Ready or not

Nu är bokdesignen klar. Jag får städa imorgon istället för det hann jag inte med. Men åh,vad jag är glad och nöjd! Det är kanske bara en liten detalj jag ska ändra, annars är det bra.

Jag går nog snart och lägger mig. Shing!

What is this feeling coming over me

Idag har varit en rätt okej dag. Bortsett från att min energi var borta. Jag skulle egentligen gått upp tidigare idag för att ta mig till skolan och jobba med vissa uppgifter men jag kom inte upp ur sängen. Kroppen sa strängt nej och jag sov vidare, eftersom jag har sovmorgon gjorde det inget. Jag kom ändå tidigare och kunde sitta i ett grupprum för att jobba. Så en uppsats är klar och jag är nästan klar med en annan.

Snart så ska jag jobba det sista med projektet: framsidan på boken och göra layouten. Sen så ska jag till tryckeriet imorgon och då börjar själva tryckningen. Det ska bli så spännande att få det i mina egna händer efteråt. Så allt måste bli klart idag.

Sedan så ska jag städa mitt rum eftersom Gabriel kommer imorgon. Jag vill visa att jag kan städa ibland, haha. Även fast det inte blir så ofta. Jag ska även ta en dusch sen får vi se vad jag gör.

Shing!

The wisper in the morning

Usch, nu är jag sådär riktigt surtrött som man kan vara ibland. Avskyr att det är svårare den här gången med Cambridge, men det sägs vara så för de flesta efter första gången. Och jag önskade att skolan var historia just nu. Så att man kunde tänka på allt annat istället, och kunde må bra.

Jag gillar egentligen inte att vara så negativ, men ibland är det svårt att se det positiva i sin vardag. Just nu längtar jag hemskt till morgon eftermiddag då jag vet att mitt lov börjar. Till i övermorgon då Gabriel kommer. Till Turkiet, till studenten. Jag bara längtar så hemskt.

Soft light


Hade redovisning på Fotografisk Bild idag. Nu ska vi se en film om en fotograf.


Blue dust

Ett vårtecken som jag fick se idag

Let's start all over again

(Det är inte bara de smakerna, utan de har bara fyllt på de två kartongerna med olika smaker)

Idag börjar jag igen med Cambridge. Det är jag faktiskt både glad och peppad över. Jag mår bra av den, kanske inte många förstår. Men jag får all den näring som jag inte får annars, då jag inte äter allt som jag måste(ofrivilligt). Aja, ska köra på det i minst två veckor. Sen får vi se om det köps in mer. Får se om jag går ner det jag vill, den här gången kommer jag ju träna under tiden också och det gjorde jag inte förra gången. Gym. Cambridge och lite jogging - det borde ju gå rätt bra.

I alla fall så är jag ledig idag från skolan. Fast pappa och jag ska iväg en tur till Eskilstuna för att jobba på min medieproduktionsuppgift. Sen så väntar jag ett telefonsamtal från tryckeriet. Jag måste skicka iväg mitt material till honom snart. Nu känner jag verkligen att jag skrivier konstigt, haha så jag slutar.

In the eyes of those

Nu har jag varit duktig och pluggat lite. En uppsats är klar och nu är det två uppsatser, som nästan är klara, kvar. Sedan är det andra uppgifter kvar som är mer praktiska. Jag känner mig faktiskt lite duktig.

Sorry att det är en hel del tråkiga text-inlägg nu och så lite intressant och lite bilder.

I focus on the pain, the only thing that's real

Bild härifrån


Will you carry me down


Du tar min hand och visar vägen

Äntligen har jag varit till Sion. Man vet att det var länge sen när man inte ens minns sist man var där. Det gick bra att sjunga och mötet var bra. Trevligt fika efteråt med trevliga människor. Snart blir det god kyckling och potatisgratäng sedan blir det fika med faster plus make på besök. Trevlig söndag säger jag.

Better days to come

Puh, nu har jag varit ute och joggat med mamma en vända och hunnit duscha. Har även ätit lite vindruvor och druckit färsk pressad apelsinjuice. Jag är riktigt trött nu och funderar ärligt på att lägga mig en stund i sängen. Fast det kanske inte är värt det.

I've been calling your name

Godmorgon mysisar. Nu ska jag och pappa iväg en sväng till Eskilstuna. Älskar bilturer själv med pappa.
Eller bilturer i stort sett. Shing!

