You better watch out, you better not cry


Lite iphonebilder från gårdagen

Ja, det var lite utav det där som jag gjorde igår. Det var mest slappa och se på film. Jag såg klar Macahan-serien vilket är synd, jag gillar den riktigt mycket. Ett bra serie-tips :) Idag är det på samma spår. Jag var iväg dock för ett tag sen och köpte mig lite Zingo och en chipspåse som jag ska festa på senare ikväll. Mums! Dagens ovanliga var att jag gick in på svtplay och såg både Gomorron Sverige och på Sommarpratarna, men är man uttråkad och har sett typ alla filmer här hemma några gånger så måste man hitta något att se på, haha!

It is a phenomenon that can't be stopped


Should I stay here, or do I need to move

Inte världens bästa iphonebild, men man ser ju i alla fall att min älskling har klippt sig! Snygging till karl jag har!

Hej! Idag har jag inget vanligt internet, och kommer inte ha det på några dagar, utan skriver via min mobils. Det är ju tur att det går att fixa på något sätt i alla fall! Ville i stort sätt bara säga det, så att ni vet varför jag kanske inte kommer skriva så mycket nu resten av den här veckan. Annars är allt bra :)

I am the shadow of a girl that I used to know well


Jag vet att jag har lagt ut den här någon gång förut, men jag kände att jag måste lägga ut den ännu en gång då jag både älskar själva låten och videon som också är väldigt fin. Enjoy!

We have bills just like you

Img source here

Jag tyckte den här bilden slog huvudet på spiken. Folk tar ofta för givet att man tänker göra uppdrag gratis, att man vill göra det och oftast så tar de det som en självklarhet. Men jag personligen tycker att det kan bli rätt farligt om man gör uppdrag gratis, för mycket. Nu säger jag inte att man inte ska göra uppdrag gratis, för det gör jag själv. Det jag vill säga är att man ska våga ta betalt. Det du gör tar tid, det kräver utrustning, energi etc. Det kräver en hel del även fast andra och kanske även du själv inte tycker det är så speciellt. Men det är just det är: det är ju DU som lägger ner tid och energi på att göra ett uppdrag som t ex. är en målning, en illustation, ett fotografi, en text etc. Det är på grund av att de gillar det du gör som de anlitar dig, då är det också värt att lägga ner pengar på.

Det är i alla fall det jag tycker, vad tycker du?

Joy to the world

Nu när julen närmar sig så har jag börjat lyssna på julmusik igen. Jag tycker att nu när första advent har varit så är det okej att börja göra det ;) Så jag har en playlist från förra året som jag har fräschat upp lite. Det är en väldigt stor blandning på stil och artister, men jag gillar det! Om ni också vill lyssna så klicka här!

You'll be nice to me, then I'll be nice to you

Jag lyckas alltid se ut som en surkart på mina egobilder, haha. Jag som är så glad egentligen.

Nu är även jag vaken, sedan ett tag. Men jag skulle egentligen vilja sova längre, har en sådan fruktansvärd huvudvärk. Men det är icke tillåtet så det är bara att försöka fortsätta att hålla sig vid liv ändå. Jag fick dessutom ett sms av Gabriel att jag får låna internet en dag till, wihooo. Dock så fungerade det inte att se några Gilmore Girls avsnitt igår. Mina timmar var slut sa dem, idiotos. Men det fick att se lite Macahan-avsnitt istället, och det är ju mysigt det med.

Det verkar som att det har slutat storma här nu också, solen skiner in genom mina persienner och jag hör inte vinden vina. Så det verkar hoppfullt.

I don't care about the v.i.p


Såg att jag hade två bortglömde bilder ifrån oktober. Jag gillar dem. Det ser nästan ut som att det är en grön matta. Mys!

Even brighter than the moon

Img source here

They say heart is where your love is


This new shit

Ett litet försök till förnyelse på bloggen. Vad tycker ni?

