I will honor you


Rush of Fools

Emanuel Mäkinen:
Släng upp lite fler bilder från konserten vettja :)

Jo, men visst kan jag det! Här har du två!:) Jag har faktiskt tänkt lägga upp fler bilder då jag redigerade några på nytt. Dock är jag inte alls så nöjd som jag hade velat bli. Jag har märkt att objektivet inte har så bra bländartal som jag hade velat, och det blev rejält brusigt, då jag var tvungen att ha 1200 ISO, dock brukar det inte bli så himla brusigt även fast ja ghaft det förr. Det kan i oförsig vara mitt gamla 50mm som var bättre när det gällde det. I alla fall förstörde det många bilder som kunde ha blivit mycket finare. Men det kanske är perfektionisten i mig som talar. Fast några blev faktiskt riktigt härliga. Jag kommer lägga upp mer längre framåt har jag tänkt.



I believe that I can do all things

Stress! Men härlig stress.

Idag har jag haft "Apostlagärningarna" med Carl- Gustav Severin. Jättebra och roligt som alltid! Efter det var det att äta lite och sedan iväg på böneskola. Hannah och jag satte oss i Caféet efteråt och snackade. Bussat in till stan, höll på att missa andra bussen, in på ICA en snabbis och sedan landade jag här.

Jag har precis ätit och ska bara göra småsaker sen ska jag in till stan igen och möta syster. Hoppas hon inte är sen för det orkar jag inte med. I alla fall ska jag hjälpa henne med julklapparna. Sedan blir det att åka hem och fixa sig och packa sedan in till stan igen. Jag ska nämnligen möta Sandra och Hannah för att bada i badhuset som ligger vid ån. Ska faktiskt bli riktigt kul, tänkte jag dock inte imorse då jag var himla trött.  "Mycket" som händer men det blir nog härligt ändå!

(måste bara säga att jag hatar min design på bloggen just nu, suck. Jag är nog i en designsvacka.
Förvånar mig inte om jag ändrar snart igen, sorry)

It is just another day

Dagen i kort då jag inte orkar skriva massor:

Lektion inom "Nya Testamentet"  med Johnny Foglander, böneskolan, Miriam och jag åker hem hit, äter pizzabitar och nördar dator, redigerar bilder och skickar till Rush of Fools, åker iväg på cellgrupp, kommer hem nu och ska strax lägga mig.

I'm tired of being silent


Och nej, det här är inte ett budskap till alla er som undrar.


Jag är trött på att tänka:" Vad kommer folk tänka om jag skriver såhär?" eller "Folk kommer fortfarande tro att jag gillar honom om jag skriver såhär." Jag kan inte skriva delar ur låttexter längre för att det kanske kan misstolkas. Det gör mig snart tokig! Jag kan ärligt säga: nej, jag vill inte ha tillbaka Gabriel och nej, jag är inte kär i honom längre. Det som hände, hände av en orsak och jag har inte några planer eller önskningar på att det ska bli som det var förr.

Jag känner ofta att jag inte kan skriva när jag är nere för att ni ska tänka att jag är det på grund av honom. Vilket är fel. Såklart vill jag hitta någon, och såklart är det inte lätt att efter åtta månader vara singel igen men så är fallet och det har inte något att göra med hur jag mår ibland. Jag mår bättre än någonsin, men det gör inte att jag mår utmärkt hela tiden. Jag är trött på att folk ska koppla ihop mig med honom, jag är trött på att känna att jag inte kan berätta eller skriva exakt hur jag känner pga att folk alltid missförstår eller bara kopplar det till honom.

Så därför ville jag bara säga att: Det har inte med honom att göra!

I wish we could fly away, take you far away


I want to clean your mind from those black dots

Jag idag


Att ta sig till mötet visade sig bli krångligare än vanligt. Jag missade min andra buss med mindre än en halv minut(jag såg den så att säga åka iväg) och jag var tvungen att ta en annan buss. Vanligtvis brukar den åka förbi min vanliga busshållplats men på helgerna gör den inte det, vilket jag hade glömt. Så jag fick istället gå extra långt och då var jag redan försenad. Dock var Sofia sjysst och hade redan tagit en plats.