You are my forever love



Nu tänker jag parkera där i min sovhörna. Mysigt har det blivit nu. Det nya nattduksbordet och den nya lampan är på plats. Det är mer en helhet nu. Nu ska jag bege mig dit och drömma mig bort till en viss pojk.

So what if it hurts me, I just want to be happy


Jag hatar egentligen sådana här bilder men det är bättre än inget. Det här var i alla fall det jag köpte. En joggingdress fick komma med mig också. Min förra jag hade har jag bara kvar jackan av då mina byxor försvann under en träning för några år sedan. Blev nog stulna. Aja, nu börjar jag bli taggad inför att träna. Om jag mår bättre imorgon ska jag ut med mamma och jogga en vända runt kvarteret  eftesom vi inte joggat på evigheter.

What mercy sadness gives

Kvällen kunde inte börja sämre. När vi varit till Eskilstuna en runda så får jag bara värre och värre huvudvärk och till slut så börjar jag att må illa, ögonen vattnas och det dunkar hemskt i huvudet. Jag fick vara hemma ikväll från Sion. Vilket är dåligt, då jag inte varit med på evigheter känns det som. Saknar mina små haha.

Snart ska jag lägga mig i sängen igen.

Descending Upon Us


We want love at the core

Nu ska jag klä på mig och iväg till Sportaffären och kolla på ett par jogginskor. Sedan ska jag väl till tryckeriet och kolla med dom om designen på boken. Dum är vår skrivare som har sabbat mina papper med exempel på hur jag vill ha det. Får säga det till honom på tryckeriet, som säkert kommer tycka att jag inte har något i skallen.

Sedan blir det att jobba några timmar tror jag.
Men nu måste jag skynda mig. Hejs!

Ours Alone

Shit, min kropp hatar mig säkert efter det här gympasset jag tog för några timmar sedan.

Jag körde rätt hårt faktiskt, vilket jag egentligen älskar. Körde snabbt och tungt på cykeln. Det riktigt kändes i bena hur kalorierna brändes bort, för brände gjorde det allt. Det är då konstigt, jag har så himla svårt att komma iväg till gymmet men när jag väl är där så älskar jag det. För det är ju så, jag älskar egentligen att träna, att få svetta bort kalorierna och få känna den där nyttiga smärtan. Och träningsvärk gillar jag mest, även fast det är besvärligt så betyder det bara att jag har gjort något som gett lite resultat. Nu kanske jag bara låter sjuk men det är så, jag älskar egentligen att träna.

Jag märkte förresten att jag blivit starkare i både armar och ben. Fick lägga på massor av mer vikt på en av benmaskinerna, vilket är jättebra då jag vill träna mina slappa lår. Speciellt innan vi ska iväg till Turkiet, inte direkt kul att gå runt i bara binkini och ha en halvt slapp kropp. Jag hatar i alla fall att ha det så. Jag och mina dumma komplex, vi är vänner förstår ni.

Jag var med mamma sedan till ICA och handlade, jag pratade en kort stund med Gabriel i telefon sen så åt vi. Och efter det så snubblade jag mig in i tvrummet av misstag. Jag hörde att det var Debatt. Det var säkert en riggad fälla. Jag blev ledsen, jag brukar alltid bli arg men nu blev jag ledsen. Att unga människor, och även föräldrar, kan vara så fruktansvärt grymma. Om ni är intresserade av att veta så kan ni säkert kolla upp det. Finns säkert på svt.play eller något sådant.

Nä nu ska jag nog kila till sängen. Imorgon jobbar jag hemifrån. Ska till tryckeriet, även kanske handla jogginskor och ska jobba några timmar. Hejs!

I hurt myself today


Här får ni en bild på Maria

Nu är jag hemma från skolan. Idag har det gått så himla bra! Först var det Samhällskunskap, då började på uppsatsen om EU och har nästan gjort klart den, bara på en lektion. Jag är ganska så glad för det, jag brukar annars inte ha någon motivation på torsdagar men idag så hade jag fullt av det.

Sedan var det Engelska, det gick bra där med men synd att jag inte fick jobba med de uppgifterna jag ligger efter i. men det får jag väl försöka göra i helgen eller nästa vecka. Är bara så glad att jag betar av min "Att göra"-lista. Stressen minskar rätt rejält nu.

Her name was New York

Ikväll blir det Grey's Anatomy tittande med mamma.

