Vad har hänt?

Det känns lite märkligt att sitta vid skrivbordet och försöka formulera ett blogginlägg. Jag minns knappt ens hur man gör längre, vilket känns ganska så sorgligt.

I alla fall så är det en hel del som hänt sen sist.
- Som ni såg i förra inlägget så är jag inte singel utan har en pojkvän. Det känns märkligt, men på ett härligt sätt. har nu varit ihop i två månader och jag är så glad som fått förmånen att bli hans flickvän. Han är min bästa vän och jag kan inte tänka mig att leva mitt liv utan honom, trots att han gör mig tokig majoriteten av tiden. Jag är helt enkelt lycklig. Jag kom på mig själv medan jag skrev det där att jag log flera gånger stort här för mig själv.
 
- Jag går inte längre någon utbildning. Det var så enormt mycket strul på skolan; flera lärare slutade på löpande band, man fick inte information etc. Det gjorde att jag kom efter och till slut så äventyrade det mitt CSN-bidrag. Jag fick sådan ångest, en som jag inte känt på minst ett år, att jag inte pallade till slut. Jag blev en apatisk, nervig tjej som helt enkelt inte var jag och när en utbildning äventyrar ens hälsa, då är det inte värt det längre.
 
Ja, det var i stora drag det som hänt på sistone. Så, nu vet ni.