Öland - Tredje dagen del 2


Stand a little taller


You were that turning word

Mina fynd jag gjorde idag.
 
Idag är en riktigt, riktigt bra dag!
Först så går jag på en arbetsintervju som resulterar i ett tim.vik(ETT JOBB!!!! IIIIiiiiih!), vi fikar hemma med farmor på besök, vi åker till Eskilstuna och äter på en restaurang och sedan så får jag en shoppingtur! Nu när vi kom hem så såg vi på en film. Glädjen är ofattbar!

Öland - Tredje dagen del 1


Goodnight gravity, it has kept me down

 

I can't stop this now


My heart will never stop

 
Det har inte varit så mycket här på bloggen på sistone, förutom Ölandsbilder, vilket inte alla kanske tycker är så roligt.
Ni som läser förtjänar en förklaring och den enda jag har är att jag har absolut ingen direkt inspiration, ork eller lust att göra så mycket. Tyvärr är det så just nu. Jag antar att mitt humör just nu är just så: lite halvt apatisk. Det positiva är att jag håller på att ta mig ur det. Jag har börjat med gymmandet igen, söker jobb och gör mer saker om dagarna. Det är inte lätt i mitt liv just nu, men jag försöker ta mig fram.

Öland - Andra dagen del 2


Öland - Andra dagen del 1


Öland - Första dagen

 

The only one who took you in


I want to be a hunter again

 
Tidigare idag så gick pappa, vovven och jag ut på en promenad till sjön som är en liten bit bort från oss. Det var, eller ska jag säga är, varmt och jag passade på att ta lite kort.
 
Snart ska jag börja packa för vi ska nämligen iväg till Öland imorgon och vara där över helgen.Jag ska såklart ta med mig både min analoga och den digitala så att jag kan fotografera en hel del! Det ska bli riktigt skönt och roligt att komma iväg, dessutom är det första gången jag kommer vara på Öland vilket gör det lite mer pirrigt.

Because of You I freely live

 
 
Lite i efterskott kommer de här bilderna från besöket på Café Lyran. Inga bra bilder och de togs väldigt hastigt innan batteriet dog(därför jag inte kunnat lägga upp dem). Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har varit på AF, handlat, farmor & farfar var på besök, slappat vid tvn, spelat Sims. Ja, en slapp dag helt enkelt!

When it gets cold outside and you don't have anyone to love

 
Idag så var mina föräldrar och jag till Stockholm en vända. Vi åt på en italiensk liten restaurang, beställde såklart lasagne(mums!), vi åkte på ärenden, och sedan iväg till Café Lyran. Ett utav mina få favoritcaféer! Åk dit! Nu är jag hemma, har städat och slappar vid datorn. Mysig och härlig dag! (Fick skriva om inlägget, dumma blogg.se!)

Take my heart, take my soul

 
Hej!
Lång tystnad men har ärligt inte känt för att skriva och har inte haft något direkt heller att berätta. Idag har jag dock haft fullt upp! Kom nyss hem och bytte till mjukisar. Jag har nämligen sjungit hela dagen nere i Sveaparken med min församling. Det gick bra förutom att min hals var lite torr då jag inte är i form, men det gick annars helt okej! Vi sjöng i perioder från klockan tolv till klockan sex på kvällen. Nu är jag helt slut och bara ska njuta framför tvn. Imorgon så ska jag upp tidigt igen och sjunga på mötet. Är gött att vara tillbaka i lovsången!

You belong with me


Inspiration, inspiration, inspiration

 
Urpsrungliga bilder: H&M | American Apparel | Cheap Monday | Dagmar(Elle.se)

There is a world out there that we should see

Gammal bild med ny redigering + text
 
Sorry för tystnaden. Under tiden har jag slappat, tagit långa promenader med Maria och Hanna, skrattat mycket, ätit, varit på lovsångsövning, sett en plankning ske, suttit på gatan och pratat, sett rådjur, fotat fullmånen speglas i ån, och vaknat krasslig. Japp, jag hade oturen imorse att vakna med feber, huvudvärk och en ömmande hals vilket har resulterat i att jag mest varit i sängen. Jag ska äta, duscha och sen får jag se om jag är mer fit for fight.

Wash me clean