Förlåt för den usla uppdateringen men jag har varken haft ork, lust eller något att skriva. Idag var jag i alla fall till tryckeriet och kollade upp med honom hur vi skulle göra. Det kommer säkert bli nice, nervositeten släpper lite nu. Sedan blev det pizza till lunch för bristen av tid, haha inte värdens nyttigaste men kanske världens godaste. Efter det fick jag skjuts till skolan för att jag inte skulle hinna med tåget, så det var riktigt trevligt. Inga tråkiga tåg utan en härlig bil med mysig och bra musik.

Och i skolan så hade vi mediekommunikation, fast min kreativitet låg på noll så det blev inte mycket gjort. Tråkigt då jag älskar medieämnena, speciellt när man har en bra lärare som Micke. Nä nu babblar jag för mycket, haha.

Efter ett skönt samtal med min älskling så ska mamma och jag äta goda toast framför tvn, det blir antingen Stjärnkockarna eller Roomservice innan vi sitter bänkade framför Greys's Anatomy, som alltid. Det känns som mamma/dotter-tid då vilket bara är bra, vi behöver ha lite tid tillsammans.

Aja, nu måste jag kolla mackorna, hejs!

You broke my heart, but I can hear it beat

Nu är jag hemma efter en skoldag och lite träning på gymmet. Det gick bra att träna även fast lillfingret smärtar, tur det annars hade jag blivit lite sur. Eller, surare. Jag är på så dåligt humör nu, är väl av tröttheten. Är så fruktansvärt trött att jag helst skulle vilja lägga mig och sova på direkten.

Snart ska jag äta, sen blir det en dusch.
shing!

Dagens konstigaste

Sitter i skolan och tror jag har ett stukat lillfinger, dock har jag  absolut ingen aning om hur det blev så.


Can you hear me


Det här jobbar jag just nu med: Personligt brev och CV. Lite sent ute kanske men bättre det än inte alls.
Idag har det som sagt varit återuppläsningsdag, jag jobbade rätt okej så jag fick färdigt några skolarbeten. Vilket är riktigt skönt.

You got me thinking that I'll be allright

(mummel på den magen....) Den nya tröjan är på.

Nu är jag hemma. Är faktiskt lite trött efter resan nu. Ska väl läsa lite bloggar, kolla hemsidor och kanske snacka lite med folk innan jag lägger mig. Imorgon är jag inte ledig som jag brukar för det är återuppläsningsdag. Jag ska göra klart en del uppgifter.

I'm gonna remember it


Igår var det strålande sol och det mesta av all snö här i Uppsala hade smält bort. Idag är det snöoväder.

Här i Uppsala är det trevligt, tja förutom då att vintern inte vill släppa taget än. Men igår var det vackert väder. Vi åkte ut till IKEA och handlade lite saker som vi behövde. Jag hittade ett nattduksbord(eller egentligen är det en kontors hutch, vet inte hur det stavas), en vit hylla och en klädhängare som jag ska ha i mitt rum. Efter det blev en tur till Gränby för att hjälpa syrran med lite sommarkläder, och då hittade jag samtidigt en fin tröja.

Idag var vi in till centrum för att ta våran fika på Storken som vanligt. Dock var det inte så trevligt väder, dessutom så är det SM final i bandy så det var rätt så mycket folk. Men vi fick våran goda fika ändå.

Usel mobilbild.


Your love is beautiful, so beautiful


I höstas i Runtuna utanför Nyköping, en fin höstdag.

Nu har jag haft projekt och sitter med Sanna i ett klassrum och väntar på att föräldrarna ska hämta mig så att vi kan åka vidare mot Uppsala. Jag längtar! Uppsala är faktiskt mitt andra hem trots allt, blev ju så efter att jag bodde där i runt sex år. Saknar verkligen staden, café Storken. Om de andra inte tänker fika där så tänker jag allt tvinga dem, det är så fint där!

Aja, nu ska jag inte babbla mer. Shing!


I need you like a heartbeat, but that's nothing new


I morgon efter skolan så åker familjen upp till Uppsala för att hälsa på syrran bland annat. Jag ska även försöka hinna skriva klart ett CV för att kunna dela ut där upp men vi får se hur det går. Jag ska också kolla på IKEA lite om de har saker jag behöver. Jag får se om jag tar med mig kameran, kommer väl antagligen ångra mig om jag inte gör det.