Mötet var som väntat väldigt bra. Det var kortare än vanligt då det mest spelades och sjöngs julsånger. Kören var där och orkestern också. Det var fullt med julbord ute i korridorerna och på "torget" och en levande jukebox(elever som stod som i en liten kiosk sjöng julsånger för en tia) fyllde området med sång. Det var rejält mysigt, dock så köpte jag inget utan gick mest runt omkring med Sofia. Vi satte oss även och fikade tillsammans på ett mer juligare vis än vanligt. En lussekatt, en Mars, en mugg med julmust, en pepparkaka och en biskvie köptes.

När vi till slut blivit trötta på att gå omkring där bland alla borden så gick vi istället hem till henne. Vi satte oss och kollade lite bilder från vår skidresa till lofsdalen förra året och youtubeklipp på hennes Mac(avis som jag är gör jag allt för att få sitta vid den, haha) och jag fick äta hennes berömt goda grönärtssoppa.

Nu sitter jag i alla fall hemma och har ätit lite. Det får bli en liten myskväll.

Immanuel, our God is with us now

Nu åker jag iväg till första adventsmötet, där Carl- Gustav Severin ska predika. Åh, vad jag är på bra humör idag! :) Lyssnar just nu på julmusik och väntar tills jag ska gå till bussen. Efter mötet är det den årliga julmarknaden i kyrkan. SÅ jag tror jag ska köpa lite julgodis eller något julpyssel. 

Men nu måste jag börja klä på mig!

Om mig

 
 
Tjolavip!
Lydia Ledenvik heter jag, är född på vårkanten år 1990 och är singel musiktokig, kristen, hobbyist inom foto och helt enkelt en liten glad prick som försöker överleva mina enorma känslo-bergochdalbanor som jag lever med. Jag har flyttat hit och dit under en väldigt kort period: Flen, Uppsala, Flen igen, Jönköping och är nu tillbaka till Flen. Jag pluggar just nu till undersköterska, med inriktning personlig assistans, på distans och bor i en söt liten lägenhet.

Här i bloggen får ni följa med mig i min vardag, får se bilderna jag fotar med min canon och musik som jag antingen inspireras av eller bara helt enkelt tycker om. Ibland skriver jag tankarna som jag går och har på repeat i skallen. Hoppas ni kommer att trivas!

Så du slipper fråga


KAMERA
Digitala
Canon EOS 400D
Canon EOS 1D Mark II
 
Analoga
Pentax K1000
Chinon CE-4
   - tillhörande två objektiv, fjärrutlösare

OBJEKTIV
Kitobjektivet (till 400D)
Canon EF 70-200mm f/4.0 L USM
Canon 50mm f/1.8 II

TILLBEHÖR
Stativ
fjärrutlösare
macroset(mellanringar)

ÖNSKELISTA
Ett batterigrepp
En blixt: Canon Speedlite 580EXII
Vidvinkel: Canon EF 17-40mm f/4L USM
Normalzoom: Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

And that's it!

Jag vet att jag är jobbig men jag är ensam hemma och har tråkigt och var inte heller nöjd med designen vilket betyder att jag visst har rätt att ändra. Så jag håller på att ändra på den lite.

Sorry ^^.

But it is alright now

Nyredigerad


I watch the snow fall down an make a chrystalfantasy



I går snöade det i omgångar under dagen. Det var sådär frostigt och vackert, som det brukar vara i filmer. Jag hade det riktigt trevligt. Jag åkte ju iväg och fikade med Miriam och Elin. Vi gick till Storken och satt ett tag där och hade det jättetrevligt. Vi åt och vi pratade. Jag beställde deras goda ost-&skinkpaj och en prinsesstårtbit. Om jag hade råd och kunde så skulle jag kunna sitta där hela dagar, då det är så mysigt.

