Restore my life


Nothing compares to you


Dagen började med att jag åkte ner till Sion i aprilvädret, där lovsångsundervisning med Per Søetorp började. Efter det så gick vi till Kina & thai restaurangen och åt tillsammans. Jag själv valde kyckling-grillspett med jordnötssås, mums! När vi var klara så gick vi tillbaka och började öva sånger med honom. Nu är jag däremot hemma och slappar lite innan det är lovsångsmöte ikväll, då Per ska medverka.

You decide,who will you run to


Dagen idag har än så länge både innehållit slappande och tränande. Jag stack iväg till gymmet och gick igenom mitt vanliga program, och det känns nu! Är det bara jag som gillar träningsvärk? Motiverar det genom att säga att det är ju då man känner att man gjort något bra. När jag kom hem så tog jag mig en stor kvällsmat, eftersom jag inte kommer äta något mer ordentligt ikväll. Så nu tar jag ledigt från allt som har att göra med träning över helgen och börjar inte med det förrän på måndag.

Det känns så skönt att börja med ett hälsosammare liv igen, efter ett långt uppehåll. Tyvärr så har det uppehållet satt sina spår på kroppen. Slapp, otränad och lite för "stor" för min egen smak. Dock har omklädningsrum-ångesten minskat lite, vilket gör att jag inte längre byter om i ultrafart pga. att jag inte vill att folk ska se mig. Det går framåt!

Senare ikväll blir det nog att gå till Sion på möte. Hoppas ni får en bra fredag!

I'm dreaming of a white beach-time, just like the ones I used to know

Img. weheartit

Tonight eternity is a open door

Hej hej, här har det inte varit så mycket verksamhet. Det är av två anledningar: jag har varit upptagen, och jag har inte haft något att skriva. Hm, det där går inte riktigt ihop. Vi försöker igen: jag har varit upptagen MEN det jag har gjort har inte varit direkt värt att skriva här. Det enda jag gjort är att träna, slappa, åka en sväng till Eskilstuna, träna och slappa lite till. Hm, ja och sen har det säkert hänt en del till.

Och idag så har jag gjort, wait for it..... tränat! Japp, var inne igår men blev så sugen att träna idag igen så det fick bli att cykla ner till Actic. Dock så körde jag inte på mitt vanliga program utan ett som innehöll kondition, lite mage och rygg och sedan simmade jag i en halvtimme. Efter duschningen och bastandet så cyklade jag hem i regnet. Kändes faktiskt skönt. Och nu direkt när jag kom hem så blev det en skål med yoghurt och kanel i. Mums.


Now you're just somebody that I used to know


I'm dying for new life


Do I like what you like?


I fredags så cyklade jag till gymmet och tränade, kände mig så oerhört fräsch och glad efteråt. Familjen gick sedan ut på en promenad i vårvädret och när vi kom hem så bjöd vi över faster Teta & hennes man Rolf på lite fredagsmys bestående av varma mackor och sedan snacks framför The Voice. Kvällen avslutades för mig emd lite bokläsning i sängen.

Igår så var jag iväg på 50-års kalaset och eftersom jag sovit dåligt under natten till lördagen så var jag alldeles slut efter kalaset och såg därför sådär trött och sliten ut som bilden visar. Men roligt var det allt!

Och idag då, så har jag slappat och när mamma kom hem från jobbet så gjordes det våfflor eftersom att det ju är Våffeldagen idag.

The birthdayparty

Idag var jag som sagt på 50-års kalas!



Det hade dukats upp massor utav god mat som man fick plocka utav.

Den fina dukningen och självaste födelsedags"barnet" Peter.

Bröderna Jonzon, Jocke och Benna, var två utav mina bordskamrater. Fina pöjkar...

... som egentligen ser ut såhär normalt sett.

Efter maten så var det fika som serverades. Massor utav kakor, tårtor och andra farligt goda saker.

Ett utav barnborden.