Small lovely things

" Jag tycker du ska gå där och bara ta det lugnt. Göra det bara för att det är roligt." Han har så rätt pojken min. Det var länge sedan som jag gjorde något bara för att det var kul. Men det är många bitar som fattas i det pusslet. Men jag börjar äntligen kunna sätta dit en bit i taget.

"Jag struntar i om du ser ut som ett troll. Det kvittar hur du ser ut. Jag tycker i alla fall att du ser ut som ett sött troll." när jag var alldeles ruffsig och knasig i håret. Pojken min vet vad han ska säga för att få mig glad...




Just nu hör jag Jessie J's ljuvliga stämma blandat med vinandet av vinden plus regnet som smattrar mot rutan. Det stormar fortfarande. Samtidigt känner jag hur jag är svag, måste ta och äta. Jag glömmer alltid att hålla rutin på det. Att ta en kalldusch för att fräscha upp sitt tänkande och även sitt fysiska jag känns också rätt. Ja, det ska jag göra. Jag får dessutom se om jag lyckas se lite Gilmore Girls online sen. Wish me good luck!

No walls can keep me protected

Senaste tiden från min iphone

Ja ni, nu var det verkligen länge sedan jag skrev men som tur är har jag fått låna Gabriels internet igen nu så då kan jag skriva igen för en liten stund åtminstone. Den senaste veckan har gått otroligt fort. Jag har åkt iväg och letat jobb, satt upp julstjärnan i fönstret så att jag har fått lite julfint här i min lilla lägenhet, improviserat mat som alltid, sett en hel del filmer och Macahan boxar. Och igår så var jag iväg med Gabriel till julmarknaden som var i Bottnaryd, vi mötte upp grabbgänget där, fikade lite och gick sedan över till Gabriels föräldrar där vi såg på en film. Efter det så åkte vi med Tobbe hem till honom i Jönköping där vi gjorde iordning lite varma mackor och såg på ännu en film. Mysig vecka med andra ord!

Idag så var Gabriel här en stund och såg på lite Macahan med mig. Mys. Imorgon blir det att ringa lite viktiga samtal och hoppas på det bästa. Jag kan fortfarande inte förstå att det är första advent idag, tiden går så fort! Men inga tecken på snö inte. Det bara stormar, vilket det har gjort sedan igår. Vaknade flera gånger inatt och hörde hur det blåste. Burr. Får hoppas på att snön kommer snart!

Over the mountains and the hills

Min helg i iphonebilder

Den här helgen har jag haft fullt upp då mina föräldrar och en av mina systrar kom ner hit och hälsade på för första gången. Vi åkte runt mycket och kollade, åt och fikade ute, handlade, gick på marknad där jag fyndade en fin pippi-tröja, gick runt i stadsparken etc etc. Kul har det varit! :) Nu har de åkt hem och det känns lite tyst här hemma, haha. Och nu, ska jag sovaaaa. Har varit trött hela dagen så det känns skönt att få lägga sig i sängen.

I wanna take you away

Lite iphonebilder från senaste tiden

Idag har jag bara tagit det lugnt, vilket har varit väldigt skönt :) Imorgon ska jag städa lite, plocka upp de kläder som jag inte packat upp, ringa lite viktiga samtal och så slappa lite. Sen kommer Gabriel över på kvällen, överraskning va? Haha, nä inte riktigt :P

It is too late for delayed devotion


Helgen har bestått av jobb, så därför har det varit tyst här. Dessutom har jag både umgåtts med Gabriel och igår så firade vi hans pappa då det var fars dag. Idag har jag mest slappat då jag var ledig. Sov långe och det var riktigt skönt! Förresten så kommer mina föräldrar ner hit eventuellt senare den här veckan. Första gången de får se lägenheten så det ska bli sköj! :)

I am not pretending


Såhär ser jag ut idag. Ser ganska sur ut på korten men jag är inte det minsta sur i humöret i alla fall! Trust me! :) jag sprudlar av glädje!