I've been asleep for a while now

Jag stannade hemma idag från skolan. Jag kände att "nej nu måste jag försöka samla mig lite!". Ibland så skiter jag verkligen i vad folk säger/tycker. Jag menar, det är ju mitt liv och alltså mitt ansvar att försöka hitta en lösning som passar mig, inte göra vad andra tycker är bäst. Ibland blir jag riktigt arg på mig själv som bryr mig mer om vad andra tycker än att se till vad jag egentligen tycker är bäst.

Jag ska i alla fall försöka jobba på religionsuppgiften eftersom den är en av de viktigaste just nu då den ska vara inne innan påsklovet, tror jag kommer klara det. Så det känns mindre stressigt. Jag sa ju inte direkt attt jag skulle skita i skolarbetet bara för att jag är hemma.

It's not easy lovin' me



Go and dig yourself a grave, will you

Nu är jag hemma efter en eftermiddag i skolan. Det värsta var att jag inte fick ett piss gjort. Skylla sig själv hette det visst.... Aja, och nu sitter jag här med en härlig huvudvärk och är jättetrött trots att jag sov goa tio timmar.

Ja, jag är sjukt bitter idag men ska jag låtsas som att allt är sol hela tiden? Då skulle jag nog spricka. Orkar inte med skola, orkar inte hela tiden vara stressad, orkar inte ens med mig själv då jag är så sjukt orutinerad och har ingen karaktär för fem öre.

hej dåligt humör!

But I can't spell it out


En snabb bild på hur jag ser ut idag. Nu måste jag iväg till skolan. SHing!

Hit me with your rain and sun


Blev inte mycket fotande för mig idag. Blev sjukt opepp och trött. . .

It's written in the past


(ser helt död ut, men luras inte av det. Jag är faktiskt riktigt glad och pigg idag)

Första bilden med min fjärris. Yes, mina kameragrejer kom hem till mig idag. Riktigt bra, allt passade och verkar fungera. Nu blir det till att testa sig fram för att bli bättre, men så har det väl alltid varit antar jag.

Idag hade vi en mini hälsodag i skolan, men vi gick på en tipsrunda istället(det var inget roligt annars, tro mig) sen så gick vi och åt, sedan var det klart. Så det är därför jag är hemma så tidigt. Snart ska jag ut med Maria och fota. Känns riktigt kul.

No one

Jag ser knasig ut men jag bryr mig inte, jag blir varm inombords när jag ser de här bilderna.
Saknar dig <3

I don't need to walk away


Såhär ser jag ut idag då. osminkad men nyduschad och fräsch.

Idag har jag bara hunnit äta och duscha, plus fixa håret lite då. Sen har jag inte gjort mycket. Vi ska snart åka mot Nyköping för att klippa hunden, jag behöver komma ut lite från lägenheten så jag inte blir helt galen. Sen ska jag se om jag hinner ner till tryckeriet för att kolla lite detaljer med dem.

Igår så övertalade jag mamma att toppa mitt hår också. Vilket var riktigt bra, det känns inte lika slitet nu. Jag vill inte gå till frisör för de tar av så mycket även fast man säger att de inte ska det. Morr på det. Så då fick mamma rycka in, och inte var det dåligt inte.

Is that really me?

Nu har jag faktiskt varit rätt duktig om jag får säga det själv. Efter maten tog vi oss en lång promenad, den blev runt sju kilometer lång. Så nu är jag sådär skönt trött i kroppen. Vi har även hunnit att fika.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, slappat väl ett tag sen ska jag nog ta en skön dusch.

"Okej, var är min springare?"

Nu är jag hemma efter att ha varit hos Sanna ett tag. Att sitta vid datorn och kolla youtube-klipp, skapa internaskämt ("Bränd smiley" bla. haha), asflabba, spela sims, spela Bond Nighfire och snacka massor är det vi gör bäst. Eller vad säger du Sanna? Jag hade i alla fall kul.

I'm cleaning up



Såhär blev det efter städningen jag gjorde igår.

And I find it hard to believe

En bild från när vi var i Lofsdalen. Saknar det.

Idag har jag jobbat en hel del med mitt projektarbete. Fortsatte på det jag gjorde igår natt, efter att tjejerna gick hem. Så nu är det inte så mycket kvar. Ska bara fixa med småsaker sen fråga min handledare vad hon tycker.

