I am chosen to belong. It's not by my words, but by your words for me

Nu har jag läst ut boken och läst lite anteckningar. Nu ska jag göra mig iordning för sängen och fortsätta läsa lite anteckningar där. Under tiden kan ni lyssna på en underbar låt som är riktigt uppmuntrande.


Sea of golden sunshine


Fler bilder från promenaden med Miriam

Jag har spenderat eftermiddagen och kvällen med att läsa och att försöka plugga. Men humöret och kroppen är inte på topp alls så det har inte gått lika bra som jag hade tänkt mig. Jag ska strax sätta mig bakom min notebook och kolla igenom anteckningarna ännu en gång, plus skriva ner saker som är extra viktiga att komma ihåg. Det är bara att kämpa på.

I want to reach out and touch the flame


Otroligt bra framträdande, otroligt bra låt, otroligt bra band och otroligt mycket folk!

What are you looking for?


Miriam vid Orresta ö.

Nu är jag hemma efter en härlig och fullspäckad helg hemma i lilla Flen. Ärligt orkar jag inte skriva något just nu. Jag är hungrig, trött och har ont i huvudet. Dessutom ska jag plugga. Jag skriver mer senare när jag orkar.

Home to my hometown

Jag kom hem för ett tag sedan från skolan. Jag har hunnit äta mat och slappat här vid datorn. Alldeles strax kommer mamma och min syster hit. Jag ska nämnligen hem till Flen över helgen. Vi ska bara fika här, jag ska packa det nödvändiga och sedan åker vi för att hämta Miriam. Hon ska nämnligen med oss ner. Sofia har varit där en gång så nu är det hennes tur :) Nu kom de och vi ska fika.

War generation

Roligt, och har en riktigt bra poäng! Micke tipsade mig om deras klipp, jag hade sett ett innan men hade visst missat massor. Tur att Micke upplyste mig lite! ;)


Btw, har skrivit färdigt tidrapporterna, en sak att checka av på listan. nu är det bara att läsa böcker. Dock är min kropp inte på plugghumör: en hemsk huvudvärk, trötthet, och ont i magen/illamående. Jag börjar bli lite orolig över om jag börjar få stressmage igen, vilket inte är trevligt för fem öre. Dock ska jag testa att ta lite fil, det kanske lugnar magen lite.

It's like a rollercoaster - everything is going up and down



weheartit♥

Det som gått av dagen än så länge i korta drag:
Stiga upp trots kroppens skrikande.åka buss till skolan.hade lektioner med Christer Linebäck.satt och pratade med Hannah, Victoria och Miriam.åkte buss hem.gjorde mat.sitter och slappar

That's all. Det jag ska göra är att plugga och fylla i tidrapporterna, som jag fortfarande inte gjort riktigt. Men det är bara att sätta igång.

I could eat chinese food all day long

Gammal bild på mig. Tagen av Maria

Förlåt att jag inte har skrivit något men jag har varit upptagen. De senaste dagarna så har jag umgåtts med Miriam. Det har bara blivit så, och inte har det varit tråkigt inte. Plus att jag har haft skolan att sköta också. Senast igår så gick Elin, Miriam och jag till China River och åt buffé. Mums, var så länge sedan som jag gick och åt chinamat så det var oerhört uppskattat och gott. Efteråt så gick vi hem till dem. Efter ett tag anslöt sig Micke dit också.

Idag så var det skola, som vanligt. Tråkigt nog var jag så trött, har inte fått ordentligt med sömn på evigheter trots att jag lagt mig ganska så hyggligt bra. Det bra är att jag gått väldigt mycket idag då jag gick med Miriam till skolan och sedan efter skolan gick jag hem. Har alltså gått över en mil idag. Jag belönade mig med en skön dusch och har ätit. Jag ska ta det lugnt hela kvällen och även göra några småsysslor. Inget direkt intressant alltså, haha.

