We are halfway there

Två till från igår

Idag har jag i snitt inte gjort någonting annat än bara tagit det lugnt och umgåtts med pojken på bild. Vi såg bla. nyss på Jan Guillou's film Hamilton. Jag hade what so ever inga förväntningar på filmen, men fick snabbt ändra på det. Den var faktiskt riktigt bra, för att vara svensk alltså.

Annars? Ja, då har jag spelat Minecraft(nördvarning). Just nu sitter jag dock och försöker göra en skiss på hur bloggdesignen ska se ut. Den ska göras om en del, och till min hjälp har jag Gabriel som kan koder mycket mycket mer än mig. Man måste ju utnyttja att man har en kille som går grafisk design och gör hemsidor ibland ;) I alla fall så går det lite segt. Jag vet inte exakt hur jag vill ha den, och det känns som att om jag skulle göra den själv så skulle den bli halvdan och inte alls så snygg som jag egentligen vill ha den. Men det löser sig nog till slut :)

I would do anything for you


I'm the light that keeps the streets glow

Två från igår


Nytt utseende

Jag passade även på att fräscha upp utseeendet lite på bloggen, dock är det inte helt klart än. Så vad tycks?

The lost beats of our hearts


Idag var jag och Gabriel ute en tur i skogen här där jag bor. Jag tjatade då jag ville ut och fota och till slut fick jag som jag ville, hehe. Och vad glad jag är över det: fina bilder fick jag allt! Jag kommer portionera ut dem här på bloggen lite då och då, så håll era ögon öppna!

"Once upon a time" should happen once in every life

Jag bloggade inget igår(förutom videoklippet, men det räknas ju knappt) för att jag jobbade, var otroligt trött när jag väl kom hem och dessutom så hade jag en del ärenden som skulle skötas. Sedan så umgicks jag hela eftermiddagen/kvällen med Gabriel. Så det blev inte direkt mycket blogg som man tänkte på då.

Idag så lyckades jag dessutom att sova till klockan två. Usch, det känns lite dumt fast samtidigt har jag inte fått ordentligt med sömn på flera dygn så det var väl därför. Att jag sedan bla. drömde om att jag tog väldigt fina foton tar jag som ett tecken: dags att börja fota igen på allvar! Vad jag gör annars idag? Städar, haha, och slappar. Sen får vi se vad som händer.

And as I finally breathes the air


Svammel, svammel. Men detta är jag - del 2

En sida av mig som är ganska undangömd men som nog aldrig riktigt kommer att försvinna är hästtjejen i mig.

När jag var liten så fanns det nog inget mer jag ville än att rida, men det var för dyrt med ridskola så det fick bli att bara drömma. Jag började istället att sitta på mitt rum, som jag klädde med massvis av affischer på hästar, och läsa hästtidningar. Jag läste och lärde mig faktiskt ett och annat samtidigt. Jag var så avundsjuk på alla som red eller t o m. hade häst och jag kunde såklart inte förstå då varför världen kunde vara så orättvis.

Det roliga var när jag fick de få chanserna att rida. Jag minns hur lycklig jag var och det största leendet jag kunde få till var fastlimmat på mina läppar. En av de mest minnesvärda var när jag var på klassresa till gotland i sjuan, då fick vi även chansen att få en ridupplevelse om vi ville. De som var lite mer vana fick sig en ridtur i skogen men vi andra fick en ridlektion istället. Jag minns hur kul jag tyckte det var och var oerhört koncentrerad. Det var som att jag ville suga in så mycket kunskap som jag kunde. Plötsligt så säger vår ridlärare. "Du, där. Har du ridit förr? Alltså på ridskola?" jag svarar lite försiktigt att jag inte hade det. "Nähä, det var konstigt. För du hade så bra hållning."  Han kom sedan in till mig när jag sadlade av och sa till mig att han tyckte att jag skulle satsa på ridningen. Jag nickade lugnt, men på insidan så ville jag bara skrika av lycka, samtidigt som jag såklart visste att det inte gick att satsa när man inte hade pengar.

