svettades nästan lite. Jag har även städat mitt rum och tycker jag ser helt okej ut idag! Livet leker just idag!

This is the part of me that you never gonna take away from me


Yellow dimonds in the light

Tyckte bloggen kunde behöva lite fina djur, japp japp.

Without you I am nothing

1 april idag, vilket syns på vädret. Idag så har jag bara slappat, söndagen till ära.