Take time to realize, that I'm by your side

Kvällen slutade inte som jag hade tänkt mig. Vi blev färre då vissa inte kom och det blev ingen övernattning. Men kul hade vi i alla fall. Vi åt min kladdkaka(blev faktiskt god) och sedan såg vi på film och åt gott. Nu har tjejerna gått hem jag är själv hemma, och det känns lite tomt...

If only you were here with me

You've been discovered

En gammal bild som ger mig massor av minnen
Det regnade, Maria och jag stod längst fram vid staketet. När Dead By April kom ut på scenen så trycktes jag så hårt mot staketet att jag fick en spricka i mitt revben. Tur att jag inte kände det då. Konserten var underbar och jag fick några riktigt bra bilder på killarna. Som den här. Jag ler när jag ser bilderna. Vi hade så kul. Eller vad säger du, Maria?

With a boy like you on my fingertips

Idag så jobbar jag hemifrån med mitt projekt. Sen ska jag även städa mitt skitiga rum innan tjejerna kommer hit. Usch, vid det här laget skulle det kunna vara en svinstia istället för ett sovrum. Men aja, det ska fixas i alla fall.

Igår så jobbade jag som sagt på projektet och småstädade lite. Sen har jag handlat in saker till idag. Det ska bli riktigt kul. Jag ska fota lite också så kanske jag lägger upp här på bloggen.

I'm a superwoman

Goddag! Idag mår jag lite bättre. Jag är inte lika dåsig men huvudvärken är fortfarande lika envis. Men jag ska jobba på mitt projekt hemifrån och funderar på hur det blir imorgon: om jag ska jobba hemifrån med projektet eller inte. Det skulle nog passa bättre då jag ska planera massor inför tjejkvällen då och städa etc. Just det, det har jag kanske inte nämnt. Jag ska ha några tjejer över till mig från Siongänget och vi ska se på film, äta snacks, eventuellt spela något spel och snacka massa tjejsnack. Några tjejer skulle kanske sova över också. Kommer bli astrevligt om du frågar mig, myes.

I alla fall. Jag mår bättre idag men jag pallade inte att gå till skolan idag. Kroppen sa fortfarande nej. Stackars Sara som skulle hjälpa mig igår med lite skolarbete och så kommer jag inte för jag blir sjuk. Aja, jag får prata med henne på måndag om hon har tid då istället. Jag måste fixa det sista inför studenten så min ångest över det försvinner.

Crap

Oturligt nog så blev det inte bättre idag. Jag vaknade upp och huvudvärken dunkade och kroppen skrek av trötthet. typiskt, jag som både har massor i skolan att göra och det är ju en sådan vacker dag idag. Jag har i alla fall vilat upp mig och ätit mat. Får se vad jag gör sen. Ska väl jobba med mitt projekt hemifrån. Jag ska även kolla om jag verkligen har feber eller ej.

Dear Mr. Postman

Vad jag fick hem idag. Min Golla kamera-väska och mitt ID Bare Minerals fondationspuder.

A rough day

Min studentmössa har kommit nu! (Fram på mössan: mitt namn- Lydia och min linje- IT-Media, bak: mitt födelseår och sen skolans namn- John Bauer)

Idag har varit en ganska jobbig dag. Vi hade fem föreläsningar istället för lektioner, det blev extra jobbigt då jag fortfarande inte känner mig helt kry och kände mig mest frånvarande. Stackars Maria som fick stå ut med mitt klagande.

När jag kom hem blev det att äta mat sen så fick jag se att jag fått lite leveranser jag väntat på. Sen har jag faktiskt suttit bänkad framför tvn med pappa. Så jag har tagit det lugnt idag. Får se om det blir bättre imorgon.

It's to late

Bra cover med Pixie Lott

Am I to dirty, am I to flirty?

Idag är jag som alla måndagar ledig från skolan. Det tråkiga är dock att jag inte direkt känner mig tiptop idag. Huvudvärken är kvar som en hand som trycker ner mitt huvud och jag är enormt seg och trött i kroppen. Jag försökte med att se Oscars igår men orkade till slut inte. Utan jag begav mig till sängen istället.

I alla fall. Idag ska jag... inte göra så mycket. Vi får se vad det blir i alla fall.
Shing!

Upside down


Look what I bought


Jag tröstade mig med att köpa dessa underbara sakerna. Som jag faktiskt nog behövt väldigt länge. Min minimini-kameraväska använder jag inte eftersom jag helst vill ha med mig båda objektiven samtidigt så denna skönhet till kameraväska fick flytta hem till mig. Dessutom är det bra att ha en som inte ser ut som en kameraväska. Finns flera skäl till det. Sedan är den ju snygg.

