Once upon a time somebody ran

 

This is worth dying for, I think my heart is bleeding

Bilder från idag

Knasig dag igår, trevlig dag idag.

Först så igår natt så kunde jag inte sova alls vilket bidrog till att jag dygnade ofrivilligt. Läste i snitt ut en bok under natten och sedan när det blev morgon så åt jag frukost och stack iväg till gymmet. Men när jag kommit till halva "schemat" så känner jag mig svimfärdig och var tvungen att avsluta. jag cyklade hem och håller på att svimma i köket. Tar snabbt och dricker ett glas juice och skyndar mig till duschen. Eftersom jag är rädd för att jag skulle svimma i badkaret och slå ihjäl mig så satte jag mig ner i badkaret och tar världens kallaste dusch. Efter lunchen några timmar senare så kan jag inte stå emot längre och lägger mig, sover några timmar och vaknar helt slutkörd på kvällen, vilket jag tycker var totalt värdelöst då jag ändå skulle sova några timmar senare för natten. Knasig dag!

I alla fall så sover jag gott hela natten, vaknar, äter frukost och sticker iväg med pappa till min faster för en tidig fika. Jag fick btw höra av henne att jag "blivit riktigt kvinnlig", man tackar! Efter det så går pappa och jag iväg till radhuset vi ska flytta in i och målar rummet som ska bli mitt för en tid framöver. Vi går sedan tillbaka till vår faster, som bor nära, och blir bjuden på lunch. Vi vandrar efter en stund hos henne tillbaka hem, jag tar mig en kalldusch och sedan beger vi oss ut till Orresta ö där vi tar en fika. Vi får sällskap av en väldigt närgången ekorre som nästan äter på min morotskaka. Vi tar senare en promenad med mamma och handlar lite för kvällen. När vi kommer hem så tar vi och ser på Wild Hogs som var på tvn och äter lite chips(är stolt att jag tog så lite!).

Nu har jag suttit en stund vid datorn, bränt ner bröllopsbilderna på cds och lyssnar nu på Veronica Maggio samtidigt jag skriver. Trevlig dag!

You made me cry


What doesn't kill you make you stronger


Jag för tillfället. Svider i magen, är trött och irriterad därav så allvarlig.

That is why I am keeeping you close

Förkylning är ordet. Förstört min vecka om man kollar från en träningssynvinkel. Kunde bara träna i måndags och sen har det inte blivit något. Får hoppas att det blir av nästa vecka istället. Jag har i alla fall legat nerbäddad i sängen halva dagen och sett på tv då jag inte orkade vara uppe. Satt där med mitt överlevnadskit innehållande papper, nyponjuice, min iphone och sen nässpray såklart.

Sen såg jag matchen såklart mellan Sverige och Englad. Vad jag jag säga mer än att det var spännande. En bra match ändå trots förlusten. Jag blev positivt överraskad. Satt på helspänn hela tiden. Mellberg.... mannen! Snygg, bra spelare och så gjorde han två mål också.

When she was just a girl she expected the world


I will fight one more time

Denna värmen kommer döda mig! Inget ont om sommaren men det här är ju plågeri!
Ska nog ta dagens andra dusch snart.

What if I caused you trouble


Dagens jag! Idag så vaknade jag upp med en smärtande hals och en näsa som var rejält täppt, så blev ingen träning alls tyvärr. Fast gick i  alla fall ut på en promenad med pappa och vovven istället, alltid något. Sedan blev det att sätta på sig myskläderna och kolla på Danmark - Portugal. En riktigt bra match men tycker Danmark skulle ha vunnit.

Silky long


Jag bara älskar mitt hår just nu!

I have heard that your dreams came true


Underbar låt, underbart cover, underbara Rachael Lampa!


I think that she knows

Uppsala trippen genom iphonen

Edit: såg nu att jag missade en bild från bröllopsfesten, buhu.


Todays prayer

Kan sammanfattas i denna underbara låten:

You are my medicine

Nu är jag hemma igen!
Eller ja, jag kom hem igårkväll men jag har inte riktigt haft tid att skriva förrän nu. När jag väl kom hem så satte jag mig vid datorn för att överföra bilderna. Allt som allt blev det runt 9gb. Bröllopet gick bra för att vara första gången. Jag har ännu inte hunnit redigera alla, det är faktiskt de roligaste bilderna kvar så.

