Let us just say: Thank God It's Friday!

En miniversion på mig. Jadå, jag var faktiskt söt när jag var liten.

Chipsen, ostbågarna och drickan är framme på bordet. Ljusen är tända och tvn är påslagen. Syster och jag har lite fredagsmys här i lägenheten. Det är illa när man varje gång säger eller skriver ordet fredagsmys så tänker man på den där sketna reklamen. Aja, de har ju i alla fall lyckats med reklamen. På tvtablån visade det sig att det var Idol så vi ska ge det ett försök. Det var ju evigheter sedan som jag såg det.

Perfect only makes you crazy, there's no way that you can see me

Img. Google

Study.Study.Study...

Mycket plugg just nu. Igår hade jag prov, det gick helt okej. Hade fel på två frågor annars var allt rätt så jag är nöjd. Sedan så hade jag jobbintervju och jag fick jobbet! Så jag är väldigt glad över det. Nu är jag alltså tim. vikarierande ledsagare. De skulle bara matcha mig och sedan ringer de mig. Efter intervjun så gick jag och mötte upp Miriam vid hennes jobb och så åkte vi hem till mig tillsammans. Hon sov över hos mig då hon skulle ha saker inför deras Survival Weekend plus att vi passade då på att umgås.

Idag så var det först skola, sedan cyklade jag hem i hemskt stark motvind så jag var alldeles äckligt svettig när jag kom hem, vilket resulterade i att jag tog en duschtur även fast jag duschade i morse. Aja, sedan slappade jag en stund innan plugget började. Vi har prov imorgon plus att vi ska ha läst ut en bok. Boken är nu utläst och jag ska kolla igenom anteckningarna lite innan jag lägger mig. Jag är alldeles slutkörd i kropp och huvud nu.

I am just a man, not superhuman


Idag är en sådan där seg-fixardag.


Jag höll på att somna idag på lektionerna, dock var jag inte ensam om det. Det verkade som att nästan alla hade en tuff tisdag. Aja, tur att ämnena inte är trista eller ointressanta och att jag har underbara klasskamrater annars hade det nog blivit en mardröm idag.

Efter lektionerna satte vi ett gäng oss i caféet och käkade lite innan vi gav oss iväg. Sedan slog jag följe med Miriam in till stan som jag brukar göra och tog bussen ifrån stan. Det är skönt att få en promenad, då jag inte tränar på gym längre. Det är ju ungefär 6 kilometer från skolan in till stan så det var ändå en bit, dock pratar vi ju alltid hela vägen så det känns inte alls långt.

När jag väl kom hem så satte jag igång och skulle försöka pumpa luft i däcken på systers cykel. Var en kamp i början då det inte ville fungera så jag började trixa lite. Händig som man är så listade jag ut att det var något i själva "röret" där man sätter i pumpen som satte p för luften att komma in, och fixade även problemet. Japp, duktig känner man sig nu, haha. Så, imorgon blir det att cykla till skolan. Härligt med lite frisk luft och motion. Det som jag ska göra nu är att försöka att plugga. Jag har prov imorgon så de tär bara att sätta igång. Sedan ska jag läsa en massa som jag har missat.

Weakness is a wound that no one wants to speak of


My love is waiting to turn your tears into roses


Nu är jag hemma i Uppsala efter att ha varit hemma i Flen över helgen.

När vi kom hem dit i fredags så beställde vi pizza och hade det riktigt trevligt på kvällen. På lördag eftermiddag så åkte mamma, Eva & Aaron, syster och jag en sväng till Lager 157 för att småkolla lite. Jag köpte bara underkläder och strumpor, haha. Aja, är man fattig student så är man. Sedan så började jag duscha och fixa mig inför tjejkvällen hemma hos Sanna. Såklart lyckades jag komma sent men aja, jag kom dit i alla fall och vi hade det kul. Tacos blev det att äta och sedan började vi köra olika spel. Det blev mycket härligt snack och skratt. Jag stannade ända till halv tre eller så. Igår så åkte vi hem på kvällen(det blev inte så mycket att göra så det fick bli en slappdag).

Jag har tyvärr inte så mycket annat att berätta, och jag känner mer och mer att jag blivit dålig på att formulera mig vilket inte är så bra då man har en blogg. Hope you'll forgive me.

Tears from heaven when the angels are crying

Var ju länge sedan jag lade ut någon bild på mig, så här får ni väl en som duger.

Idag så åker jag hem över helgen så jag kommer väl inte höra av mig så mycket.

Uppsala Youth Conferense 2010



Visst, nu är det här klippet från 08 men jag hittade bara massor av klipp från videomaten från förra året så det här var bättre.

Nu är det bara två veckor kvar till Youth konferensen här i Uppsala och jag kan inte annat än säga att det ska bli underbart roligt. Jag får se om jag medverkar på något sätt, annars så blir det väl bara att jag är där och kanske tar lite foton. I år har jag ju teleobjektivet så det går nog bättre att ta lite bilder på talarna och artisterna. Vi får se. Men kul ska det allt bli!

The world is here underneath my feet


Above all nature and all creative things

Den här dagen har varit både trevlig och omtumlande.

