Tre versioner, dock samma sanning

 
Min uppdatering är lika dålig som alltid, måste verkligen finnas något pris för sämsta bloggaren, haha.
I alla fall så överlever jag dagarna, vissa lever jag till och med. Nu låter jag kanske väldigt melodramatisk men det är så jag ser det och för mig så är det inget deprimerat med det utan bara en sanning. Idag är en sådan dag då jag lever och känner att jag kan hålla kvar lyckan.
 
Är dock fortfarande irriterad över att jag inte kan min kamera och att modellerna uteblir. Jag hatar att känna mig som en nybörjare och dessutom en nybörjare utan material att öva mig på. Usch och fy är orden! kom och ge mig lite barmhärtiga och förstående modeller, vetja!

See heaven's got a plan for you


We could build a universe, the world would disappear

 
Ni tänker väl att jag ser ut som världens suris här på bilderna men kan avslöja att anledningen är att jag är sjukt trött och mår inte direkt topp fysiskt efter den här helgen som varit full av jobb och idag var jag till Linköping med kyrkans lovsångsteam för att sjunga i ett kapell. Det gick jättebra! Men som sagt så mår jag som jag förtjänar just nu och vill mest lägga mig och sova.
 
Imorgon så ska jag jobba på förmiddagen och sedan på vikarieträff: Annars har jag ingen aning om vad som sker framöver och jag ska unna mig lite sovmorgon. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar det!