Jag skulle ha gått till mötet men kände att jag ärligt inte kände för det. Och då menar jag inte "njae, jag orkar inte. Jag gör något annat." Utan nej jag kände verkligen inte att jag ville göra det. Om det var bra eller dåligt visar väl antar jag. Jag följde istället med Miriam och Elin. Jag älskar att gå igenom Uppsala nu när det är det här vädret. Det är verkligen en mysig och filmisk känsla. När vi kom hem till dem så satt vi och lyssnade på Michael W Smith julalbum och pratade. Efter ett tag så kom Mikael över och vi gick, efter en stunds youtubande, till affären och handlade lite goda chips. Det blev sedan att se på Men in thights, men Elin och Mikael somnade så det blev att ge upp. Mikael och jag gick iväg och tog bussen tillsammans till stan. Sedan åkte jag hem med min buss.

Idag så vaknade jag riktigt sent. Vid två eller så, vilket jag egentligen inte gillar. Dock när jag kom ut till vardagsrummet fick jag se hur vackert det var ute, och humöret blev något bättre. Snart ska syster och jag bege oss till affären.

I was desperate and broken, but it isn't the same anymore



Har fått reda på av chefen min att jag eventuellt har fått någon jag kan jobba som ledsagare åt!
Så äntligen kan jag börja jobba snart!

Nu hinner jag inte skiva så mycket mer. SKa duscha snabbt, fixa mig, åka buss till stan och möta Miriam & Elin för att ta en fika. Sedan ska jag på ungdomsmötet och eventuellt gå på Streetmission.

And the world is turning inside out

Nu orkade jag äntligen göra en mer ordentlig header. Får se hur länge den varar, innan jag tröttnar på den igen.
Men jaja, det räcker för nu i alla fall.

Jag orkar ärligt inte skriva något mer just nu, sorry

THis is it


I am alive today, and it's all because of You

Idag så var det lite speciellt med schemat: Ulf Ekman hade fritt ämne idag(vilket betyder att vi inte vet innan vi kommer dit vad han ska tala om) och det blev om Den Helige Ande.

En annan speciell grej var att första lektionen var på svenska, den andra och tredje lektionen skulle vara på engelska. Dessutom skulle det bli inspelning under den lektionen och den delades upp i tre tjugominuterspass då det skulle bli tre olika "lektioner" som ska sändas ut över hela världen (Another Day of Victory tror jag det skulle ingå i?). I alla fall så var det jättebra och Ulf var riktigt rolig, precis som vanligt. Under dessa lektioner var dessutom inte bara första, utan andra klass och Internationella närvarande.

Sofia, Hannah, Miriam och jag satte oss efteråt i Caféterian för att äta och snacka lite. Efter ett tag så följde jag med Miriam in till stan, där skildes vi åt och jag gick för att fylla på mitt busskort(jätteviktig info, bara så ni vet), tog bussen hem och nu sitter jag här. Jag har även tagit mig an att diska lite, brottats med systers julstjärna men gav upp då den redan var sönder sedan innan och ätit lite under tiden jag såg på tv.

Jag fick höra att Stefan Salomonsson ska tala ikväll på LO så jag får väl dra mig dit, man får ju liksom inte missa Stefan. Synd att jag är så seg men det går nog över efter en härlig dusch och lite upp-piffande.

I'm out

Min eftermiddag i kort:
Spelade Final Fantasy igen, satt vid datorn ett tag, spelade Rise of Nations, skrev in kommande händelser i min almenacka, sett på tv.

Nu är jag död, bara efter detta?
Jag börjar bli gammal

Because it starts tonight

Nu är jag hemma efter en skoldag. Det gick jättebra idag verkligen: Vi hade sista lektionerna med Joakim Lundqvist inom ämnet Evangelisation, efter det så hade vi provet. Jag fick 17/19 på provet och 8,5/10 på memoreringsverserna(roligt då jag lärde mig dem mellan lektionerna och hade korten framme under lektionerna så jag skulle kunna dem). Humöret har också varit på topp idag så den här dagen känns riktigt härlig om jag får säga det själv.

Efter lektionerna och provet satt Sofia, Sabina, Hannah, Victoria och jag i Caféet. Hannah åt sin lunch medans vi andra snackade och flummade. Efter ett tag kunde jag inte hålla mig utan köpte något till mig själv att äta. Efter det så åkte jag hem hit. Ha rinte hunnit göra så mycket annat än att kolla bloggar och min facebook. Ändrade snabbt även headern lite. Nu när det är vinter och allt måste det ju synas på bloggen ;)

Let my love be your bed


Your hero is on the way


Den här eftermiddagen har spenderats med att se på tv mycket, såg bl a. filmen "Imagine that", och så lånade jag systers xbox lite för att spela Final Fantasy XIII. Var rätt kul, och mysigt då man såg snön vräka ner utanför.