Tatoo? What tatoo?

Google

Gårdagskvällen var härlig. Vi spelade rundpingis och satt och fikade, fick höra Marie Dufva sjunga. Sedan efter ett tag så gick Miriam och jag hem. Det är riktigt skönt att få gå mycket nu, min kropp behöver det verkligen.

I alla fall så har jag fått sova ut lite idag, äntligen. Bristen på sömn har gjort att hela den här veckan har gått lite segt. Vi tog det mest lugnt, sedan gick Miriam och jag för att handla lite. Vi åt sedan kvällsmat när vi kom hem och nu njuter vi av att se på Robin Hood serien som BBC gjorde.

When you see me walking down the street





Nu sitter jag hemma hos Miriam, my partner in crime, och softar. Jag stack hem till henne efter att jag jobbade några timmar. Hon står och fixar till sig och jag surfar lös på datorn. Snart ska vi iväg till LO och gå på deras "Saturday Night". En liten girls night out ;)


I have a need to create

Jag saknar att fota. Det har inte blivit på riktigt länge och just nu är det riktigt tråkigt ute. Jag vill ha människor att fota, folk som inte är rädda att stå framför kameran och chansa själv. Jag behöver få tillbaka min inspiration.

I want to get a visit from mister sandman

Kära nån!
Gårdagens kväll var både jättekul och: sömnig! Miriam kom efter jobbet, och även sov över. Jag var redan slut vid sextiden på kvällen och skulle kunna ha däckat redan då. Tröttheten ledde till flummighet. Vi satt i köket, åt kvällsmat och i snitt skrattade åt allt! Kul var det men oj vad jag var trött. Ett plus var att jag ändå ställde mig och diskade, vilket för mig är riktigt bra(jag gillar inte disk, får huvudvärk bara jag kollar på högen). Det slutade med att jag tog en dusch och sedan la vi oss, vid NIO! Men när kroppen säger nej är det bara att lyda.

Imorse var jag ändå inte pigg, men det var bara att stiga upp. Jag hade otur när jag kom in till stan. Eller otur, snarare otur med en dum busschaufför! När jag kom springandes och bankade på dörren så åkte han bara iväg, fult! I alla fall, så hade vi Ulf hela dagen och det var riktigt bra! Tröttheten var som bortblåst och jag hängde med riktigt bra. Efter skolan så gick jag in med Miriam och Elin till stan, de gick och jobbade och jag gick till Skatteverket. Nu är flyttpapperena fixade i alla fall.

Just nu är jag hemma, har ätit och slappar just nu. Det får bli en tidig kväll, då jag ska jobba imorgon.

Jag blir aldrig den samma


Gillar musiken, hans enkla men fina röst, texten är riktigt fin och sorglig. Jag gillar det helt enkelt.

I got to find a reason

Idag så började dagen riktigt segt, jag har inte fått så mycket sömn den här veckan så kroppen börjar säga sitt. Men det blev bättre sedan under lektionen. Hade "Blodsförbundet" med Christer Linebäck idag, och o'boy vad jag älskar det ämnet! Sedan är Christer så rolig och duktig att det gör att hela klassen sitter på helspänn, skrattar och antecknar för fullt.

Efter skolan så gick jag faktiskt de sju kilometerna hem. Miriam följde med mig för hon skulle ändå jobba i närheten av där jag bor. Det känns riktigt skönt, eftersom jag inte tränar längre så måste jag försöka röra på mig så mycket som möjligt. Nu när jag kom hem så stekte jag fiskpinnar, värmde potatisklyftorna och stekte två ägg. Mums!


Idag ska jag slappa och försöka planera lite jobb och studier. Diska och småplocka kanske.

Remember lying on the beach, with the sun in my eyes


Bilder från Turkiet


En solsemester är något som jag verkligen skulle behöva, känns det som. Jag längtar tillbaka till Turkiet, det var så fint där. Eller tillbaka till Torrevieja, i Spanien. Har aldrig fått så bra bränna som då. Men pengar växer inte på träd, så det blir nog inte på ett tag. Men längta kan man ju.