UV-filter har jag behövt ända sen jag köpte min kamera. Dock köpte jag bara till mitt 50mm. Ett motljusskydd är alltid bra att ha så jag passade på att göra det nu, och då en fjärris. Haha, jag som fotar mina usla outfitbilder måste ju ha en fjärris till hjälp. Kanske det blir bättre nu?;)

Jag har inte köpt ett stativ dock för att en viss underbaring viskat i mitt öra om att köpa det till mig. Lyrisk tjej? JA! Jag känner mig duktig som för en gångs skull köpt saker jag faktiskt behöver. Tacka vet jag att man får lön ibland!

Medan natten ännu är tung

Idag är en sådan där segdag. Jag var inte med och sjöng idag för jag är helt slut i kroppen och känner mig inte alls kry. Har en hemsk huvudvärk och svettas, blir att duscha snart. Jag la mig kanske senast elva igår och sov till två. Jag är fortfarande som en zombie. Dock är humöret bättre i alla fall. Och hoppas verkligen inte jag blir sjuk! Det har jag inte tid med.

Snart så ska vi fika och ikväll ska jag väl göra färdigt bloggen jag designar år en kvinna. Sen ska jag kanske göra lite pilatesövningar och kaaanske plugga lite.

A short one

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Det känns både skönt och inte. La mig sent och somnade senare och gick upp klockan åtta. Inte världens bästa kombination kanske, men en vanlig när det gäller Lydia. Haha, varför tycker jag om att skriva om mig själv i tredjeperson? Mummel...


We will fly, you take me up

Lite nya grejer i garderoben. REA- fynd och en skjorta av pappa. Fast passformen på skjortan är inte den bästa. Får se om jag gör om den någon gång. Jag som velat ha en lite halvtransparent skjorta ett tag nu blev ju såklart ganska så glad när pappa erbjuder mig en av hans gamla.

Expose yourself

(tyvärr ganska suddig)

-

Nu ska jag fixa iordning mig och sedan sticker jag till Sion och övar.
Ha en underbar kväll! :)

I try to hold on to this world

Ljuset är fantastistk idag. Jag kanske går ut en snabbis och tar några kort? Hoppas det, annars kommer jag ångra mig.

You can talk all you want, 'cus my skin is really thick



Åh, mitt humör är verkligen på topp idag! Känner verkligen som låten(hennes hår kan man ju dock diskutera, ja förutom där hon har vackert rakt hår) att jag är ostoppbar. Fabulous skriver jag i risk med att låta som ett prakt exempel på en fjortis. Men det skiter jag i, jag mår fantastiskt!

LÄS


(sorry att det är suddigt längst ner)

Flickan med de gulbruna ögonen

Osminkad och blött hår (ja, jag härmar vissa människor med effekt men jag råkar tycka det är fint,
så ta och bit i det sura om ni så vill, haha)

Dagen idag har varit riktigt bra om ni skulle fråga mig! Visst, jag hade huvudvärk under lektionerna men mitt humör har varit tipp topp hela dagen i snitt. när jag kom hem så gjorde mamma iordning pannkakor till mig(gjorda såklart på mammas lilla egna goda vis, nyttiga kallar vi dem) och jag fick reda på att resan till Turkiet är bokat. Tjohejsan nu är det bestämt! Vi ska alltså till Turkiet i april, jag har nog inte riktigt förstått det än.

Vi packade våra grejer och for iväg mot gymmet, ja efter att jag hjälpt mamsen skaffa facebook. Man blir ju nästan lite stolt, hon har ju vuxit upp nu ;) Vi tränade i alla fall hårt och jag hade bestämt mig för att börja mitt nya liv. Här ska vi bli riktigt hurtiga och ordentliga, vissa kallar det visst att växa upp. Jag som fortfarande känner mig som en liten fjortonårig osäker tös. Jag ska börja träna regelbundet och äta bra mat så gott som jag kan. Jag till och med gjorde lite övningar på pilatesbollen efter gympasset. Jag hoppas det håller i sig för annars känns det ju ganska så töntigt att kalla sig duktig redan nu.