This is the hardest story that I 've ever told


Idag har jag haft en riktigt härlig dag!

Först ut var en jobbintervju, och jag tror att det gick rätt bra. Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa! Sen när jag satt på bussen hem fick jag se det otroligt fina vädret och bestämde mig för att gå ut med kameran i högsta hugg direkt när jag kom hem. Och här är resultatet. Jag gillar dem i alla fall! :)

Stare into your soul



Har nu suttit och redigerat bilderna från när vi var i studion. Här är några utav dem. Det var länge sedan jag var i en studio så jag har inte riktigt kommit in i det men jag är rätt nöjd ändå! Det är också knappt någon redigering alls, bara lite ändring av ljus och kontrast. Synd att det var ett veck på mattan men men.

When you are bored...

dagens vill ha: Pengar! Och ett hus. Jag har aldrig bott i ett hus så.... jag vill bo i hus.
dagens klädsel: svarta mysbyxor, ett svart linne. Sen när jag var ute på promenad bytte jag till ett par jeans och tog på mig en senapsgul/beige kofta. Yep

dagens smink: ingenting. Inte när jag är hemma
dagens frisyr: Jag har haft utsläppt med luggen uppsatt i klämmor. Nu har jag det uppsatt i en slarvig hästsvans.
dagens händelse:Vi(läs. jag och Gabriel) var ute på promenad i månskenet och dimman nu när det var mörkt ute. Så fint och mysigt!
dagens planer: Se fler Gilmore Girls avsnitt med pojken min. Yep, I'm addicted.
dagens roligaste: Hm.... lite roligheter i avsnitten. Ärligt, dagen idag har inte direkt varit innehållsrik så inget direkt roligt har hänt. Bara mysigt :)

 

dagens köp: ingenting. Fattig, remember?

dagens fina: Att Gabriel bad mig att sätta på Gilmore Girls idag. Sen att vi gick på den där promenaden. Myyyyys.

dagens räddare i nöden: Gilmore Girls. Japp, ni hör. Jag borde skaffa mig ett liv.

dagens bok: Inget. Pinsamt. jag har inte läst något på evigheter nu. Måste skaffa mig nya böcker!

dagens godis: inget. MEn cravings har jag allt haft!
dagens humör: Vanligt uppochner. Men för det mesta trött/mys-humör.
dagens ord: Slappa


Don't loose your heart

Dagen har spenderats med att mysa framför datorn med Gabriel för att se på Gilmore Girls. Yes, jag har världens bästa pojkvän som också gillar serien. Så det har varit och är mysigt. Ska strax fortsätta igen! :)

Oh, so you think you know me now?



Jag firade min duktighet med att sitta och se på Gilmore Girls avsnitt. Åh, älskar den serien! Det var dessutom väldigt länge sen som jag såg något från den så det var dags igen. Och nu började jag om från början. Mys och nostalgikänslor.

He knew my friends from home



Nu är jag klar med storstädandet! Det blev av ändå, trots tröttheten. Nu är det rent och fint här i lilla lägenheten så nu ska jag bara njuta. Jag menar, det är det minsta jag förtjänar nu efter städningen. Åh., så skönt att slippa allt damm och smuts överallt. Och diskat har jag också gjort. Sicken en, va? Vad har flugit i mig?

Some girls wanna hold your hand and some girls like to pray




Dagen började tyvärr inte bra idag. Sov bort så mycket tid. Vaknade vid halv två idag, vilket är helst stört då jag hade gått upp vid nio igår morgon. Och folk säger att man går upp tidigt om man gått upp tidigt dagen innan. Eh, jaha? Men jag ska i alla fall försöka att peppa upp humöret och göra nyttiga saker här hemma. Jag ska nämnligen storstäda! Får hoppas att energin kommer och att inspirationen inte försvinner. Så nu vet ni vad jag (förmodligen) gör idag!