8-bit trip

Nostalgitripp, tänker på när man spelade Nintendo när jag var liten. Gillar låten verkligen, trodde inte man skulle kunna göra en låt som var så bra och ändå så lik SuperMario, haha! Men den heter ju 8-bit Trip så.

Hard to forget this man, driving the failure into my hands

Som ni ser så klippte frisörskan luggen helt sjukt dåligt, usch. Annars är jag nöjd.
Jag får väl klippa den själv om jag tröttnar, haha.


Hemma efter en härlig dag än så länge!
Vi hade Staffan Moberg idag i ett nytt ämne: "Helande". Riktigt bra och intressant och jag kände inte av tröttheten alls under lektionen eftersom jag satt på helspänn hela tiden. Intressant läsning och undervisning. Efteråt stod jag ett tag och pratade med Hannah och Daniel, sedan mötte jag Sofia. Vi satte oss i Cafeterian en stund och pratade. Jag drack lite juice och ringde till Tele2 för att få hjälp med saker angående min mobil. Nu är det fixat vilket är skönt, en sak på min lista som jag fick stryka. I alla fall så var det härligt att få sätta sig ned med Sofia och prata, vilket vi båda inte haft så mycket tid att göra tillsammans. Sedan följde hon med mig till min buss.

Jag handlade lite och sedan kom jag hem hit. Har hunnit diska lite och ätit lite kyklingfilé och potatisklyftor, mums. Nu är det att skriva in kommande prov och jobb i min almenacka. Fult ord byt the way, har säkert stavat fel också. Sedan ska jag kolla min mail och se om jag fått något från chefen, och även se vad jag behöver plugga på. Snarare läsa, hörde att vi ska läsa fyra böcker nu plus det från dagliga läsningsplanen. Aja, det fixar sig och det har det ju gjort hitills.

Humöret är i alla fall på topp och det är alltid något! Plus att vädret var helt underbart, fortfarande vackert blå himmel här utanför. Dock lite mörkare nu när det börjar skymma. Vårsolen verkar ha vaknat till liv, och det känns allt annat än fel.

Latina, take it crazy

Såhär ser jag ut nuförtiden.

Dåliga uppdateringar, jag vet, sorry. Dock har jag varit upptagen, och haft det riktigt trevligt ska jag få lov att säga. Igår så var det då skola, like everyday. Efteråt så fastnade jag med Hannah, Miriam och Daniel i Caféterian. Vi slutade tjugo i tolv, och satt där till fyra. Men vi hade det kul så det gjorde ingenting. Efteråt så blev det att jag följde med Miriam hem. Vi gjorde special pannkakor och såg på roliga "A bit of Fry and Laurie". Smart som jag är så brände jag mig när jag gräddade pannkakorna, men man överlever. Jag är ju en tuff kvinna, hehe. . .

Idag så var det skola igen då. Ämnet var "Israel". Mycket fakta, statistik och historia. Intressant men jag är inte förvånad om jag inte kommer ihåg ett jota av siffrorna på provet. Mycket att ta in, irriterande som sagt när det är så pass intressant. Nu är jag hemma och slappar. Ska strax ta tag i pluggandet.

There is no weakness that you can't save me from

Från konserten med Rush of Fools


Hold on just another day or two

Det har blivit dåligt med uppdateringar. Dock har det varit för att jag haft det både trevligt och varit upptagen. Som jag skrev så hade jag Miriam på besök igår. Vi såg på film, på parodier och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Det blev mycket skratt, med också mycket allvar vilket är precis som vanligt.