I was born so I could die

Rush of Fools


Do you want to get started?


Det blev så att jag stannade hemma idag. Jag pratade med mamma i telefon och det är alltid skönt att få höra vad hon tycker(även fast du kanske inte alltid tror att jag tycker det). Hon tyckte i alla fall det var bra om jag var hemma så då tog jag beslutet att göra det.

En del tycker väl säkert att jag skulle kunna försöka dra mig iväg till skolan, att det inte är så illa. Men just nu så skiter jag faktiskt ärligt i vad folk tycker. Det är inte just snuvan som är värst eller halsen för det går upp och ner med det hela tiden. Utan det är den hemska huvudvärken och svagheten jag har. Mamma frågade mig om jag hade feber men jag vet inte. Borde väl kolla om jag har det för det verkar nästan så. Jag kan knappt konscentrera mig och jag vill nästan bara ligga ner och se på tv. Jag är så trött så jag vet inte vad.

Okej, jag hatar att låta negativ och det är väl det jag låtit som den senaste tiden. Sorry, det är inte så jag vill visa mig som. Nu ska jag försöka underhålla mig själv med tv och kanske äta någon frukost. Sen kaanske jag diskar lite.

It sucks to be sick

Jag skrev ju att jag skulle plugga. Men nej, det blev inte riktigt så. Huvudvärken trycker och jag skakar smått i kroppen. Även fast jag ätit och låg och vilade lite så känner jag mig fortfarande väldigt svag. Så det har inte gått. Jag försökte läsa lite i alla fall men sedan gick det inte mer. Det känns tråkigt då jag verkligen vill plugga. Dock funderar jag starkt på att vara hemma imorgon, i alla fall om jag känner likadant imorgon. Det konstiga är också att jag hela tiden haft ont i magen, det hjälper inte heller att jag har ätit. Jag hoppas verkligen inte det är magkatarren som spökar för det var så jobbigt sist jag hade det.

En av de jobbigaste sakerna är att det här påverkar mitt humör enormt. Jag är antingen ledsen, sur eller bara allmänt svag och nere. Och det i sig påverkar hur jag är här hemma, vilket inte är rätt mot dem. Det känns bara surt att det ska vara såhär.


Let me fly with you

Gårdagen har varit en riktig slappdag, dock så är det ju ganska så förståeligt då jag är sjuk. Jag låg väldigt länge igår, var helt utmattad så jag tänkte att det inte är någon idé att ta mig upp. Vi såg på tv, på filmen Great Debaters, jag tecknade lite, försökte tecka med min ritbräda men det gick inte så bra, vi gick på en promenad ner till ICa och köpte oss massor av gott. Lite dåligt samvete över det men samtidigt: glass är ju bra för halsen säger de ju. Kvällen avslutades med att jag fick lyssna till Miriam läsandes sina berättelser, vilka inte är dåliga alls.

Jag sitter just nu i soffan med ett täcke över mig och med datorn i knät. Det är inte direkt fint väder ute men det räcker gott och väl för en mys-/slappdag. Halsen smärtar och näsan är lika full med snor som en bunke är med lera. Jag vet, inte direkt trevligt att höra. Jag har nog inte riktigt hunnit vakna än, kanske därför mitt humör är lite svårdiagnotiserat. Heter det ens så...?

Idag så blir det en till slappdag. Dock full av lite mer plugg då vi har prov på måndag och tisdag. Så det är väl det jag ska göra.

Thank God: It's friday!

Miriam

Ladies and gentlemen, Lydia Ledenvik har trots allt blivit förkyld. Japp, jag snorar och har ont i halsen som alla andra små bacillsmittade människor. Huvudvärken försvann inte under natten heller. Så den här dagen har varit tuff fysiskt för mig. Annars har väl humöret pendlat mellan trött och smågrinig till glad. Jag var nära på att stanna hemma från skolan men sedan tänkte jag att det är ju fredag sen har jag helg så det är inte så farligt om jag går dit.

