Back to summer paradise with you

 
Såg att jag inte hade laddat upp dessa bilder så det var ju lika bra nu när jag inte har direkt något annat att visa.
Min kompis Sofia med sin sambo Manne i somras.

A sick persons update

Det har varit tyst här i några dagar, antar att min dåliga rutin att skriva har blivit en "ny rutin". Vet inte vad jag ska känna över det, då jag ärligt inte har så mycket att skriva.
 
I alla fall så var jag på julfest för ungdomarna i min kyrka i fredags. Det var riktigt trevligt! Vi åt mat, pratade och skrattade mycket, hade lite småfrågor, delade ut julklappar, pratade och skrattade mer etc. Kul som sagt! Men sen i lördags har jag varit rejält förkyld. Jag har varit tvungen att vara hemma från både att sjunga i kyrkan och jobbpass. Sen var det ju inte roligt att vara sjuk på julafton men jag kunde i alla fall hantera det. Idag så spenderades dagen mest i sängen och jag har sett filmer + serier. Ligger faktiskt just nu i sängen och skriver det här.

We are a secret, can't be exposed


Tell me what is love

 
Här kommer sista delen av bilderna från fototuren.
Jag ska om en stund iväg till jobbet och jobba hela dagen. Så ni får nöja er med det här inlägget.

Once upon a december


Please be a part of my life


Här kommer fyra vinterbilder till från fototuren
Så typiskt, jag har åkt på en förkylning; har ont i halsen, huvudet, näsan rinner, lite yrselkänslor ibland, ont bakom ögonen och har som lite lock för öronen. Väldans passande den kom då, inte... Annars är humöret uppe i alla fall vilket alltid är bra. Hade varit mycket värre om jag varit sur/deppig också. Alltid något att ha ett bra humör! Jag hoppas jag snart blir frisk och kan vara "back on track".

You are a shooting star, I see

 
Idag, luciadagen till ära, så föll temperaturen till kalla -17°C och solen tittade fram. Vi gick upp tidigt, såg på luciatåget från Uppsala Domkyrka som gick på tv och åt frukost. Mysigt, vackert och tankeställande med den historia som Lucia har. Sedan blev det att åka till farmor på lite förmiddagskaffe(mjölk för mig som inte dricker just kaffe). Efter det så bestämde pappa, mamma och jag för att ta bilen på en tur. Det var nämligen dags för att äntligen ta lite bilder. Så här har ni några av dem, jag har tänkt sprida ut dem i flera inlägg så det blir lite att lägga upp.

Begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop

Tiden känns så tung så tung, trots att dagarna samtidigt går så fort. Det är kanske därför jag är så dålig på att skriva på bloggen? Mycket men samtidigt lite har hänt, dock inget direkt som är värt att skriva ner här.
 
Jag tränar lite på måfå, har köpt julklappar och klippt av mitt hår lite. Jag har gått på läkarundersökningar och jag har slappat, jag har haft ångest men också en hel del ny glädje. Det är som en evig dragkamp där det ena stunden går väldigt bra och sedan plötsligt så står jag där och drar för glatta livet igen. Jag känner att jag vill förnya mig själv och lära mig nya saker, men samtidigt vet jag att man har plikter och var sak har sin tid. Det går inte att bara släppa allt och flytta igen, även fast jag faktiskt smått skulle vilja. Mycket jag vill, men lika många rädslor. Jag tar små steg i rätt riktning. Idag tog jag ett, och imorgon ska jag ta två små. Det viktigaste är ju att man har lite rörelse över huvud taget framåt.
 
Jag pratade med mamma idag, och vi pratade om vad jag faktiskt har gått igenom de här senaste tre åren. Både hon och jag kom överens om att det var en hel del och att det då inte varit så konstigt att det varit tufft. Det är skönt att kunna prata om det mer och mer, att våga släppa in och vädra ut alla äckliga och jobbiga tankar även fast jag ogillar att göra det. Jag antar att det är en dålig vana.
 
(Det blev ett långt inlägg, trots att jag "inte hade något att skriva")

It's time to be a big girl now

 
Jag den senaste tiden - genom iphonen.
 
En liten uppdatering på hur jag haft det sen jag skrev sist
Det blev inget att sjunga i söndags då jag vaknade upp med halsont och snuva. Haft det nu i några dagar vilket skapat andra problem: jag kan ju inte träna heller när jag har ont i halsen så det har blivit lugna dagar.
 
Snön fortsätter dessutom att falla och det skapar ju såklart "kaos" för vissa. Borde inte Sveriges bussar och tåg vara rustade för vintern vid det här laget? Jag gillar ju snö så för mig gör det inget. Såklart skapar det småproblem men man får bara anpassa sig.

Julklappshandlande, punktering och sånt där

Aouch, innehållsrik dag. Skriver ner den i punktform:
- Drog mig upp ur sängen, duschade, fixade mig och åt
- Åkte iväg mot Västerås med päronen
- Åt lunch på en restaurang(dock ytterst lite, hungern försvann i snitt när jag började äta)
- Gick runt på IKEA och skaffade lite grejer
- Fikade
- Köpte julklappar
- Åkte hemåt
- Fick punktering
- Två pöjkar försökte hjälpa oss få loss däcket - gick icke
- En kvinna tröstade oss med varsin godisbit när vi väntade på assistans
- Assistans kom och hjälpte oss med däcket
- Kom hem
- Monterade min nya tvättkorg, ställde dit min nya stol och la dit mattan
- Bytte till mjukisar
- Sitter nu här

Och imorgon ska jag sjunga i kyrkan. Blir gött!