Idag så blev det att jag jobbade några timmar. Efteråt så passade jag på att titta in en stund hos Miriam. Den stunden blev till några timmar. Men vad gör det när man har det så roligt? Jag har precis avklarat ett glas med O'boy här hemma och ska väl ta tag i tidrapporterna som ska till min chef. Sen efter det så ska jag lägga mig. Det blir en tidig vecka som kommer, då jag ska vara mötesvärd. Plus att imorgon ska jag även sjunga.

Drag me out



Jag har Miriam på besök här. Trevlans, nu ska vi se på härliga Robin Hood avsnitt.

I found you


Shards of glass


Weheartit

Hon trodde på alla de stora lögnerna som du gjort så små, och hon följde dem som om allt kretsade kring dina rödrosa läppar. Tills hon upptäckte att hon tappade livets glas i marken och skar sig på dess onda skärvor när hon gick din väg. Det var då hon plåstrade om fötterna och gick sin egen väg för att plocka upp sitt liv, bit för bit.


You are out of control

old, old, very old pictures.

It is finally friday! Äntligen!
Nu kan jag få sova lite längre i alla fall, vilket jag verkligen behöver! Jag försov mig imorse, en hel timme! Även fast det hände så kom jag ändå i tid, vilket brukar hända. Det är väl min tur i oturen, haha! Jag hade sista lektionen i "Översikt över Nya Testamentet" idag med Johhny Foglander. Efteråt hade vi provet. Det gick faktiskt helt okej. Även fast jag inte fick något toppresultat så var det helt okej.

Tiden då jag varit hemma har jag bara tagit det lugnt, vilket jag planerar att fortsätta med. Sedan på söndag så ska jag jobba, vilket är bra. I need the money.

I long for a walk with you while the snow dances by

Några dagar sedan. Dock samma väder här nu ändå.

Plugg har varit det som jag "underhållt" mig med den här kvällen. Jag hade ingen som helst pepp för det alls, men det var inget att diskutera utan bara att sätta igång. Fast jag är lite tveksam över om jag verkligen fått in något. Får väl skänka en bön och hoppas på det bästa, haha.

Nu blir det snart sängen.

Turn up the music while I'm fixin' my hair, callin' my girls, where we go I don't care


Det var det här som jag gjorde bland annat igår, bland annat därför uppdateringen inte var som den skulle. Miriam tyckte att hon skulle dra med mig ut på bio och jag kunde såklart inte säga nej. Speciellt när det var Narnia OCH 3D, jag hade ju aldrig sett 3D kära vänner så det lockade extra mycket.

Jag gjorde i alla fall iordning mig sen stack jag ner på stan och mötte henne. Vi gick först till Storken och tog oss lite att äta. Det blev ost&skinkpaj och en biskvie med cola för mig, mums! Jag kan inte få nog av deras paj. Vi satt där ett tag och sockerflummade oss, precis som vanligt ja. Sedan gick vi till Spegeln där filmen skulle gå. När vi väl kom in var det inte så många där, vilket jag alltid tycker är skönt. Då är det inte så många som störs om man nu får lite skrattanfall eller snackar "lite för högt".

Angående filmen kan jag säga såhär: jag har inte läst böckerna(yes, I feel a little bit ashamed) så alltså stördes jag inte så mycket av att filmen inte följde boken så mycket som Miriam gjorde som faktiskt har läst dem, dock ur filmperspektiv var den bra. Helt okej.

This is my new hair


Såhär ser min nya frilla ut. Eller ja, det toppades bara lite och jag gjorde den innan julas så. Frisörskan fattade visst inte att jag ville ha snebena, då hon gjorde mittbena så därför ser snebenan inte riktigt klok ut på första bilden. Ser lite roligt ut att håret verkligen ser olika ut i de olika ljusen, men ja, så ser det i alla fall ut. Och nej, jag har inte slingat det alls. Tyvärr kunde jag inte få bättre bilder då mitt objektiv krånglade(kitobjektivet, såklart)

I often find myself looking out and hoping it all will change


Weheartit♥


Huvud som värker, tröttheten är olidligt.