Jag bestämde mig ändå för att försöka övertala mina föräldrar till att låta mig få gå på ridskola. Vi började leta efter ridskolor i Uppsala, för det var där vi bodde just då. Men de låg på andra sidan av stan och var hemskt dyra. Mina föräldrar gav mig då ett ultimatum: börja ridskola eller skaffa hund. Det var ett hemskt val egentligen, då jag alltid hade velat skaffa hund. Så jag bestämde mig till slut för att det fick bli att välja hund.

Jag la allt det där med hästar att göra på hyllan, men ibland så kommer det glimtar fram då jag önskar att jag hade möjlighet. Senaste gången det hände var när Gabriel tog med mig till deras släktgård, där de även har en nordsvensk. När jag gick fram till Regge, som hästen heter, fick smeka hans mule så smälte mitt hjärta ännu en gång. Om jag hade kunnat så hade jag kramat om honom, dragit in den ljuvliga hästdoften i min näsa och stått där ett tag. Men samtidigt är inte det där suget likadant längre, i alla fall inte sådär desperat som jag hade när jag var liten. Men jag kommer nog alltid vilja hålla på med hästar, åtminstone få en liten möjlighet någon gång.

If you give it a minute it's gone


If there's a soulmate for everyone

Dagen idag har varit väldigt lugn. Jag försöker mest att bli frisk så då är det slappande som är ordinerat. Och det har jag vekrligen gjort: mest fortsatt med att spela datorspel och äta den lilla mat jag fått i mig. Jag känner ju inte direkt något matsug nu när jag är såhär "tjock" i halsen. Det är troligast så att jag blivit sjuk då jag inte är van vid de bakterier som jag möter på jobbet. Lite surt sådär men det är väl naturligt antar jag. Men surt att man blir sjuk när man ska jobba imorgon, dock så är jag inte så illa sjuk att jag kommer vara hemma. Jag ska dessutom till läkaren imorgon direkt efter jobbet så då kan jag verkligen inte vara hemma.

Förra inlägget tog upp lite negativa saker så jag tänkte eventuellt skriva ett om en bättre sida hos mig. Hur låter det? Aja, jag tänkte att jag skulle ha som en "Miniserie" av inlägg om olika sidor/åsikter/erfarenheter som jag har, om inte det låter helt fel i era öron. Vi får se helt enkelt.

Svammel, svammel. Men detta är jag.

Jag vill skriva något mer än en tråkig vardag, mer än bara ytliga inlägg om vad jag har på mig etc etc etc. Något betydande, något som berör eller visar mer om vem jag är. Så här är ett försök, till att visa lite mer av mig.

Jag har enormt höga krav på mig själv, varför vet jag faktiskt inte. Det är både på gott och ont. Jag nöjer mig inte med vad som helst, jag läser lusen av mig själv när jag gjort fel och jag gör om tills jag blir nöjd eller ger upp och blir sjukt irriterad och besviken på migsjälv. Jag kan ligga och grina i timmar för att jag inte är som jag vill, för att jag gjort något som jag anser inte är tillräckligt eller är mig själv, vilket jag tycker är alldeles totalt befängt att vara. Samtidigt så försöker jag leva upp till min moral och mina åsikter: vilket är totalt tvärt om! Man ska ju vara sig själv, och såklart ska man vara nöjd emd sig själv och inte ha så höga krav. Men vart hamnar vågen på? Jo, på kraven. De väger mest. 

Jag dissikerar mina tankar om och om igen tills jag inte orkar tänka på dem längre: varför jag gjorde si, varför jag inte gjorde så, varför är jag såhär, varför är jag inte såhär etc etc etc. Det där pågår varje dag och jag förstår inte varför min hjärna inte blivit överhettad av all kalabalik där uppe. Ena sekunden är jag hur glad och positiv som helst, men sen nästa så blir jag världens vrak och bara vill banta bort hela mig och göra om mig, byta identitet, byta personlighet och önskade jag var någon annan, eller bli vrålarg på allt och alla och vill bara gasta åt varendaste själ som jag möter. Men det håller jag oftast för mig själv, alltihop. Eller så svämmar det över på någon i familjen som oftast tror att jag bara är ett överkänsligt monster som borde kolla upp om det är någon onormal PMS som jag besitter. Jag vet inte hur många gånger som Gabriel fått ett grinande fån till jag på axeln, då jag har extrem ångest över min obefintliga självbild eller tycker att något jag sagt/gjort mot honom var så kollosalt fel att jag grinar och ber tusen gånger om ursäkt. Jag kan få tårarna att svida i ögonen bara av att läsa en blogg om en tjej som är sådär smal, snygg, är extremt duktig och allmänt trevlig. Eller av att få en svidande kommentar som jag går och har på repeat i skallen. Jag dissikerar nämnligen alla tankar. Vad alla säger, gör, om de tittar på mig för mycket etc. Jag överanalyserar till max och blir paranoid på köpet. Samtidigt som jag ibland inte bryr mig alls. Ena stunden tycker jag är otroligt snygg och smal, medans nästa så ser jag inget annat än min enorma bak och min hemska mage. Att man dessutom hela sin ungdom fått kommentarer om sina former ger bara föda åt de negativa tankarna.