Mamma var så snäll så, för hon gjorde iordning nyttiga, och de var inte direkt äckliga inte, smoothies. Mums. Sen satt päronen och jag vid tvn och hade det mys. Imorgon så har jag projekt och jobbar hemifrån har jag bestämt. Skönt, skönt!

Det var min dag det! Hit by wall of text säger nog vissa, haha.

You're all the best


Det här är det första jag ser när jag loggar in på bloggen. Jag blir så glad så det finns inte! Det känns skönt att när man har en riktigt dålig dag så finns det folk där för mig. Vad skulle jag inte göra för mina nära & kära <3

Try your hardest

Sorry för emo-inlägget men ja, någonstans måste jag ju skriva av mig ibland...

I alla fall, nu sitter jag i skolan och ska ha Samhällskunskap i tre timmar, sedan har vi Engelska C i ytterligare tre timmar. Usch, bara teoretiska ämnen och min hjärna är redan vid det här laget helt körd. Jag somnade inte förrän runt två igår av att jag mådde så sjukt dåligt. I alla fall ska jag efter skolan gymma. Hoppas mitt humör blir bättre då.

Jag ska i alla fall rensa bland min bloglovin eftersom jag inte vill må dåligt av att se på smala( läs: spinkiga) fina flickor. Det får mig attt må ännu sämre, tyvärr. Sen ska jag rensa min Spotify, jag tror att mycket av det jag lyssnar på kan ha en påverkan på mitt humör och så vill jag inte ha det. Jag ska också sluta läsa vissa tidningar som nästan bara innehåller smal-tips(läs: bantningstips som inte fungerar). Plus att jag ska gymma varannan dag, och träna med pilatesbollen ganska ofta. Jag ska dessutom börja smått med Cambridge. Får dock se hur mycket jag har råd med eftersom de grejerna inte direkt är billigt. För två veckor så kostar det runt niohundra. Bra grejer kostar mycket, tyvärr....

Give me a knife, and I'll cut myself open

Jag är en mycket avundsjuk människa. På folk runt om mig som har sådana fina kroppar. Och så kommer jag, jag säger inte att jag är tjock men nog är jag större än smal så att säga. mullig.

När jag var liten var jag allt annat än mullig. Jag var smal, smal och spinkig som en sticka. Jag saknar den kroppen. Nog för att jag rörde på mig mer då men det är inte bara det. Jag kan inte äta vad som helst för då visar det sig direkt. Och jag måste verkligen träna regelbundet för att det långsamt ska visa sig små resultat.

Och inte gör det saken bättre att ha fått höra kommentarer om min kropp. Folk som sett mig på stranden, som jag fått höra efteråt, och pekat på mig och skrattat(det var bara jag på just det stället så det kunde bara varit mig de menat). Jag har fått kommentarer som att jag "har ju lite extra", "har ju rätt stor bak för att vara så smal", "Tur att du väger som du gör annars hade du nog blåst iväg nu", "Du är inte påsatt-snygg". Inte direkt trevligt att höra när man redan har dåligt självförtroende.

jag är så himla trött på min kropp så det finns inte. Jag fasar varje sommar eftersom jag hatar att visa min kropp. Jag vill knappt bada i badhuset inför endast gamlingar. Är inte det illa så vet jag inte. "Du visade ju magen nyss?" Ja, men där ser den någonlunda okej ut. Sen håller jag in den.

Vet ni att jag så ofta kommer ihåg det håller in magen? Att jag försöker undvika speglar för att inte se hur jag egentligen ser ut, att jag först när jag är hemma kan tycka att jag ser bra ut men så fort jag kommer ut i allmänheten så vill jag bara sjunka genom jorden? Att jag ofta tänkt på att operera mig för att ta en "genväg" till att bli smal?

Den enda gången jag kände mig någonlunda bra var när jag höll på med Cambridge. Och resultat blev det. Men sen sjabblade jag till det. och har gått upp igen. jag ska börja igen med det. Och jag ska försöka börja träna mer regelbundet så kanske det blir lite resultat ändå...

(jag vet, emo-inlägg)

What do you say, that you only meant well?

Här kommer världens sämsta bilder på vad jag köpt men what ever...

(gymmet nästa ...mummel mummel...)

Här flashas mage, haha. (ja, jag drar in magen, vad annars?!)Aja, jag är i alla fall nöjd med mina kostymbyxor.

Och en mysig halsduk som jag gärna burrar in mig i.