... Why is this always happening to me?

Look into my eyes if you could remember


Bild från Ribbingebäck i höstas, ny redigering.


Förlåt för dålig uppdatering men det finns faktiskt orsaker.

Igår så åkte jag till skolan, tidigare då jag skulle vara med och sjunga. Det gick riktigt bra, och det var så kul då det ju var ett tag sedan nu. Att sedan få träffa alla klasskamrater igen var inte annat än underbart! Första skoldagen var i alla fall väldigt slapp, vilket jag tyckte var skönt då det kan vara lite svårt att sätta igång på en gång.

Efter skolan så följde jag med hem till Miriam. Medans hon lagade maten så kände jag hur det kom som frossa över mig, vilket är ovanligt då jag är väldigt varm av mig och nästan aldrig fryser. Jag tänker inte mer på det utan äter sedan maten. Efter ett tag efter att jag ätit så börjar jag må illa och lägger mig i hennes säng för att försöka slappna av och koppla bort illamåendet. Det fungerar inte alls, utan jag ligger där och fokuserar endast på att försöka andas. Det kändes som att jag var helt utslagen. Till slut får jag gå till toan och spy. Det kan inte ha varit maten för Miriam reagerade inte, och jag har inte fått någon influensa eller liknande för då skulle illamåendet inte gått över såpass som det har gjort. I alla fall fick jag stanna över natten hos henne då hon inte ville skicka iväg mig i det tillståndet som jag var i.

Jag åkte till skolan då jag mådde bättre, dessutom är det aldrig bra att vara hemma då man missar så mycket. Idag hade vi ämnet "Israel" med Svante Rumar. Det var mycket om det babyloniska imperiet, det grekiska imperiet, det romerska imperiet and so on. Mycket intressant men synd att jag var såpass trött. Ett mirakel att jag hängde med som jag gjorde. Efteråt så satte jag mig med Miriam för att sällskapa henne när hon åt. Sedan gick vi in tillsammans till stan, där jag tog bussen hem. Min mage är fortfarande öm och gör ont samtidigt som jag är väldigt trött och har ont i huvudet.  Har ätit toast, vilket var ett tips från mamma, för att få magen att må lite bättre. Jag får väl hoppas på det bästa.

Can someone cut my head of?

Jag har slagits av migrän nu såhär på kvällen, vilket suger. Dessutom hittar jag inte mina dator/läsglasögon så det gör inte heller saken bättre. Ipren hjälper inte heller så jag funderar på att lägga mig en stund i sängen, kanske ta en kall dusch också. Usch, det här suger såhär dagen före skolan börjar igen.

The deep was her sleep


Weheartit

Idag är sista lovdagen och den ska slappas rejält. Det var så skönt att få sova idag, det behövdes verkligen kan jag säga. Och det var skönt att kunna hinna sova innan skolan börjar igen, då jag måste gå upp klockan sex varje dag, tyvärr. Idag blir det att slappa framför tvn och datorn. Sedan ska jag nog försöka pluggläsa lite, om nu inte slappandet tar över.

A home without books is a body without a soul



Weheartit

Jag hoppas att det kommer bli en Gotlandsresa i sommar. För er som inte vet det så har jag min mormor & morfar boendes 24/7 utanför Visbys murar. Jag har inte varit där på väldigt länge nu så det börjar kännas lite tomt.

Jag saknar Visby. Jag saknar att kunna gå en sen sommarkväll helt själv genom stan och hitta, deras otroligt fina stränder uppe på Fårö, att åka våra vanliga bilturer, att gå ner till hamnen och ta enligt stark tradition en kulglass i en av Sveriges största glassbarer(inte storleksmässigt utan gällande glassmaker). Och jag saknar definitivt att gå till Röda Korset butiken, som nästan är granne med mormor & morfar, för att fynda böcker som jag alltid gör där. En gång tror jag att jag köpte över tio böcker, för fem eller tio kronor styck. När jag hade tråkigt så satt jag i deras friggebod, den som jag brukar få sova i när jag är där, och läste. Det mest härliga var om det regnade. Då spelade det inte någon roll för då hade jag en spännande bok att läsa. Det skapade istället en härlig stämning.


