Ansikten och nytt bloggutseende

 
Äntligen så har det ändrats lite i utseendet här på bloggen, vilket var evigheter sen. Jag har bara gjort småförändringar och vet ännu inte om jag är nöjd med headern så vi får se hur om jag ändrar den senare.

Gråa höstdagar

 
Lite bilder från en fotorunda som jag hade för ett litet tag sen.

Ett högst konstigt inlägg

Det var länge sen som jag skrev något inlägg med mer substans i det. I alla fall substans av text. Men samtidigt så känner jag inte riktigt att jag har något att tillföra. Vilket är riktigt tråkigt. Det tar ju bort lite anledning till att ha en blogg. Men jag ska försöka ändå!

Just nu är det väldigt lugnt på jobbfronten, verkar inte som vikarierna ö h t får direkt mycket pass, vilket ställer till det ekonomiskt som ni kan förstå. Men jag överlever, dock tack vare att jag får bo hemma. Inte direkt alltid ett liv i solsken men är tacksam samtidigt. Jag har annars varit hos Antony(killkompis) flera gånger och hälsat på, varit med Mariel och var som sagt hos Sofia i Uppsala. Är lite dålig det där med att umgås med vänner så ska försöka att bli bättre på det. Vet inte varför, det bara blir så även fast jag inte vill.
 
Well, det här var ju ett misslyckat inlägg så jag ska avsluta det snabbt. Mors!

Att lyssna på jazz en fredagskväll

 
Två inlägg på en kväll? Är det möjligt för Lydia? Haha, ja det är visst det. Här kommer resten av bilderna från fredagen förra veckan. De här är från när jag följde med Sofia till Upplands Nation för att lyssna på jazz. Det var riktigt bra, och mysigt.

En fredagskväll på #youth13

 
Här kommer lite bilder från fredagen förra veckan då jag var och hälsade på i Uppsala, både för kompisars skull och för ungdomskonferensen Youth (eller i år: #Youth13). Jag hade tyvärr inte med mig kameran dit förrän just på fredagen och de här är de enda från konferensen. Är bättre än ingenting antar jag men tyvärr har jag inget mer från konferensen att erbjuda. Här ser ni Mattias Nordström som predikar på kvällsmötet.