Och tur att jag gick dit för idag så hade vi ett nytt ämne: Israel! Med Svante Rumar. Det var så intressant, och det är ett väldigt viktigt ämne eftersom vi svenskar inte vet så mycket om det trots att det i snitt är något om Israel varje dag på nyheterna, tidningarna skriver ofta och alla verkar ha samma åsikt. Nu får jag reda på så mycket mer! Som historia, kultur, geografi, vi får höra massor av mer fakta som jag aldrig innan hade någon aning om. Allmänbildning here I come!

I alla fall så sitter jag nu i soffan, har bytt om till mjukisar, har ätit middag och ser lite på tv. Sedan får jag se om jag lägger mig i sängen och läser lite. Det känns bra med att äntligen få helg.

Cold?

Näsan rinner, jag har haft en hemsk tryckande huvudvärk nästan hela dagen, jag har varit hemskt trött hela dagen och jag nyser om vart annat. Plus att min hals inte är helt okej. Jag anar en förkylning, vilket inte är bra. Jag har inte tid att vara sjuk. Dock skulle det vara skönt att vara hemma för att vila upp sig men det är väl det enda positiva.

I don't like this at all. . .

We are halfway there


Snön föll ner idag med

Dagens ämne idag var Apostlagärningarna, med Carl- Gustav Severin. Tur, för annars hade jag nog aldrig hängt med. Jag var så trött idag så det hade nog varit svårt att hänga med idag om det som sagt inte hade varit för att vi hade honom. Det var både intressant och roligt, precis som det alltid är när det är Carl- Gustav.

Efter skolan så väntade jag på Miriam och sedan tog vi bussen in till stan. Blev dock lite småsur när jag skulle ta bussen hem hit då busschauffören säger att man inte får låna ut sitt busskort(jag betalade för mig sedan gav jag det till Miriam som skulle med en annan buss). Visst, jag fattar att om en kontrollant skulle komma så skulle jag inte kunna bevisa att jag betalat men det är ändå inte okej tycker jag. Jag menar, nu behövde hon låna det och jag hade ett. Så alltså ska jag säga(enligt reglerna): "Nej tyvärr, du får inte. Du får gå den biten.", eller ? Elakt och inte direkt praktiskt heller. Speciellt när jag vet att hon var tvungen att skynda till sitt jobb.

Aja, när jag väl kom hem så blev det att börja laga mat. Jag fick något ryck och gjorde iordning köttfärssås. Jag blandade även i Dolmiosås och vita bönor, till det så fick det bli bulgur. Kan bara säga: mums!

Jag har tyvärr inget mer "intressant" att skriva. Det händer inte så hemskt mycket i mitt liv, haha.

I want to climb back up to heaven


Tre till. . .


Jag vet. De är ur fokus. Men vet ni vad? Jag gillar det!
There, now I've said it

Why wont you wrap yourself around me


Bilder från fotograferingen jag hade med Miriam idag


Dagens ämne var Evangelisation, med Joakim Lundqvist. Precis som igår så gick det riktigt bra att hänga med i undervisningen och att anteckna. Det visar väl antar jag att jag börjar komma igång nu såhär mitt i veckan.

Efter att jag och Miriam kom hem så bestämde vi oss att nu när det var så frostigt ute(helt magiskt vackert!) så skulle vi passa på att ha en minifotografering. Så, efter att vi hade ätit så började smått fixa henne och sedan var det bara att gå ut och fotografera. Dock så blev det mörkt snabbt så det blev nästan omöjligt att ta några bra bilder. Fast några få fick jag i alla fall.

I have to make eye contact with you


What do you want from me?

Ny redigering på bilden


Nu är jag hemkommen efter en skoldag. Idag hade vi Robert Ekh i Rättfärdighet. Idag gick det riktigt bra att hänga med så det rök om tangenterna på notebooken. Eller ja, bara nästan. . . I alla fall, sista lektionen så hade vi provet. Jag var ärligt riktigt nervös eftersom att pluggandet inte hade gått bra alls igårkväll pga. att jag mådde så dåligt. Eventuellt en förkylning på g? Hm, nej tack. Men när jag väl hade skrivit klart provet och vi växlade prov för att börja med rättningen, så visade sig att det hade gått ganska så bra. Jag fick 31 av 42, vilket är helt okej.