Walking on sunshine

'

Bilder från H&M

Jag har aldrig varit mycket för djurmönstrat, men det här var faktiskt rejält snyggt. Jag skulle lätt kunna tänka mig outfiten i andra fotot. Och byxdressen till vänster i översta bilden är inte heller så tokig. För att inte tala om bilderna överlag: I love them! Ljuset, färgerna, omgivningen.

It comes naturally


Everybody tells me that it's so hard to make it, tell me something I don't know


Som sagt: inga nya bilder tyvärr. Men här är en bild som jag tog vid Ribbingebäck i höstas.


Nu är jag hemma efter mitt jobbpass som var 11:30-15:30. Riktigt skönt att jobba och veta att man får lite pengar i slutet av månaden. Dessutom känns det skönt att jag eventuellt har ett till tim.vikariat som väntar. Det är synd att pengar ska styra våra liv såpass som de gör, men samtidigt kan man ju använda dem till något gott också.

Jaja, nog om pengasnack. Dagen ska slappas fram, vilket behövs. Sedan ska jag nog pluggläsa lite på kvällen, vilket faktiskt är rogivande och kul. Ja, ibland i alla fall.

"PO-TA-TO-ES!"

Hinner inte skriva så mycket annat att det var jättekul och lyckad igår! Extended version är så mycket bättre än de vanliga filmerna. De roligaste bitarna är ju med där och så mycket mer fakta.

I alla fall ska jag alldeles strax iväg med bussen för att ta mig till jobbet. Så jag kommer jobba idag några timmar! Cash here I come!

Bet I will learn some more quotes from the movies after this day

Nu är jag uppe!
Eller ja, sedan ett tag. Skulle egentligen gått upp tidigare men antingen så har mobilen aldrig ringt eller så stängde jag av i sömnen. Hm... Syrran väckte mig turligt nog och nu sitter jag här och slappar.

Snart så kommer de andra och då börjar vårt "Sagan om Ringen- marathon", vilket faktiskt ska bli riktigt kul! :) Vi ska köra extended version också, vilken jag faktiskt aldrig sett. Hannah säger i alla fall att det är massor av humorbitar då som jag missat bland annat mellan Merry och Pippin så jag hoppas på det bästa. Jag menar: Pippin och Merry är faktiskt riktigt sköna i filmerna.

Så, vi ska ta alla filmerna efter varandra, dock med lite småpauser emellan så man får gå på toa och göra iordning lite mat. Senast jag gjorde något liknande var hos min kusin Frida när jag bara sett en av filmerna, dessutom hade jag börjat med den sista. Hon tyckte såklart att så fick det inte gå till så hon och jag satte oss och såg de två första filmerna. Det var riktigt kul! (btw så saknar jag henne...)

Wen you smile, the whole world stops and stares for a while

 

En av de mest sötaste och mest peppande sånger för tillfället. Go Bruno Mars!


Let's clean up this place



Den här dagen är en fixardag hemma hos oss. Jag och syster har städat runt i lägenheten hela eftermiddagen. Disk har även diskats. Just nu tar vi en liten paus. Snart ska jag iväg och handla inför morgondagens planer, plus annan veckohandling. Ja, väldigt intressant dag med andra ord. Eller, nä. . .

I want to tell you a story

Varje gång jag berättar en historia, så är det om andra. Jag har inga egna historier. Då menar jag inga. Jag saknar att ha tokiga, roliga och häftiga historier. Det känns som jag missat något. Låg jag under ett täcke hela livet medans ni kom på historier? Nä, jag levde. Nej, leva kan man inte säga att jag gjorde. Jag överlevde.