Det hela började med att jag glömde att jag inte hade några busspengar och att jag skulle pumpa luft i systers cykeldäck, jag får såklart panik och börjar gå. Ingen bra idé då jag bor minst en timme ifrån skolan. Efter att jag har tokstressigt gått ett tag så inser jag att jag kunde använda mobilen och köpa en bussbiljett så jag går till närmaste busshållplats. Stressade sedan till nästa buss. Det slutade med att jag fick springa sista biten, dock fattar jag inte hur jag i allsin dar kunde komma ungefär tio i(jag börjar prick). Min tur i oturen antar jag.

Sedan så hade vi lektion, på den sista lektionen så hade vi provet. Det gick så mycket bättre än vad jag förväntat mig: jag fick en poäng ifrån alla rätt! Dumt nog var att jag hade ett slarvfel på memoreringsverserna också, så det blev ett poängavdrag där med.

Efter skolan så gick jag med Hannah hem. "Jag kan ju vara hos dig en stund i alla fall." Jovisst, jag kom hem ungefär halv åtta. Men kul hade vi i alla fall, haha. Vi lagade mat, pratade en stund vid matbordet coh satte oss sedan vid hennes dator och kollade på bilder och youtubeklipp.

Nu är jag alldeles slut. Måste egentligen läsa lite men jag vet inte.

När dina ögon förblindas av tårar


Jag brukar inte gilla svenska låtar men jag älskar den här låten, den är så vacker.

Here is our joyful sound, we will rise with you



Förresten: Arbetsintervju fixad nu!

Like sunlight burning at midnight, making my life beautiful


Usch, vädret idag i Uppsala är inget att hurra för: regn, hemskt gråmulet och blåser kallt. Dagar som idag önskar man att det vore som på bilderna ovan. Men annars har det varit bra idag. Lektionerna rullade på och efter skolan så gick jag med Miriam in till stan, där jag tog bussen hem. (jag vet, allt det här är ju så himla intressant. Verkligen...)

Det jag ska göra nu, i alla fall försöka, är att plugga. Det är ju prov imorgon och jag vill inte sitta där och titta dumt på pappret. Nej, lite ska man väl i alla fall kunna. . .

You are my prince of peace


Jag fick reda på att det inte var någon cellgrupp så det var bara att ägna sig åt pluggandet, dock så är koncentrationen och inspirationen på noll. Plus att jag har ont i magen och det svider i hals. Hm, not good at all.

Men jag ska försöka ännu mer imorgon, kanske ska läsa lite innan jag lägger mig.

Känner hur du vill komma närmare


I give myself away


Frostig morgon på Ribbingebäck.

All that I adore, is in you


Morgonutsikten som jag såg från mitt rums fönster på Ribbingebäck.

Nu är jag hemma efter en skoldag. Dagen idag har varit helt underbar, om man då inte tar med att kissen varit dum igen(lekt med våra goda vindruvor och förstört ännu en pappersrulle). Sången gick jättebra idag och det var sådana härliga låtar, rösten skötte sig dessutom bra. Idag hade vi Remi och det var riktigt härlig undervisning, dessutom är det alltid lätt att hänga med när han snackar.

Efter skolan så hängde jag med Miriam till hennes jobb sedan var det raka vägen hem med bussen. Jag åt kvardelarna av min lunchlåda och sedan tog jag tag i saken att ringa angående ett jobb. Chefen skulle maila mig senare om arbetsintervju, så det är ytterst härligt! Efter det samtalet så ringde jag till mamma och det bestämt att jag & syster kommer ner över helgen. Det var ju ett tag sen nu.

Planerna jag har nu är att plugga och sedan gå på cellgrupp.

It doesn't matter where you're from


How can I say thanks for the things you've done


I fredags åkte jag och klassen till Ribbingebäck på en Retreat.Det var jättehärligt och mysigt. Nu har man fått prata lite mer med andra som man inte pratat så mycket med innan, och fördjupat sig lite mer med andra.

Jag tog inte så mycket bilder på människorna utan mer på den otroligt vackra naturen där ute(helt sick!). Så de kommer väl komma upp lite senare.

I'm sorry miss jackson, but I am for real

Ja, jag lever. Lever alltväl mycket för att ha någon ork eller lust eller ens tid att skriva här ofta. Sedan har jag inte fotat något(det går direkt inte heller att fota porträttbilder med telet,i alla fall inte på normalt avstånd) så inte ha rjag något intressant att skriva.

Äh, som om folk verkligen läser min blogg just för att veta vad lilla jag gör. Men aja,
vi hörs när jag har något att lägga upp

Just enjoy yourself



Den här lilla livsnjutaren gjorde min natt och morgon till mindre bra. Ohja, ni hörde mig. Inatt så for han runt i lägenheten och förde sådant liv så jag låg vaken. Sedan när jag vaknat och klätt på mig, då jag upptäckt att jag försovit mig, så ser jag pappersbitar utströdda i vardagsrummet. Olliver hade haft det riktigt roligt med en pappersrulle. Great... Tur att han är så söt.

Taking the next flight

Som ni förstår så kommer det, både tyvärr och nyttigt, inte bli tätt med uppdateringar här. Mitt liv är fullspäckat med andra saker jag gör om dagarna. Plugg på förmiddagar, oftast så hänger jag med vänner på eftermiddagen/kvällen eller är hemma och har trevligt med syrran. Sedan är det mycket böcker som ska läsas så ja, ni ser att jag inte har så mycket utrymme för annat.

Dock så har jag lite "tråkiga" bilder från Arlanda. Var med mina föräldrar, som var på besökt här från igår tills idag, dit för att hämta min kusin Eva med son som är från Spanien. De ska hälsa på mina föräldrar ett tag.