I alla fall så är jag nyss hemkommen efter ett gympass och idag fick det bli mest konditionsträning. Det gick bra förutom min högra fot som jag har problem med efter en händelse för flera år sedan men annars så gick det riktigt bra. Så nu är jag lagom slut i kroppen och dricker vatten mellan varven.

Through You, I can do anything


Your love never changes

Jag ska strax börja packa då vi snart åker iväg mot Uppsala. Det som blir majoriteten av packningen är ju kamerautrustning den här gången pga att jag ska fotografera min första bröllopsfotografering! Japp, på lördag är bröllopet och jag är både taggad och nervös på samma gång(såklart).

Två kameror ska med, tre objektiv och ska kolla upp om jag kan ta med stativet då jag inte hittar plattan som ska pussla ihop kameran med stativet(såklart ska sånt hända när man verkligen behöver grejerna). Två laddare, datorn ska med, externa hårddisken, extra minneskort. En del! Men såklart är det fruktansvärt roligt att få göra det här! Pirrelipirr!

Nä, nu måste jag packa!

There is only one word to describe


For once, I say no

Jag brukar inte skriva mina åsikter här men jag gör ett undantag nu.

Jag läser och hör folk som inte är kristna säga/skriva:
" Men såhär är det för kristna..."
"Såhär är det inom kristendomen..."
"De har gjort såhär"
"På livets ord gör man såhär/sagt såhär..."


Visst, när det gäller historiska detaljer, då kan jag förstå. Men när man inte har någon som helst insyn, har varit på stället man snackar om, eller ens har någon bekant som är kristen tycker jag ärligt man ska hålla käft. Jag är så trött på att folk säger att saker är på ett sätt när de inte har någon som helst aning, när de säger att saker pågår inom en församling när de inte ens satt sin fot där.

Såklart att det händer dåliga saker i olika församlingar, att vissa kristna gör helt galna saker och såklart har människor som är eller har kallat sig kristna bemött/gjort saker väldigt fel men det gör inte att majoriteten är så, att det är det som kristendomen förespråkar. Jag blir så less på detta skvaller och bristen på respekt och öppenhet. Jag respekterar andra, jag dömer ingen och jag trackar inte eller skvallrar om andra religioner, om homosexuella eller personer i övrigt på det viset jag själv blivit bemött.

Såklart är jag inte felfri, jag gör fel hela tiden och jag säger absolut inte att jag är "felfri" som många tror att de flesta kristna tror om sig själva(helt befängt, varför skulle vi då tro på Jesu frälsning om vi inte behöver den?).

Jag kanske inte tycker/tror eller agerar som du gör, men jag har respekt och är ödmjuk. Jag går inte runt och startar debatter så fort jag möter en homosexuell, ateist eller muslim t ex. Jag frågar ibland saker, jag lyssnar och säger "Okej, då vet jag." och om de frågar mig vad jag tycker, så säger jag det vänligt.

jag dömer inte dig, varför ska du då döma mig?
(säger inte att alla dömer kristna såklart)

I'll keep a part of you with me

Dagens jag i nya tröjan! Myyys!


Igår hade föräldrarna och jag en riktig mysdag som spenderades vid tvn med tre filmer och snacks. Det blev Monsters Inc., Iron Will och sedan Pearl Harbor. Idag så for vi iväg till Lager 157 och jag fick hem den här tröjan på bilden ovan, sedan satt vi och fikade där. Efter det så åkte vi till farfar & farmor där vi satt och pratade en stund tills vi bestämde oss för att gå ut och äta. Nu är jag hemma och är proppmätt och trött i huvudet av vädret men humöret är på topp!

It has left me blind


Idag så var familjen iväg till min bror och firade hans födelsedag! Blev god mat, presentöppning(såklart), filmtittande och såklart trevligt prat. Det enda negativa är vädret, som också ger mig så fruktansvärt mycket huvudvärk då jag är känslig för tryckförändringar. Men annars är det bra!

My room


Såhär ser mitt rum ut just nu! Det är flyttkaos på g, vi ska nämnligen flytta till ett radhus om jag nu inte nämnt det för ett tag sen, så det ser lite knasigt ut. Men rent är det nu i alla fall! Nu ska jag bege mig till tvrummet och ha fredagsmys med familjen!

I want to be myself tonight


Love is the cloud that keeps raining down