I guess that karma comes back around


Ikväll så var jag och Gabriel iväg till studion för att ta lite bilder till ett skolprojekt som han har. Jag fick fota bilderna på honom och han tog produktfotona som han skulle ha. Det var riktigt kul, som alltid. Det var ju ett tag sen som jag fotade i studio så då var det extra roligt att få hålla på med ljus och allt som hör till. Det gick också väldigt bra när jag väl kom in i det. Får se när jag lägger upp lite av bilderna! :)

Dreaming is believing


From my iphone's perspective


- Det blev mycket filmtittande, innan jag la mig.
- Långa sovmorgonar.
- Några promenader i det fina vädret.
- Jag gick på allahelgona-möte i Bottnaryd med Gabriel. Efteråt så blev det fika och att tända ljus på kyrkogården. Sedan hängde vi med hem till Helena och hennes fästman. Det blev mycket prat och skratt, glögg & pepparkakor, kattmys och kollade på "Hajen som visste för mycket".
- Igår så var det en slappdag tillsammans med Gabriel och Daniel, vilket ledde till no pictures at all. Tror inte grabbarna skulle uppskattat det, haha.

Allt som allt: en riktigt mysig helg.

I dream about you all the time


Jag var ute på en liten promenad idag. Jag kunde inte hålla mig då jag såg ut genom fönstret och fick se det vackra disiga men soliga vädret. Men tänk så fort det kan försvinna, nu är det snart alldeles mörkt här ute. Då var det riktigt bra att jag hann gå ut en sväng.

I don't need no other one


Jag vet, det har varit ekande tomt här. Men det har sina förklaringar.

Jag vaknade hastigt imorse av att chefen ringde och vi bokade in nästa helg för jobb, sen råkade jag somna om och vaknade av att Gabriel bultade på dörren vid ett. Vi gick efter en stund ut på en promenad, och jag ångrade mig såklart att jag inte tog med kameran då det var så vackert och lite dimmigt. När vi kom tillbaka så ringde jag lite viktiga samtal och slappade en liten stund.

Vid fyra så åkte vi iväg och hämtade Gabriels bil som hade varit inne på en liten fix och när vi ändå var nära stan så tog vi oss en tur till Max, mums på deras frescobröd alltså! Sick, så gott det blir då! I alla fall så kom sedan Daniel över till oss och vi har umgåtts hela kvällen. Så nu sitter jag och tar igen lite slösurfande(fick såklart låna Gabriels internet då jag ännu inte kan fixa eget). Men snart bär det av till sängen. Är såååå trött!

"It's so fluffy I'm gonna die!"



Alltså... jag är kär! Det finns nog ingen sötare unge! Åh! *smälter*

All I want is you to be my love


It is a drumming noise inside my head



Hej!
Idag så vaknade jag av ett sms innehållande ett jättebra jobbtips från Gabriel, så det var bara att skicka iväg ett mail. Och i din andan fortsätter dagen: jag ska ringa både det jobbet jag har nu, sen ringa lite andra samtal. Annars så ska jag tvätta idag. En duktighetsanda över hela dagen alltså, haha, men det behöver jag bara.

There where something in the air



This is what the water gave me

Usel iphonebild, men såhär ser jag i alla fall ut idag!

I have this breath and I hold it tight

Två iPhonebilder från idag

Idag så har det varit en uppocner-dag när det kommer till humöret . Ingenting gick som jag ville och jag blev bara nere och irriterad. Men sedan vände det i alla fall, skönt nog! Gabriel tog med mig till ett fik nere på stan som var jättemysigt! Där satt vi ett tag och bara njöt av fikat och pratade. Det gjorde gott för humöret kan jag tala om :) Just nu så slappar jag mest, och ska nog strax ta mig något och äta för att sedan kanske sitta och spela lite på datorn. Skön kväll med andra ord!

She sleeps with one eye open