Jag vet ärligt inte längre vad jag vill få fram med inlägget, men jag brukar ju inte skriva sådana här saker. Åtminstone var det väldigt länge sedan sist så jag tänkte bara göra ett försök. Jag kan ändå inte sova, vilket också är ett vanligt problem. Hoppas ni har överseende med alltihop. Jag vill bara visa en liten komplixerad sida av mig. En som de flesta inte möter när de träffar mig irl.

If you could describe the sound of garbage

Det där jag sa om chokladen: glöm det. Det fungerade inte. Jag mådde snarare sämre efter det. Blev så otroligt trött och svag att jag hade kunnat somna vid tangentbordet. Och inte nog med det: jag började må illa, fick en hemsk huvudvärk och halsen började ömmade värre än innan. Jag kände mig sådär tjock i halsen om ni förstår vad jag menar. Och inte har jag feber-termometer heller. Så nu sitter jag här och är sjukare än innan. Great! Negativiteten är oliiiiidlig här i inlägget. Men humöret har ändå varit väldigt bra idag! Jag lovar! Om jag hade haft pengar hade jag trötstköpt mig halstabletter, cola och lite glass. Men jag fick klara mig på o'boy, köttbullar och nudlar och mackor senare. Nyttigare och sen är det inte så tokigt(jag försöker övertala mig i alla fall att det är så, när man inte har någon annan hemma som kan ge mig pepp-talk så får man göra det själv helt enkelt!). Annars då? Jo, jag har roat mig med att kolla på film och spela lite datorspel. Japp, I am a nerd. A proud one, too. Vad försöker jag säga med det här inlägget? .... well, nada I guess.

In a world that don't know Romeo & Juliet


Fyra iphonebilder ifrån gårdagens promenad med älskling.

Japp, det var otroligt fint väder och fina höstfärger. Japp, vi hittade en trött fjäril. Japp, vi hittade två döda näbbmöss(vi hittade denna först. Måste varit en katt på rövartåg). Japp, min älskling var snygg. Helt enkelt: en bra promenad.

Just nu sitter jag och smuttar på varm choklad, då jag har en konstig smärta i halsen, och lyssnar på musik samtidigt. Jag som ska jobba på fredag tycker inte att det här smärtan kommer lägligt alls. No no, not at all. Men det ska nog rådas bot på genom chokladen och att helt enkelt vänta ut den.

Shing!

I'm running out of things to do, to get you off my mind

Inget eget internet än, vilket suger rejält. Men det kommer när jag har en regelbunden inkomst vilket jag inte har riktigt än. Så ni får tyvärr vänta med mig. Nu så lånar jag Gabriels mobila, som de andra gångerna, och det kommer jag ju inte kunna göra i all evighet. Men det fixar sig.

Ja, vad har hänt efter att jag sist skrev.... Jo, jag har varit på en inflyttningsfest hos en av Gabriels kompisar, sen så sov vi över hos hans föräldrar i helgen, då vi på söndagen skulle åka iväg till hans mormor och hälsa på. Det var riktigt trevligt :) Vi åt middag där, jag och Gabriel gick på en liten promenad i det fina vädret, lite av hans kusiner kom över dit, vi fikade och sedan så åkte vi hem igen. Så med andra ord har det varit en trevlig helg.