"Qu'est-ce qu'un petit!" (google-translate in my)
Fikapratande

Stop wasting my time


Såhär såg jag ut idag, då jag skulle iväg på 50-års kalas, så det är därför det har varit tyst här idag.
Jag kommer snart lägga upp bilder från festen.

What happened?


And the story of us looks a lot like a tragedy now


The sweetest silence in your eyes


Idag låg ett paket till mig väntandes på OK/Q8! Min beställning från Rocher hade kommit. I paketet så fanns en liten bag som jag ska använda när jag tränar, min favorit spraydeodorant Evidence som luktar himmelskt gott, en svart kajal då mina är urusla och rätt så slut, och så till sist ett mini-läppglans.

Dagen idag är allt annat än dålig. Det började med att mamma och jag stack iväg till gymmet och tränade. Jag körde på riktigt hårt vilket känns i kroppen nu(skönt). Efter det så har jag mest tagit det lugnt, njutit av det fina vädret! Jag fick höra av pappa att han sett både blåsippor och skilla när han var på promenad. *får vårenärhär-spritter i kroppen*

Could we be happy just for a moment

Dagarna går fort just nu, men samtidigt så sakta. Förstår fortfarande inte hur det kan bli så. I alla fall så var jag iväg på ett ärende och fick positiva besked, så glad men pirrig på samma gång! Berättar mer när det är helt klart. Sen har jag varit iväg till affären på en promenad, vi har fikat här hemma och ja, det händer inte så mycket just nu. Jag ska väl småplocka i rummet, annars blir det att spela lite Rise of Legends och se på svenska Top Model. Tisdagar nuförtiden är mysiga.

Searching for that open door

 

Tycker den här låten med henne är ofantligt fin. Hon kunde sjunga, den där Whitney.


I know that it's a lot at stake


Idag så började dagen med att föräldrarna och jag gick iväg till farmor & farfar på elva-fika, som var lika trevligt som vanligt. Men sedan så gjorde jag något som var riktigt kul: jag målade om en mellanstor spegel som jag ska ha på mitt rum, en pedistal som ska stå i vardagsrummet och sedan nyckelskåpet som jag gjorde i åttan. Jag tycker själv att det blev riktigt bra, det enda som ska göras är att pedistalen eventuellt ska få en till strykning med färg sen. Och senare ikväll ska jag och mamma iväg till gymmet. Effektiv måndag!

You spot my emotions like a firefly

Min helg ur mobilen


Fredagen
Vi började med att fira fredagen genom att äta tacos. På kvällen så blev det att slappa framför The Voice och sedan Blue Bloods.


Lördagen
Det obligatoriska lördagsmyset: snacks framför Postkodmiljonären och Gladiatorerna. Till och med katterna mös genom att vara gulliga mot varandra(hemskt suddig bild, sorry). Jag avslutade kvällen med att börja läsa Eden i sängen tills kroppen skrek att det var sent.


Söndagen
Idag så sov jag fruktansvärt länge, åt, duschade och sedan stack familjen iväg till faster Tina. Det blev att fika, en hel del prat och så lite fixande, då hon nyss flyttat in i radhuset.

The wolf's howl from my empty soul


The word "healthy" doesn't exist on weekends


Det var bara så länge sen att jag vart tvungen. . . sen är det helg

I know that you never ment to hurt us, man


We're sailing to infinity


Sen länge har jag haft lite läsabok-abstinens så jag kollade i bokhyllorna här hemma, och då hittade jag dessa två. Eden läste jag lite i skolan, fast då på engelska. Jag minns att den var riktigt spännande men hann tyvärr inte läsa klart den och sen har det inte blivit av att läsa den efter det. Profeten har jag dock inte läst alls. Båda är av Frank E. Peretti. Så nu framöver kommer det bli dessa två som kommer bli mina läsprojekt.

Annars då? Jo, idag så var jag till stan och gjorde lite ärenden. Bland annat gå till banken och även lämna in ett par skor som måste lagas. Sen har vi ätit tacos, fredagen till ära.

Hoppas ni får en härlig fredag!