När jag börjat leva, ska jag berätta min historia.

.

Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

You fill me up with your love

Från konserten med Rush of Fools


Slappdagen har varit härlig!
Det har såklart blivit mycket tv och dator men jag fick även ett härligt sms. En pluggkompis har eventuellt ett jobberbjudande till mig. Nu har jag skickat in en intresseanmälan till deras hemsida så ska jag ringa chefen imorgon. Det börjar rulla åt rätt håll!

Jag har dessutom bestämt med Hannah att vi ska ha Sagan Om Ringen- Marathon hemma hos oss här på fredag. Klockan tio på morgonen kommer "folket" att komma hit. Än så länge är det bara Daniel, Hannah, syrran och jag men jag får hoppas fler nappar på det. Det skulle vara grymt kul om fler kom. Jaja, det får tiden visa. Jag är i alla fall tagga att få träffa folk igen, annars hade jag nog börjat klättra på väggarna av tristess.

Remembering the time when we took a coffee at the beach



En ny dag av slapp. Det är skönt med lov. . .

Why is it almost always rainy when I'm sad?

Ännu en gammal bild dock med annan redigering. Ber om ursäkt för bristen på nya bilder


Sovit länge igen, vilket inte är något som jag rekommenderar. Huvudet känns som det halvt ska sprängas. Humöret är inte heller på topp idag, jag matchar väl vädret antar jag. Det blir en slappdag idag, vilket jag bara behöver. Just nu går Harry Potter: Halvblodsprinsen på tvn och jag ska väl snart äta något.

I'm trying to get to you, but you're too far away

Gammal bild dock la jag en snabb hand på redigeringen.

Ibland känns det som att mitt liv aldrig sätts igång, utan jag är mer på övningsstadiet. Jag kämpar och jag kämpar med att komma iväg men det går inte. Jag ser på hur alla andra lever och har den bästa tiden någonsin medans jag står här och är förvirrad och smått apatisk. Såklart har jag mina glada och underbara stunder.

Men just nu känns det som att mina drömmars verklighet ligger långt från där jag är just nu.

Back to reality, where my room is still a mess

Nu har mina föräldrar, och ena systern åkt hem igen. Det känns lite tomt, dock ändå inte. Det är alltid skönt när det blir lite tystare igen(som om jag inte stod för majoriteten av snacket, haha!) och vardagen är faktiskt bekväm, även fast man försöker förneka det.

Det sköna när föräldrarna kommer upp är att det blir så mycket mer gjort. Ärendena som man lagt på hög blir gjorda nästan på en gång. Ja, annars så blir det tjat att man måste ta tag i det. Men gjorde föräldrar inte det så vet jag inte om jag hade tyckt det vore så skönt det heller.

Nä, nu ska jag kolla lite mer tv.

A list

Jag gör den här listan bara för att jag har så himla tråkigt, så stå bara ut.


Så här var mitt 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag rensade ur dammsugarens filter. Haha, så intressant var det

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag ger inga nyårslöften. Dels för att jag är så dålig att fullfölja dem och dels för att
det är bättre, tycker jag, att istället under åren besluta sig och göra det än att bara lova saker.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
En gammal klasskompis, ja.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nära nej. Men en som jag beundrade och tyckte om.

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet i våras

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Självkänsla och lite mod.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Nyårsafton förra året. . .

8. Vad var din största framgång 2010?
Jag tog studenten,vågade söka in till LOBC och samtidigt flytta hit till Uppsala

9. Största misstaget?
Att jag tillät att bli nertrampat, utnyttjad och sårad av en människa som stod mig som närmast en tid
för att sedan ta skulden på mig.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har haft några förkylningar, klämt min tumme(haha!)