Efter skolan så gick jag och Miriam till XL Grillen och delade på en kebabtallrik(nyttig-Lydia skek lite inombords, men kebaben var ju så god) och sedan så följde hon mig till bussen. Nu är jag hemma och borde städa lite inne på mitt rum. Men det är ju så trevligt att sitta här. Aja, jag får se om jag snart börjar med det. Det kan ju inte se sådär hemskt ut länge till.

I got some small holes in my self esteem


Who of us left who?

Dagens lunch som jag lagade till Miriam och mig idag: stekt falukorv och pasta.

Dagen idag har varit både skön och inte. Ioförsig så är det oftast så på måndagar. Jag har börjat få ont i halsen och jag var ganska så trött imorse. Nervositeten hängde över mig lätt när jag började sjunga eftersom jag var osäker om det skulle gå bra, men det gjorde det.

Vi hade om Lidande idag, otroligt nog så hängde jag med riktigt bra. Inte för att det är ett tråkigt ämne utan för att jag trodde att eftersom jag var rätt trött så skulle det hindra mig. Efter skolan så åkte Miriam och jag hem till mig. Jag gjorde iordning mat och så satte vi oss och såg på filmen Fireproof. En riktigt bra film, se den!

Just nu är det plugg som gäller. Boken är i alla fall utläst och nu gäller det bara att läsa anteckningarna och memorera memoreringsverserna.

She leaves early in the morning



Efter några slaskdagar så vräker snön ner igen. Ganska skönt om ni frågar mig.

....


I love you, dad

Som de flesta vet så är det Fars dag idag och nu när jag inte bor hemma längre(varför låter det så konstigt för?Hm...) så kan jag inte fira honom på samma sätt. Därför så försöker jag skriva något här istället.

Men ärligt talat så går det inte så bra. Jag menar: det är nästan omöjligt att skriva om pappa med så få ord. Allt jag kan säga är att vi är väldigt lika: vi har oftast samma humör samtidigt, vi har samma knäppa humor, vi är båda musikaliska, vi pratar oftast alldeles för mycket, vi är rätt klantiga(pappa, försök inte säga emot) och vi är väldigt envisa båda två. VI har våra sidor och har många gånger blivit riktigt irriterade på varandra men vi har alltid blivit sams och har oftast väldigt roligt.

Du är en sådan pappa som jag vet att jag alltid kan snacka med och kan resonera på ett vuxet sätt med, samtidigt som jag vet att jag kan övertala dig att köpa snacks till mig precis som när jag var liten(och jag är fortfarande bra på det). Du ger alltid goda råd och det är så skönt att vi kan sitta och se på film tillsammans precis som två vänner.

Jag älskar dig och längtar tills vi ses igen.
Du är den bästa pappan som jag kunde få


SMS-inlägg: Café Storken

m1902 (MMS)

Sitter på Storken och har precis avnjutit min ost-& skinkpaj och en bit citroncheesecake. Mums! Nu ska jag och Miriam vidare för att gå på Glory Night. Det kommer bli awesome!


I'm going to be fine because I'm having a good time

Tjolahoppsan!

Nu är jag hemma en sväng. Har idag lyssnat på C-G Severin angående Apostlagärningarna, vilket inte var lite intressant. Sen att han är rolig och berättar om egna erfarenheter från hans "fält-arbete" gör det inte mindre intressant. Efter skolan så satt jag med kompisar en stund, tills jag och Hannah blev ensamma kvar. Fast då hade vi det ändå kul och satt och snackade. Sedan blev det att åka in till stan för att kolla på julklappar. Ja, ni hörde rätt. Jag tänkte att det är lika bra att göra det nu så nu är de inhandlade. Jag har märkt att jag är riktigt bra på julklappar. Hoppas de gillar sina presenter för annars skulle det bli lite tråkigt att bryta flytet jag har inom just det. Jag passade även på att köpa ett par snygga ankelboots. Jag belönade mig lite för att jag var så duktig plus att jag inte "shoppat" på ett tag. Så ja, det var bara nödvändigt. Eller ja, vi säger det i alla fall.