Forget the fear, it's just a crutch that tries to hold you back

Img. weheartit

Idag var jag iväg för första gången på ett tag och tränade på gymmet! Så skönt att börja träna igen, efter uppehållet. Jag fick ett nytt tränings-schema som jag ska börja köra på och fick lite maskiner jag inte hade förra gången. Efteråt så var det dusch och bastu, bara det är ju ljuvligt tycker jag. Så nu ska mitt liv få en mer hälsosam inriktning igen vilket jag har saknat.

Old friend, why are you so shy


En smärre bildbomd från dagens långpromenad. Det blev närmare fem till sex kilometer som vi gick idag, så nu känns det skönt i kropp och sinne. Uppe i skogen så fick vi syn på ett par rådjur, men som såklart inte fastnade på bild.

Nu ska jag sätta mig vid tvn och äta lite kvällsmat. Shing!

Changing the course of history


I will fight the last fight


How can I find you? Are you hiding or am I


Hej!
Dåligt bloggande har det blivit men igår så gjorde jag i snitt inget, vilket inte blir direkt något material till att skriva här. Men i alla fall så har var jag med min familj till brorsan i Katrineholm för att hälsa på lite. Vi såg på Mamma Mia och fikade, trevligt!

Älskar vädret som är under de här dagarna. Våren verkligen springer fram i naturen och man ser det mer och mer. Som solnedgången idag, så otroligt vacker! Nej, det här har jag längtat efter. Jag fyller ju år i maj, och det är jag glad för: det har aldrig varit dåligt väder på min födelsedag! Det är inte ens två månader tills dess!

It's time for me to do it on my own


Can't you see that my whole life is in a disaster


Forever 'til the end of time


Dagen började med att jag sov otroligt länge(fy) och vi beställde pizza lördagen till ära. Efter att vi smält maten lite så gick vi ut på en långpromenad då det var så fint väder! Så skönt! Gick lite powerwalkande sista biten för att bränna lite extra ;)




Senare så gick mamma, syrran och jag över till min faster Teta på en liten spontanfika! Vi satt först och pratade, åt som sagt fika och sedan så hamnade vi framför Melodifestival-finalen. Rätt låt och artist vann! Loreen har jag alltid hållt på, som ni kanske vet, och jag känner verkligen att hon var en värdig vinnare. Gav mig rysningar... *mys-ryser*

I wanna open up my eyes, I know I only need time


You burn me, you break me

Jag kände för att leka lite med min canon. Blev ju helt okej.




Kunde inte sätta ihop den här med de andra, bröt liksom i färg och då blev jag lite färgnörd.... Nope, bättre såhär.

I will fight


Inte världens bästa bilder men det är såhär jag sett ut ikväll! Kvällen var trevlig på Sion: Daniel pratade och efteråt så blev det fika och umgänge med underbaringarna. Mys! Nu är jag hemma och har bytt till mjukisar och ska bara slappa ett tag.

Hoppas ni har en bra fredagskväll!

All you need to do is just cry

Bara för att jag lyssnar på mycket musik just nu.

How would it be

Restbild från när jag var hos Miriam. Hennes brors ödla Tagg.

Fredag! Veckorna går så fort nu när det är mars, sjukt. Jag har varit ute på promenad än så länge, annars har jag inte gjort så mycket annat. Ska väl snart äta och senare ikväll ska jag till Sion. That's my friday plans.

The ghost of you


As I lay me down

Img. weheartit

Det är en tröttdag, och ja jag borde lägga mig men ska nog hejda mig ett litet tag till. Jag funderar på att leta fram ett nagellack och lacka tårna lite. Det kanske muntrar upp mig, det ser i alla fall lite finare ut då.

Beat it


Lyssnade på Fall Out Boy en dag och kom över deras version på Michael Jacksons låt Beat it som de tolkar tillsammans med John Mayer. Jag rådiggar den!