Friday night out


Igårkväll så åkte Gabriel och jag in till centrum för att träffa Sebastian(som tyvärr inte kom med på bild). Först gick vi till China Palace och åt buffé. Det var jättegott, plus att jag testade för första gången att äta med pinnar och det gick suveränt. Kunde äta allt till slut med dem, även nudlar. Sweet. Sedan så bar det av till bion där vi skulle se Johnny English - Reborn. Åh, vad den var bra! Både spännande och rolig, plus att den var ganska så välgjord(förutom på vissa ställen där man verkligen såg att det var greenscreen). Rekommenderas starkt!

Well, aren't we pretty


Jag och Gabriel busar lite påväg in till stan igår.


This song is not for you


That kind of thoughts that are kind of important

Jag går runt just nu och funderar, eftersom jag har en del att tänka på just nu. Drömmar ska man förvandla till verklighet, vilket inte alltid är så lätt. Man ska väga olika alternativ med varandra, våga ta ett stort steg ut i ovissheten. Just nu är det tre olika alternativ som jag står mellan i en utav de saker jag kämpar med. Tre helt olika alternativ men som leder mig till en och samma dröm, men om jag väljer de olika så kan det ge konsekvenser, både bra och dåliga. Och den andra saken jag kämpar med? Ja, där finns det två olika alternativ: stanna och vänta ut tiden, eller ta ett stort kliv och chansa.

Varför jag inte skriver ut vad jag kämpar med i tankarna? För att jag inte vill förrän det är lite mindre fundering och kamp och mer av vågandet. Vad som det blir kommer jag att avslöja när det väl är klart. Förlåt dock för lite dimmiga funderingar.

You're better than drugs, your love is like wine


Här kommer fyra iphonebilder från idag. Från vänster:

1. Såhär mörkt var det imorse när jag stod och väntade på bussen, klockan halv sju imorse.
2. Efter att jag slutade på jobbet klockan ett så tog jag mig en fika på Coffeehouse by George,
och passade även på att prata i telefon en stund med mor min.
3. Såhär fin var en lönn här utanför huset när jag kom med bussen. Hösten är fiiin!
4. Här bor jag! Ni ser fönstret precis bredvid dörren på vänster sida. Där är min lilla etta. Finfint!

Nu är Lydia jätteseg, så hon ska nog ta och slappsurfa lite för att sedan ta och vila lite, kanske. Låter som en bra idé!

Out of the ashes we rise

Nä, nu ni. Det här är en sådan där jagärtröttochdeppigochvillbaragrinaochätaonyttigasaker-kväll så jag tänker nog äta lite kvälls, sen får vi se om jag ser på någon film när jag är nerbäddad i sängen. Måste ju lägga mig tidigt nu n är jag ska börja så tidigt imorgon.

I see that the spell is broken


Här kommer mer eller mindre en bildbomb från min iphone, eftersom ni i snitt bara fått se text-inlägg under en period. Jag har fått låna Gabriels mobila bredband nu, så det är därför jag kan lägga upp bilderna.

För att prata om något helt annat: introduktionsdagarna har gått bra, och nu har jag min sista imorgon. Då börjar jag klockan sju på morgonen och slutar sedan klockan ett. Jobbigt, men skönt att sluta tidigt. Vi får se hur det blir imorgon. Kanske belönar mig med att ta en fika på stan efteråt.

Sometimes we live for no-ones but ourselves


All things are possible

Hej!
Nu var det ju ett tag sen som jag skrev något, men eftersom jag fortfarande inte har internet och blogg-appen inte fungerar än så har det inte blivit av. Men nu så lånar jag Gabriels mobila bredband.

Idag är en stor dag, en stor pirrig dag, för jag ska nämnligen ha första introduktionsdagen på mitt nya jobb. Japp, på ett äldreboende inne i stan. Det ska bli riktigt kul, men samtidigt så kommer nerverna också ikapp och jag kunde knappt sova inatt. Men jag försöker peppa mig med bra musik och tankar, tänker på vad Gabriel sagt till mig: "Det kommer gå jättebra! Du är så duktig, och jag tycker de har valt rätt person." Han är så bra, min pojk. Så, om några timmar så sitter jag på bussen in mot stan. Tänk på mig och håll tummarna!

When I am weak, you make me strong

Så, nu lånar jag Gabriels mac så då kan jag blogga lite mer normalt och inte behöver kämpa med min iphone. Elände alltså. Plus att jag haft mailkontakt med blogg.se's kundservice. Hah! Service? Jag beskrev problemet och det enda de kunde ha som ursäkt var att det var jag som skrivit fel lösen och loggin. Men att jag kan logga in genom hemsidan med samma lösen och allt kan de inte förklara? Blir så lack!

