I am going to stand my ground


My love is just waiting to turn your tears to roses

Detaljbilder från bröllopet jag fotograferade i somras
 
 
 

Air you're breathing out fades you to grey

Som vanligt har det blivit tyst på bloggen ett tag. Här får ni dock en liten "punktlista" på vad jag gjort:
- Jag har jobbat
- Jag har varit på olika möten, ett i pingskyrkan i Eskilstuna där jag fick höra "Den himmelska mannen",en kines som bland annat varit med om att han blev fängslad för sin kristna tro. Otroligt intressant. Jag fick dessutom höra Pelle Karlsson när jag var där. Mäktigt!
- Mina föräldrar fick ett samtal från morfar att min mormor brutit sitt lårben och hamnat på sjukhuset. De har åkt över till Gotland och kommer vara där en vecka vilket gör att jag kommer vara ensam hemma. Både skönt och inte på samma gång.
- Sanna kom över igårkväll för att göra mig sällskap och muntra upp mig.
 
Idag har jag inte gjort ett piss, förutom att ha släppt in och ut katterna, vattnat blommorna, ätit, kollat på tv, läst bloggar och sitter nu med musik på och skriver. Blir sur på mig själv att jag inte har fotograferat så mycket som jag vill. Men det kommer väl!

Breathing slowly, you will forget

 
Hej!
Gårdagen började med att jag fick dra mig upp ur sängen klockan sex på morgonen, äta frukost och göra mig iordning innan jag for ut på min cykel i dimman mot jobbet. Det gick bra på jobbet, lagom lugnt och inte så stressigt. När jag kom hem så blev det att slappa lite innan jag gjorde mig iordning för kalaset för min faster som fyllde år. Fullt hus och mycket babbel & skratt. Jag kan då allt säga att jag var lagom trött sen när jag kom hem igen. Familjen satte sig för att äta kvällis och sen placerade mamma och jag våra trötta kroppar i soffan för att se en film. Vi såg nästan färdigt innan vi insåg att vi var för trötta.
 
Idag så fick jag en skön sovmorgon men vaknade ändå relativt lagom så att säga, när jag annars har en tendens att alltid sova för länge när jag väl är ledig. Sen har jag inte gjort så mycket än. Mest suttit här vid datorn, lyssnar på musik och läst bloggar.

Lost in the fairytale, can you hold my hand

Gårdagen var väldigt slapp och go! Satt mest vid datorn: slösurfade och spelade Rise of Legends tills Sanna ringde och sa att de skulle hämta upp mig. Sagt och gjort: hon och Jimmi hämtade upp mig, for till Willys för att handla lite gott och sen åkte vi hem till dem. Spelade ps3, såg på andra Jurassic Park filmen, kollade youtubeklipp, och pratade och skrattade massor. Gött mos!

Idag har det varit en kombination av slappande och städande. Duktigheten själv med andra ord, he he. Nä, men de från jobbet ringde imorse så det blir att jobba imorgon 07-12, ett kort men skönt pass. Bara bra att få jobba igen efter jag varit sjuk så man får sig lite cash. Längtar tills slutet av månaden då jag får första lönen från det här jobbet! *glädjedans*

We close our eyes to the future

 
Det har blivit mycket tid i skogen: igår så gick pappa, vovven och jag iväg på en lång promenad i skogen och idag så gick mina föräldrar och jag iväg för att plocka lite höstkantareller. Bilderna är ifrån gårdagens promenad.

Just ordinary nonsense

Bild från förra året
 
Jag sitter nu här vid skrivbordet, slösurfar, lyssnar på musik och velar om jag ska lägga mig snart. Jag ska ju upp tidigt imorgon då jag ska sjunga i kyrkan. Kvällen har bestått i att mysa framför tvn med snacks i sällskap av pappa. Det är så mysigt nu på hösten och jag måste ut och fotografera innan det är försent.
 
Ett konstigt hoppsatt inlägg och jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det, haha. Äsch, ett inlägg är det i alla fall.

You will still be my star

 
Halvkassa bilder men var inte klar med rummet förrän nu när det hunnit blivit mörkt. Jag har nämligen fixat iordning rummet och städat plus plockat med kläderna. Äntligen är rummet någonlunda klart!

Instructions, please

 
Varje gång jag känner inspirationen att skriva något personligt eller om något ämne så får jag samma prestationsångest som trycker i bröstet. Vad ska jag skriva om?! Jag har liksom ingen aning vad jag skulle välja. Det skulle vara bra om det fanns någon instruktionsbok om ämnet där det fanns listor på ämnen och "tänk på"-kapitel! Vore inte det helt underbart?! Äh, jag får väl helt enkelt skriva den själv, men eftersom jag känner mig själv så väl så vet jag att jag kommer börja och sen efter några kapitel kommer jag lägga den på hyllan och hitta på något annat. Det där med fullborda saker, det borde förresten finnas någon bok om också. Om det nu inte redan gör det.

I'm moving in another direction

Vad som hänt sen jag skrev sist? Jo, jag jobbade i lördags men sen blev jag sämre igen och fick säga nej till att jobba i söndags. Både jag och min mamma fick nog och bestämde oss för att gå till vårdcentralen igår. Det visade sig att jag har ett virus i kroppen som jag bara kan vänta ut.

Det jobbiga är att jag är så fruktansvärt trött hela tiden och har världens huvudvärk konstant vilket leder till att jag antingen ligger i sängen och vilar eller ligger på soffan och kollar på tv. Jag är så himla uttråkad och vill kunna jobba och umgås med vänner. Men det får väl vänta ett tag antar jag.