Det gick i alla fall bra på sångövningen. Blev mycket uppvärmningsövningar och genomgång med några låtar, kul. Sen så har vi sett på film här hemma. Snacks mitt i veckan är väl inget att rekommendera men... aja. Imorgon ska jag ändå dra till gymmet så jag får väl bränna bort de där kalorierna(många utöver de som ska bort också)

You see me rolling

Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Jag jobbade på reklamuppgiften, sen hittade jag även lite smått i affärerna innan lektionen började, kanske visar senare. Jag har hunnit äta nu och jag ska strax iväg på sångövning.

Shing!

Don't keep me waiting

Nu har jag gjort mig iordning inför skolan och ska strax äta lite lunch. Efter det drar jag iväg med tåget. Jag har mediekommunikation(om jag nu inte har fel) sedan är det bara att åka hem. Dock är våra lektioner på tre timmar så jag kommer ändå relativt "sent" hem. Jag tror att innan jag börjar ska jag gå in på monki och kolla om de fått in något fint. Eller rättare sagt: något fint i min prisklass haha. De har ju bara i snitt snygga plagg.

Aja, nu måste jag äta.
Shing!

What do you say?


Snart blir det väl dags att sova. Måste börja komma tillbaka i en någonlunda dygnsrytm. hehe, som om det kommer att gå. NOT! Men jag får väl försöka ändå. Det bra är att jag har sovmorgon imorgon så jag behöver i alla fall inte gå upp sex som annars. goodie!

Idag har jag redigerat bilder, ätit gott, gymmat och slappat vid datorn. En relativt bra dag. Yes, humöret har varit riktigt bra det med.

So stay with me

En liten redovisning över vad vi gjort. Sen så har vi såklart gjort mycket mer också.


(Gabriel fotade)Elevers, på folkhögskolan, målningar i fikarummet. Extremt duktiga med andra ord.
(Gabriel fotade) En grymt söt liten pojke som vandrade runt på folkhögskolan och lekte att han körde bil. Jag dog.
Jag älskar Jönköping, så fin stad!(nu fick jag inte många bilder på just staden men...) Vi var bland annat till Subway, sen så skulle Gabriel repa men det blev inställt.
Deras fik Clara's var definitivt både mysigt och hade goda ting. Kolla bara den megastora varma choklad-koppen. Vi var dit en gång själva sedan så var vi också dit med Hanna. Det var riktigt kul att kunna få träffa henne och snacka lite. Efter det så åkte vi till några av hennes killkompisar och såg lite OS.

(Gabriel fotade)Enok skulle åka iväg(till Tjeckien?) under en längre tid så vi hade en avskedsfest, sen så skulle han snart fylla år. Vi åt tacos, snackade bland annat jobb och utbildning, skrattade i omgångar och hade det helt enkelt riktigt mysigt.
(Stina lånade kameran) vi var till en ort, jag kommer inte ihåg vilken, och träffade massa underbara människor. Jag och Gabriel sjöng tillsammans för första gången och han snackade en stund. Sedan spelade vi Geopardy och hade mörker-kurragömma. Ska försöka åka tillbaka dit med honom minst en gång till.
(Google) Vi gick för att se Avatar söndagen den 28e för att fira smått vår 2 månaders-dag, jag hade ännu inte sett den så det var på tiden att det blev av. Jag kom ut ur biografen med en av de största bio-upplevelserna någonsin. Jag kanske låter barnslig men det var så jag kände. Jag älskar den och det var ett perfekt firande.

Star

Studiobilder på Gabriel

I can do it all again

När jag satt i Gabriels studentrum då han hade Krokir-lektion

Jag har suttit vid datorn i någon timme med redigering av bilder. Inser att mitt foto-repotage inte riktigt blev som jag tänkt mig men ja det är inget att göra åt nu. Jag hoppas bara att min lärare förstår mitt val av teknik när jag fotade. Let us start pray, haha.

Jag stannade hemma då jag är fruktansvärt helt totalt slut och har en trängande huvudvärk ovanpå det, efter allt resande. Sedan så vaknade jag av att drömt mardrömmar innehållande giftormar och blodhundar/besatta hundar.Surt men jag klagar ändå inte över att få stanna hemma idag. Det är välbehövligt idag och jag fick ju tid till att jobba med bilderna istället, goodie.

nu ska jag äta. shing!

-

Nu är jag hemma efter en underbar vecka. Next: Äta, prata med föräldrarna, överföra bilder, kolla bloggar, sova.