I alla fall, slut på lackandet för nu(hehe), och istället berätta vad jag gjorde igår. Gabriel kom över med lite fikabröd efter att han slutade skolan och vi gjorde iordning fika då han bjudit med sig Enok och Enok's kusin Daniel. Wienerbröd, kaffe för dem som drack det, Ballerinakakor och juicenektar till oss som står emot det svarta råttgiftet(hehe). Usch, och jag som försöker att dra ner på allt som har att göra med socker, kolhydrater och vetemjöl. Inte lätt inte! Anyway så slutade det med att vi satte oss och spelade en omgång med "Den försvunna diamanten", och såklart vann jag! Suck on that, bitheees! Nä, men det var en jämn match mellan mig och Gabriel.

Enok och Daniel stack, så Gabriel och jag var kvar här ett tag. Gabriel spelade lite Mount & Blade och jag tittade på. Dummern hade ju hunnit paxa datorn innan mig. Men sedan så åkte vi in mot stan, Enok hade frågat om vi ville komma över på lite filmkväll hos honom. Såklart sa vi ja. Det blev att se på Rango och äta lite toast som hans mamma hade gjort. Mums!

kort och gott: En härlig dag!

I am so heavy, heavy in your arms

Har ännu inget internet, så jag kämpar istället med att skriva genom mobilen, fortfarande. Tyvärr innebär ju det att bloggen nästan kommer ligga nere ett tg. Åtminstone tills jag skaffat mig internet. Fast jag har tagit reda på nu ungefär vad det kommer att kosta med mobilt. Så får se helt enkelt.

Idag vaknade jag tidigt, ironiskt nog. Är det här för att jag flyttat hemifrån, man blir ju inte lite misstänksam. Gabriel kom över på eftermiddagen. Vi åkte och handlade lite, åt fika på A6 och sen hade vi filmmys här hos mig. ~Älskar dig så mycket~ han skulle egentligen sticka ganska fort men jag tiggde till mig hans sällskap, då jag kände mig lite ensam. Min pojke är bäst, helt enkelt.

Efter att han åkte så satte jag i min kuddfyllda säng, tände ljus, surfade på mitt mobilnät, läste Bibeln, åt kvällis och lyssnade på härlig musik. Extra mysigt är det när man vet att det har duggat lite av och till under kvällen. Hösten är ljuvlig.

Update: flytten

Hej! Nu är jag framme i Jönköping, i MIN lägenhet! Åh, jag är så otroligt glad! Just nu har jag inget internet, utan bloggar från mobilen( dock inte genom app'en. Den fungerar fortfarande inte I min mobil). Fast ska försöka se om jag kan skaffa nu i veckan. Allt har i alla fall gått bra. Känns så overkligt att bo här men är så glad!

Blir så sur när det inte fungerar att blogga genom blogg.se's app!Åh jag blir så irriterad! Det fungerar ju inte! Jag har fått krångla bara med att skriva det här! Usch!

DBS
Nu ligger min cykel uppe för försäljning på tradera! Är du intresserad? Klicka här

We are half way there


Jag just nu

jag är så otroligt glad! Hela den här dagen så har jag haft ett otroligt bra humör. Men det är inte så konstigt:
det är en fin höstdag, jag har gjort roliga saker och så flyttar jag imorgon! Woho!

With the wind in my hair and happiness in my heart


Hej!
Idag är jag ensam hemma med syrran och vi har redan hunnit göra en del! Först ut var att gå till centrum. Där hämtade jag ut min skinnjacka hos skomakaren då han hade lagat och gjort den fin :) Sedan så var vi även och handlade lite. Nu har vi även ätit lite god mat och just nu så slappat vi mest, jag ska nog snart fotografera en av mina cyklar som jag ska sälja.