Nu ska jag strax rusa till busshålplatsen. Jag ska nämnligen möta Miriam på stan och käka något med henne. Sedan efter det så ska vi till Gotsunda på Glory Night. Det ska bli riktigt kul coh jag är på superhumör just nu. Kanske dessutom beror på att jag lyssnar på Relient K som är så himla bra. Ett riktigt energiboost-band.

Aja, vi hörse väl någon dag snart. Jag ska väl ladda upp fler bandbilder.

Do you love me enough to let me go?


Rush of Fools

We all fall to the ground

Rush of Fools



Här är första bilderna från konserten med Rush of Fools. Själva konserten var grym. Även fast jag mest var koncentrerad på att gå runt att fota så hörde jag ju ändå musiken och såg uppträdandet. De hade bra scenspråk och deras musik var så bra att jag köpte två skivor av dem. Jag fick även skivorna signerade vilket var ett roligt plus i kanten.

Angående bilderna, jag är inte så himla nöjd. Visst, de är inte hemska men jag kan bättre. Det kommer dock bilder som är bättre än dessa, då de här bilderna var några av de första jag tog den kvällen. För mig brukar det alltid bli bättre och bättre under tiden jag fotar.

...

Well, jag är inte nöjd med bloggen. Men äh, jag orkar inte ändra den nu.

Just simply a change

Well, well. Ser man på. Jag har ändrat headern. Jag kände för en förändring. Jag är lite halvt nöjd så vi får se om jag ändrar den.

Till he returns or calls me home


White snow falling down, embracing the cold earth


Ladies and gentlemen, snön har kommit till Uppsala! När vi kom ut från skolan efter lektionerna så hade det omtalade snöovädret kommit.  Då var det tur att jag inte cyklade till skolan ändå.

Dagen har i alla fall varit både bra och riktigt frustrerande. Bra när det gäller umgänget och skolan, det är riktigt intressanta ämnen. Dock så har jag en riktigt trött dag, jag höll bland annat att somna flera gånger idag på lektionerna. Dessutom så höll jag på att inte komma upp imorse. Men det är bara att försöka ladda lite inför imorgon så ska det gå bra. Jag ska försöka se till att jag kommer i säng tidigare.

Friday night live


Bilder från fredagskväll.

Just so you know

Om ni nu har sett det och undrat, så testar jag en copyrightstämpel på mina bilder så därför har det varit två helt olika. Jag får se om jag fastnar för den sista. Den är inte direkt jättesnygg men den gör sitt jobb i alla fall.

You think I'm not listening but you know I do

Bilder från gårdagkvällens möte.

Jag hade det riktigt trevligt igår. Först var det att gå på möte på kvällen, som var underbart, sedan så satte jag och Miriam oss vid ett bord i caféterian. Under tiden som vi är där så kommer Victor, Dennis och sätter sig. Både Hannah och Sofia droppar förbi och pratar en stund. Vi satt vid det bordet i flera timmar och pratade. SÅ det var en lyckad kväll.

You took my heavy heart and made it light


Första Youthmötet, igårkväll

Jag har nu suttit och redigerat bilderna från gårdagskvällen. Jag är inte helt nöjd då jag bråkade lite med skärpan ett tag. Men jag fick i alla fall några någonlunda bra bilder i alla fall.

Into the fire I run

Under förra årets Youth

Jag har inte laddat upp något på ett tag nu, dock har jag haft en del att göra, plus att det inte blivit något fotograferande på väldigt länge nu. I alla fall så har mitt lov börjat nu och det känns riktigt skönt. Dessutom så börjar Youth ikväll så Miriam, som är här för tillfället(riktigt härligt om jag får säga det själv), och jag ska dit. Det kommer att pågå ända till söndag så jag kommer säkert inte hinna ladda upp något på ett tag, dock så kommer jag säkert fota lite under konferensen så det blir säkert lite att ladda upp åtminstone efter konferansen om jag inte hinner sätta mig ner någon utav dagarna och ladda upp dem.