You say you love me more than before

Linfält

Idag så åkte vi mot Sparreholm för att som vanligt bada & sola. Men tji fick vi när vi kom fram dit. Molnen tornade upp sig och det blåste hemskt kallt. Vi åt vår Tortilla som mamma hade gjort och sedan åkte vi vidare. Påväg så åkte vi förbi några linfält och jag skrek att vi skulle stanna så jag kunde fota. Vackert, vackert med linfält tycker jag.

I alla fall åkte vi vidare och bestämde att vi skulle hälsa på bror min. Vi åkte, efter att vi hämtat honom, till "stan" och åt på konditori. Sedan bestämde sig mamma, syrran och jag att vi skulle kolla lite på rean. Jag hittade lite småsaker.

Senare ikväll så följde jag med Sanna för att köpa jordgubbar. Sedan satte vi oss ute vid ett bord och snackade medans vi åt dem. Maria kom sedan och gjorde oss sällskap. Jag öppnade min ostbågepåse(Shhh, säg inget! Vet, ska bli nyttig, hehe) och vi satt och diskuterade tjejsnack. Efter en stunds snack så flyttade vi oss hem till mig för att se på "So You Think You Can Dance?" samtidigt vi åt lite BenNJerrys glass.

Alltså har det varit en trevlig dag! Imorgon blir det nog Sparreholm. Hoppas vädret är på min sida då.
Shing!

You are such a sadeye


When all the colours are leaving tomorrow

gammal bild från Gotland

Igår hade vi det trevligt ute i Sparreholm och idag funderar vi på att åka dit igen, man måste ju passa på när solen är framme. Varmt är det också! I alla fall, det är var jag gör om dagarna: solar, badar, slappar, äter, sitter vid datorn, lyssnar på musik. haha. Skönt med semester

From here and now I'll be your commander

Jag fick mig en behövlig sovmorgon och blev sedan väckt av mamma som undrade vad för pizza jag ville ha. Vi åt pizza från Venecia(the best in town) och jag har nu gjort mig nästan färdig för stranden. Vi ska åka till Sparreholm för att lata oss.

Shing!

I need to feel your heartbeat, when you say you love me

Nu är jag hemma efter en underbar midsommarhelg i Hampetorp. Ett konkret bevis på att det varit både fullt upp och roligt är min enorma trötthet och huvudvärk. Synd att det inte var en hel vecka.

Här kommer en bildbomb.

Volleyboll spelades, planen var full av både vuxna och barn. En salig och stor blandning.

Vi ungdomar hängde mycket ute på bryggan. Snackade, solade, badade, doppade fötterna etc. Mys!
Världens typ sötaste tjej i världen på bilden under.
Det kollades och spelades brännboll också.

Heaven isn't close in a place like this


Nu har jag nästan packat allt. Ute i sista minuten men vad gör det, det blir ju i alla fall gjort. Får packa ner resterna imorgon för nu ska jag lägga mig. Jag åker alltså till Hampetorp över midsommarhelgen. Det ska bli så kul! Så vi hörs på söndagkväll eller på måndag. Shing!

That's the way it goes when you wanna be free


Don't stop, just keep talk to me



Här är kläderna jag köpte idag. Allt stavas H&M

I am feeling so much stronger now

Hejsan! Nu har jag kommit hem efter att varit hela dagen i Uppsala. Vi åkte dit för att hämta syster. Vi passade även på att äta på vårat "stammis-ställe" och sedan åka förbi Gränby Cetrum en stund. Jag hittade lite saker i alla fall, skönt. Sedan var det bara att åka hem igen. Så nu är jag lite trött. Ska väl äta snart och kolla lite bloggar. Får se om jag lägger ut bilder på kläderna eller ej.

Just det! Jag har klämt tummen också så jag känner mig lite smått begränsad, haha. Fy, vad ont det gjorde, I tell yah! Men sådant händer när man heter Lydia och är allmänt virrig och klantig! I'm a mess.

I knew you had to last, but then the sound is heard...

jag vill bada, Jag vill sola, jag vill cykla, jag vill gymma, jag vill börja med(och klara av) Cambridge, jag vill åka till Hampe(nu och inte på fredag), jag vill teckna. Jag vill vara med Gabriel...

Så mycket vilja.

Maybe it is just a dream


You think you are cool



Jag sitter just nu hos Sanna och chillar lite. Innan var hon uppe hos mig och åt tacos med min min familj. Det känns som en evighet sen som jag umgicks med henne(har inte träffat henne sedan studenten) så det var på tiden!

Idag har jag itne gjort annat än tagit det lugnt, en riktig semesterdag. Goodie, humöret är på topp! Tänk vad vänner kan få en att må bra!