I am going backwards through time at the speedlight


Leggings: sheinside.com | Shorts: romwe.com | Campbellskorna: urbanclothing.se | avklippt linne: kandeeshop.se
| Hoodie: modekungen.se | Klocka, mössa & halsband: nelly.se | tygväska: asos.com


Jag brukar inte göra sådana här inlägg, men nu har jag både inget att skriva och är sugen på nya kläder.

Hold on tight


En osminkad och nyfärgad Lydia. Nu ser ju håret mer rödsvartbrunt ut på bilderna men det är mer åt det svarta i verkligheten.
Jag är i alla fall rätt nöjd. Det är ju inte så blått(som på bilderna i några inlägg ner, instragrams fel) men det får jag väl fixa när jag har råd(money money moneyyyyy).

KONY 2012


Se denna och sprid vidare, det är viktigt att folk får veta om detta!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


And I see your silent storm

här är den vanliga versionen:


I thought that I could feel you walking by

Det här är det jag sysslar med idag, och just nu så sitter färgen i. Jag får hoppas det blir ett hyffsat resultat,
eftersom jag bara har en box. Men det får vi se om ungefär en halvtimme!

Thanks for the memories


It's just one of those times


You sang me spanish lullabies


That was quite a show, but it's over now


Wow, vad mitt hår ser blått ut på den här bilden! Ser inte alls ut så i verkligheten, men men. Nu blev jag ju bara sugen på att färga det riktigt blåsvart! Mummel... Jaja, nog snackat om hår, haha! Idag är jag riktigt sprudlande glad! Kan ha att göra att jag faktiskt åkte till kyrkan idag. Var så bra och härligt, skäms att jag varit så dålig på att gå men det har ju faktiskt också sina förklaringar. Sedan att det är så otroligt härligt ute! Solen skiner, det är varmt och himlen är vackert blå. Våren är verkligen på ingång! *glädjeskutt*

If you don't have the answer, why are you standing here


Begging your pardon, sir

Jag har ett tag velat skriva mer djupa inlägg, då menar jag om mina åsikter kring vissa ämnen, men samtidigt då tänkt:" Vad är det för mening?" Jag känner sådan apati när det gäller det här, vilket gör mig förbryllad. Jag har alltid varit bra på det där med att formulera mina tankar ner på ett papper eller genom tangenterna. Så jag ber lite smått om ursäkt för att jag inte ger er inlägg med lite mer tuggmotstånd för hjärnan, med lite mer substans. Jag antar att jag är i ett stadie just nu där jag mest överhuvudtaget glider fram i vardagen. Trots detta så har jag mina dagliga debatter, såväl med mig själv och med andra, vilket jag är riktigt tacksam över för annars skulle jag inte känna igen mig själv.

Jaja, så alltså ville jag bara säga: SORRY!

Wake me when winter is over

några års gammal bild

Åh, vad jag längtar tills dessa små vackra börjar poppa upp från marken. Då kan man gå i bara en tunn jacka eller en tröja, ta fina bilder på allt vackert pga allt vackert ljus, man kan äntligen börja sitta på uteserveringar och gå på långa varma promenader, man börjar grilla med kompisar etc. Listan kan göras lång! Det härliga är att man redan nu känner av det: det är vårluft och varje gång jag är ute tar jag ett djupt andetag för att känna vårdoften. Det är så härligt!

The spring is here


It must be different from your eyes


You wanna be tuff, better do what you can


If you could envision the meaning of a tragedy

Vi var på en liten promenad i solskenet för några timmar sedan. Det var så skönt att få komma ut och känna solen mot kinderna, och ha solglasögonen på. När vi kom hem så satt vi på vår inglasade balkong och fikade. Termometern sa att det var något på tjugo grader där. Så härligt!

Thanks for watching as I fell


I've nearly left the real me on the shelf


Idag så åkte vi iväg till Runtuna för att klippa vovven, gick då på promenad under tiden vilket resulterade i lite bilder. Våren är på gång även här i Södermanland och det var jag ju tvungen att dokumentera. Efter att klippningen var klar så åkte vi in till Nyköping för att ta oss en fika, det blev även en liten promenad vid ån. Mys.