Whispering, it is all around


Remember hanging out no matter if we felt okey

Kvällen blev rätt lugn ändå. Vi satte oss vid tvn och det började med Vem vet mest, sedan så såg vi lite på Idol(ikväll var det ovanligt många som var dåliga, vad hände?) och så avslutade jag med att se en utav Dödligt Vapen filmerna. Riktigt slapp fredag men det är skönt! Jag gick inte på ungdomsmötet för att jag hellre ville mysa med familjen då jag inte kommer ha så mycket tid med dem innan jag åker på söndag, och sen efter det vet jag inte när vi träffas. Det kommer i alla fall bli när de tar med lite av resten av mina saker.

Just nu så sitter jag mest och slappar här vid datorn: surfar runt, läser lite bloggar och lyssnar på musik. Riktigt skönt! :)

I woke up one day and knew in my heart


Idag är det tvättdag för mig, då jag flyttar ner till Jönköping på söndag. Jag har flängt mellan tvättstugan och lägenheten som kaninen i "Alice i Underlandet". Men att stå i tvättstugan och vika kläder samtidigt som maskinerna är igång och musik strålar ut ifrån min iphone kan man inte direkt påstå är något hiskligt tråkigt, snarare rofyllt. Usch, vad gammal man låter men hey, det kanske är dags nu? ;)

So I trust in love


And we never even met her


Steve Jobs


Her gift was unworthy of him


Min söta farmor

Min farmor & farfar och min faster är här just nu på lite fika. Det blev även lite glasstårta! Mums!

Kick off the sundayshoes


Märks att jag fått en leksak att leka med ;) Och visst är det glamoröst att ta foton på toan? Japp, serru! Haha!


Jag ville bara berätta att jag mår rejält bättre ikväll och känner inte alls av att jag är sjuk längre så vi får hoppas på att jag mår lika bra imorgon! Känns riktigt bra att slippa den hemska känslan jag hade igår. Så nu är jag snart back on track!

Imorgon ska jag nog börja packa och sortera kläder. Jag har skaffat mig ett traderakonto nu så vi får se om det blir mycket som hamnar där till försäljning, och jag tror jag kommer lägga upp länken här ifall någon ser något som de vill ha. Så nu vet ni, och håll utkik!

Ps! Jag har en riktigt jag-känner-mig-så-snygg-kväll! Allt känns så fruktansvärt bra just nu! Hoppas att den känslan håller i sig väldigt länge för jag älskar den! Trots mina extrakilon så känns jag som världens snyggaste just nu, och det är verkligen inte var dag jag känner så! Härligt härligt! Synd att man inte var hos pojken nu och kunde ärligt säga att man kände sig snygg, då hade han blivit stolt och glad!

We'll spend an hour, but not more than two


Två bilder som visar vad jag har gjort ikväll: jag har varit på cellgrupp. Eller ja, jag följde med mamma till hennes då hon frågade mig. Det var riktigt bra! Efteråt så fick vi ostkaka med sylt och grädde. Mums!

Word


When you really love someone


Can't you just let me be? My back is turned to you

Försökte åtskilliga gånger igår att logga in på blogg.se's app men det fungerade inte. Ett riktigt klimax var det allt!

I alla fall så blev min kväll igår något utav det värsta jag varit med om på länge. Huvudvärken blev till en sorts migrän, jag frös och svettades om vart annat, jag mådde fruktansvärt illa så att jag ibland trodde att jag skulle spy, jag låg helt däckad i soffan och orkade knappt kolla på tvn och när jag väl kollade så hade jag svårt att få fokus med blicken.

Jag "såg" i alla fall på både Top Model igår(som var rätt förvirrande i början men samtidigt riktigt bra som alltid) och Charlies Änglar. Efteråt la jag mig i sängen men kunde inte somna pga. hur jag mådde. jag vet inte när jag somnade men sent var det i alla fall. Usch. Och såklart så har det gått över nu, vilket det alltid gör när jag vaknar. Sedan kommer det tillbaka på kvällen. Wierd...  Undrar hur den här kvällen blir.


I really don't care, so why do you?

Nä, hörrni. Det här går inte. Det känns som att mitt huvud ska sprängas. Mor min säger att det säkert beror på förkylningen och jag får väl hålla med. Usch och fy. Nej, nu ska jag slita mig från datorn och faktiskt göra henne sällskap för att se Vem vet mest. Den ni! Kalla mig tant om ni vill(eller snälla, gör inte det), men det är faktiskt görkul!

What was sent to the soldiers wife

Blogg.se's app verkade inte fungera så...