11. Bästa köpet?
Mitt 70-200 mm objektiv!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kameran.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mina underbara vänner och familj.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Det är så svårt att säga... Jar of Hearts - Christina Perri (Om jag ska låta deprimerad)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Båda. Det var mitt bästa och sämsta år, tror jag, på samma gång

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Fotat, och tränat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat, försökt följa andras önskningar och åsikter

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma i lilla Flen med familjen

19. Blev du kär i år?
Ja

20. Hur många one night stands?
Inga, eftersom jag är inte så billig

21. Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy(of course), Navy CIS. . . The usual stuff I guess

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, jag hatar inte. Dock tror jag att jag ett tag gjorde det.

23. Bästa boken du läste i år?
"God morgon, Helige Ande" med Benny Hinn. Jag kunde inte sluta läsa, var så bra!

24. Största musikaliska upptäckten?
Vet inte, jag har börjat lyssna på ganska mycket så jag har ingen aning. 
Jag är en väldigt omväxlande människa som hela tiden ändrar mina spellistor på Spotify.

25. Något du önskade dig och fick?
Slutade skolan, haha.

26. Något du önskade dig men inte fick?
En stadig relation med en man som visste vad han ville.

27. Årets bästa film? 
Har ingen aning faktiskt!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var i Turkiet och hade det jättetrevligt! Vi badade och låg på stranden, gjorde oss sedan iordning och gick ner till vår favoritrestaurang. Gick sedan hem och åt god, turkisk tårta!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, mycket . . .

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Växlande som alltid. Jag har en förkärlek till att ha olika stilar(dock inte på mig samtidigt) beroende på humör så det är nog ingen förändring där.

31. Vad fick dig att må bra?
Min familj, mina vänner, musiken, att kunna vända blicken mot himlen och be om hjälp, Gabriel(för en tid)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha! Jag är inte sugen på kändisar, alls!

33. Vem saknade du?
Några vänner

34. De bästa nya människorna du träffade?
Många, några också som jag tyckte då skulle platsa in på den 
här frågan men som idag inte tillhör min vardag alls.


Don't give up


Happy new year, everyone!


Usla bilder, kameran dog bara kanske efter en halvtimme då jag glömt att ladda den. Så det blev inga raketbilder eller några andra bilder som var bättre.

Jag firade ändå in nyåret på TioElva. Jag fixade mig snabbt och fick skjuts ner dit. Jag slog sällskap med Hannah och Viktoria. Vi satte oss uppe på en av läktarna. Det spelades upp två akter ur pjäsen "Kung David" och sedan började Ulf ha sin nyårsvaka. Efter pausen, när vi hade köpt lite gott och satt oss i en av korridorerna då det var fullt överallt, som var vid halv elva så mötte vi Marina. Efter att vi hade suttit där och ätit och snackat ett tag så gick vi in igen och den andra akten på vakan började. Den tiden så snackade Ulf om olika stora händelser som hänt under året och bilder visades, bland annat.

Vid tolvslaget så regnade det konfetti och stora ballonger studsade runt i den stora lokalen. Kramar, ljubel och lyckoönskningar om det nya året spreds runt till alla omkring. Stämningen var på topp och glädjen dunkade på insidan. Vi sprang sedan ut till framsidan och väntade på att raketerna skulle börja skjutas upp från skoltaket. Oturligt nog så hade vädret bestämt sig för att släppa lös på hämningarna. Snön vräkte ner och jag hade ingen luva på min jacka. Mascaran, som jag annars aldrig använder, rann och håret blev tovigt och dyblött. Dock så gjorde det inget. Glädjen över att ett nytt år hade precis börjat och raketerna som lös upp himlen tog upp uppmärksamheten totalt. De hade smällt på rejält med raketer iår. Det var som att se raketerna dansa över himlen. Det nya året kunde inte ha börjat på ett bättre sätt.

Gott nytt år på er. Nu är det 2011: ett nytt år med nya möjligheter.