Took a car downtown and took what they offered me. To set me free

 
Idag så har jag åkt iväg till Eskilstuna en vända med familjen. Jag fick med mig en ny svart figursydd kavaj och sökte jobb. Efter att vi också gått lite affär-ärenden så satte vi oss ner och åt. Det fick bli en pizza(sssshhh, säg inget till någon!) fast jag var duktig och inte åt så mycket. Tog med mig resterna hem eftersom det blev sjuttio procent kvar, hehe. Nu när ni antecknat det så kan jag berätta att vi hälsade på hos min faster en snabbis. Alltså har det inte hänt så mycket värt att berätta här tyvärr.

Nu sitter jag dock hemma och slappar, lyssnar på underbar musik(bland annat Hillson Uniteds nya som jag lade upp här nedan) och har plockan ihop den nya headern ni ser här ovanför. Får väl se hur länge jag orkar ha den där innan nästa blir gjord.
 
Senare ikväll ska jag iväg till Sion på första sångövningen som jag är med på sedan kanske... ett år! Som ni kanske förstår har jag saknat det rejält mycket och det är riktigt kul att ha börjat igen med sången.
 

Take our hearts now


We give it all to go your way

 
Har nu varit i Uppsala två dagar på Europakonferensen, och det var så otroligt bra! Bästa konferensen någonsin, är lite ledsen att jag inte kunde vara där hela veckan. Träffade dessutom gamla vänner och bibelskoleelever som jag inte träffat på länge! Är helt upprymd av glädje och att jag blivit peppad.

Nu är jag hemma igen och slappar samtidigt som jag njuter av nya Hillsong låtar.
Livet leker!
 

Come away with me in the night

 
Hemma efter en härlig kväll.
Jag och Maria möttes vid Willy's och handlade lite, gick till Orresta och satte oss, vi velade om vi skulle bada eller ej och tänkte först senare men det blev aldrig av då vi fegade ur(frös och kände mig som en riktig badkruka!), såg Sanna en snabbis där som skulle bada, satt där en stund och pratade med Maria och en gammal granne, gick ner till bryggan och kände på vattnet, såg en fisk och petade på den med en pinne(haha!), gick runt på stan ett tag och pratade och gick sedan hem.

Livet leker. Ska klockan tio imorgon på ett möte och sen åker jag till Uppsala. Hoppas jag orkar upp, fast får väl sova i bilen. Har inte ens packat, hehe.

Nothing I say can wash you way

 
Gårddagen i ord:
Solat och badat på stranden, blev kräfta, fixade mig, mötte Maria, hade picknick, mötte upp Nathalie, gick promenad, Nathalie gick hem, gick lite till, mötte upp en killkompis till Maria och hans kompis, tog ett nattdopp, åkte runt, åkte hem. The end.

Fantastisk dag.

Idag? Inte så bra.

What started out as a simple altercation turned into a real sticky situation

Andra delen av Gotlandsbilderna
 
 
En av dagarna så var vi iväg på en bilutflykt och det här blev vad jag kom hem med så att säga.
Det här är även de sista Gotlandsbilderna. Det blev inte så mycket bilder den här gången,
men jag var bara där en vecka och två utav de dagarna var det fint väder.

Though we're alone there's not just me and you


Inside this shell there's a prison cell

Första delen utav Gotlandsbilderna
 Vi var på besök en dag hos gamla vänner till mina föräldrar då de också var på Gotland på semester i sina sommarstugor.
 
En av dem hade en av de sötaste stugorna jag sett!
 
 
 På kvällen gick mina föräldrar, vovven och jag på en promenad längst med södra kusten utanför Visby
 
 

How is my stories gonna be told


You wanna talk about it

 
Nu har vi äntligen vanligt internet igen och jag kan lägga upp bilder! Här kommer andra delen av mobilbilderna.

Who do you think you are?

Här kommer första delen utav iphonebilderna från Gotland!

I think you are crazy just like me

Det verkar som att jag och bloggskrivande inte riktigt går ihop, det blev ju ännu en liten bloggpaus och lika omedveten som den förra var den. Det blev nämligen så att mina föräldrar fixade så jag kunde komma över till Gotland för en vecka och jag har inte haft möjlighet att skriva något. Jag har dock lite bilder att lägga upp så det är ju alltid något!

When you see me come and run


Some serious talk

Sitter i skrivandes stund med laptopen i knät och tvn på i bakgrunden och inser hur ensamt det är.
Jag försökte intala mig när mina föräldrar åkte att det skulle bli så oerhört skönt. Fast jag vet inte längre. Såklart att det är skönt att få sin egna tid och få lite tystnad och kunna känna sig fri, men att vara ensam har sina negativa sidor.
 
Jag tänker på att den här sommaren är en utav de ensammaste och tråkigaste somrarna på evigheter. Jag är inte negativ, jag är bara sådär ärlig som många inte tycker jag ska vara. De tycker jag ska se allt på ett positivt sätt och att jag ska vara tacksam. Men då vill jag fråga: ska jag vara tacksam för min ensamhet? Ska jag vara tacksam för att jag inte har några pengar och inte kan åka på några festivaler eller till några utav mina kompisar som bor långt bort? Nej, det är jag inte. Jag är tacksam för mycket annat, men det här är inget att vara glad för.
 
Jag tänker också på hur många saker kan förändras på så kort tid. Förra sommaren var jag kär, hade lite pengar, åkte runt och gjorde roliga saker och flyttade ner till Jönköping. Den här sommaren så är jag singel, har inga pengar, åker ingenstans och bor hos mina föräldrar. Det enda roliga som jag ser fram emot är att jag ska iväg på "Båten 2012" men det är inte förrän i september.

Jag längtar tills nästa förändring sker, jag säger inte att den bara kommer hända och att jag säger inte att jag inte ska jobba för den, men jag längtar tills den sker och drömmer vidare.

Make me come alive

Det blev visst en liten bloggpaus pga flytten och att vi har haft problem med att få igång internet igen. Just nu har jag internet via min mobil som jag kopplat till min laptop. Så därav den långa tystnaden. Jag måste säga att jag trivs väldigt bra i radhuset då det är så mysigt!

Vad som händer annars?
Ja, jag är själv hemma just nu när mina föräldrar och min syster är på Gotland i två veckor. Det är både skönt och inte eftersom jag behöver ensamtiden men å andra sidan så blir det väldigt tråkigt ibland. Dock har jag haft lite tjejkompisar över på en grillning som förgyllde tiden och gjorde att jag var riktigt glad t o m två dagar efter. Det var första gången jag faktiskt hade en riktig grillning som jag ordnade upp själv så det var rätt pirrigt. Vet inte om jag ska tycka det är pinsamt eller om jag är lite efter. Hm, kanske båda. Annars är det rätt bra just nu då jag slappar framför tvn.