Idag är ju kanelbullens dag så vi bjöd över min faster och hennes man på lite fika. Sen firade vi henne lite i förskott så då tog mamma fram lite tårta. Det blev mycket härligt snack och en del skratt också. Mysigt!

I wouldn't be here if I didn't like you


Strunta i det fula introt som människan som gjort videon har med. Det tillhör inte låten. Just so you know, guys. Älskar i alla fall hennes låtar: Aselin Debison alltså. Sjukt fin stämma hon har. Mmm-mmm...

I find it hard to tell you

Nattugglan säger hej. Japp, jag är vaken. Vilket är otroligt dumt av mig som är krasslig men jag kunde bara inte motstå det. Sen satt jag och grejade med headern en stund(läs. blev fasansfullt irriterad på att jag inte fick till det, gjorde om, blev inte nöjd, gjorde om.... tills jag blev nöjd) så det snodde åt sig lite tid. Och nu är jag fast och undrade hur det hände. Samtidigt har jag en hemsk huvudvärk och det känns som att någon sprängt en granat där uppe och tryckt på utrymningsknappen. Som sagt: vad hände?

I alla fall så har jag skrivit ut och fyllt i papper angående adressändring. Värt att göra det då jag måste göra det igen om någon månad men så går det när man inte gjorde det tidigare. Sen har jag skrivit i andra papper som min framtida hyresvärd begärde. Så lite duktig har man ju varit på kvällen. Nice, kanske väger det upp hela "vara-uppe-sent"-grejen. Inte vet jag, men visst hoppas man. Får ha det i mitt försvarstal imorgon när man får frågan imorgon av mamma. Intressant...

Och intressant att jag verkligen sitter och babblar om det på min kära blogg. Ovärt. Shing!

Can you hear the sound of melodies


And all we left was pieces of a dreamVi åkte som sagt till min bror i Katrineholm. Där satte vi oss för att fika i hans mysiga lägenhet och såg på engelska antikrundan(jag älskar antikrundan, både den engelska och svenska!) och sedan lite Macahan avsnitt.Såhär såg jag ut. Blev en riktigt mysig och färggrann utstyrsel idag med både en tubhalsduk, kofta och knästrumpor då jag är som ni vet lite halvt sjuk.

Förresten blev det här de första bilderna med iphonen. Jag har dock inte fått igång simkortet trots att jag aktiverat det så jag ska ringa dem imorgon. Det känns ändå kul att ha en fullt fungerande mobil, vilket jag inte haft på några år nu! I alla fall så satte vi oss och åt god kvällsmat här hemma med bland annat baguetter och tunnbröd samtidigt som vi tände ljus. Mysigt! Nu är verkligen hösten här!

How long must we sing this song?

Hesheten var nästan olidlig imorse och det märktes när jag skulle ringa ett viktigt samtal. Jag fick be om ursäkt flera gånger men efter ett tag så fick jag fram det jag skulle säga. Föräldrarna har i alla fall handlat hem lite Päronsplitt som både är ruksigt gott och bra för halsen. Snart ska vi äta lite mat och efter det så åker vi för att hälsa på brorsan i Katrineholm.

I find it kind of funny, I find it kind of sad


Little black good looking thing


Efter att haft otur med dåliga mobiler som gått sönder en efter en, och att haft nu en mobil som man varit tvungen att starta om varje gång man ska låsa upp den eller får ett sms för att skärmen strejkar så var det dags att skaffa en ny rejäl sak. och såklart fick det bli en fin liten svart Iphone 4. Prylnörden i mig går som på moln just nu.

Don't think we're okey just because I'm here

Tjolavip!

Här sitter jag hemma i Flen och lyssnar på härliga ballader. Flyttandet gick bra igår och man har välförtjänad träningsvärk och trötthet. Dock så har jag nu blivit sjukt. Jag har haft ont i halsen i flera dagar men igår blev det värre då jag var väldigt hes i omgångar och imorse så gjorde det så ont att jag fick smsa och säga att jag inte kunde sjunga idag. Lite trist då jag ville gå dit idag, men att sjunga med smärtande hals kan ju förstöra rösten så det var bara att vara hemma. Jag sov väldigt länge och sen har jag bara slappat här hemma. Så skönt!