It is hard to not give in

Bild från Cyberphoto

Vidvinkelobjektivet Canon EF 21/1,4 L II USM. En sak jag drömmer att ha. Jag har bestämt att ett vidvinkelobjektiv ska bli nästa i min samling, men de är ju inte direkt billiga att köpa heller.  Det här objektivet kostar runt 17 000 kr(!!), inte en summa som jag har. Suck, det är bara att fortsätta drömma och spara.

Take what's left of me, make it a melody

Jag har abstinens! Pappas gamla A3-block(som nu blivit mitt efter lite övertalning, hihi) har jag glömt nere i Bottnaryd! Plus att min studentpresent; Bamboo Wacomplattan också är där nere alldelles bortglömd.

Nu när jag verkligen känner hur det kryper i fingrarna efter tecknarabstinens! Jag är glad att skolan är över för nu känner jag hur kreativiteten flödar, dock så ska jag alltid lyckas sabba det för mig själv. Som nu. Suck. Jag får väl kolla efter ett gammalt block som jag kan teckna i. Får helt enkelt se.

Right now I feel like jumping out

I fredags och lördagskväll så passade Gabriel och jag på att åka till Nyhem. Det var första gången för mig så jag var lite pirrig och glad. Och om jag gillade det! Suveräna talare(bland annat Joakim Lundqvist), bra musik(bland annat NG-teamet och Simon Ådahl), roliga spex och så trevliga människor som man träffade. Hanna var även där så jag hann prata med henne en liten stund.

Dåliga bilder, ISOt är på högsta och jag kunde inte komma närmare

I am spinning 'round in cirkles

Nu är jag hemma efter en vecka nere hos Gabriel. Saknar honom redan, min pojk. Tänkte slänga upp lite bilder, i detta blir det från en skogspromenad. Sjukt hur sommaren kom fort. Snälla stanna för alltid...




Vi sprang på ett rådjur också, hade tyvärr inget objektiv med zoom.

Twenty four hours ago


Turn into something beautiful



Nu är det sommar

We could stop the time

Jag sitter nere i ena källarrummet(det nuvarande gästrummet) hos Gabriels föräldrar med hans dator framför mig i sängen. Ja, jag är hemma hos honom nu efter att jag tagit studenten. Studenten var underbar, vad ska jag mer säga. Jag är nu vuxen och arbetslös och fri. Bakom mig ligger 14 år av skola(ja, jag har faktiskt gått 14 år) då jag tänkt på denna tiden med längtan och frustration. Nu när den är här känns det inte så konstigt som jag trodde det skulle göra.

Jag borde vara glad. Min så kallade semester har börjat, jag är hos Gabriel och det är sommar. Men ändå så är jag lite nere. Kan hända att den stora och plötsliga friheten fått mig chockad. En mer trolig orsak är att Gabriel jobbar största delen av dagarna och jag sitter här hos hans föräldrar och trånar, och smått surar. Jag borde vara glad, om inte för min så för hans skull att han har ett jobb och tjänar pengar. Men såklart kan jag inte vara det utan ska vara självisk och önskade att vi hade mer tid tillsammans. Jag önskade jag inte var sådan, att jag istället var sådär lycklig och glad som jag borde vara. Men såklart kan jag inte det.

Typiskt mig.

Dagens insikt

Jag kollade igenom bilderna från mösspåtagningen och tänker "Fy, vad pluffsig jag blivit!" Det blir till att skärpa sig! Ska jogga när jag kommer ner till gabriel och även äta bra och nyttigt. Jag kanske tar med cambridgepåsar, om jag nu inte glömmer det.

Jag vill inte tillbaka igen, måste bli i form. Dels för hälsan och dels för utseendet.

I thought you wanted to know about it

Japp, duktigheten höll i sig... en stund. Jag hjälpte som sagt till i tvättstugan och sedan hängde jag upp tvätt. Men att städa rummet blev aldrig av. Får väl bli av imorgon. Usch, stressa får jag göra då eftersom vi ska iväg och fixa flaket plus att ikväll kommer Gabriel och där emellan måste jag alltså städa. Crazy it is.

I alla fall så tog jag tag i kreativiteten och började teckna. Det blev faktiskt jättebra! Ovanligt att jag är så nöjd men det blev jag faktiskt. Jag satt där i soffan med pappa, fotbollssnack i bakgrunden(som visade sig vara ganska behagligt att lyssna på, där ser man) och skissade. Jag får se om jag tar med blocket ner till Gabriel. Annars får han väl låna ut ett av hans egna till mig.

Nä, nu måste jag snart lägga mig.
Shing!

I know what I believe inside

Efter att jag blev klar med allt skolarbete vilket gjorde mig ledig så har kreativiteten kommit fram igen(förutom när det gäller fotandet, sick):

  • Jag vill sätta mig i sängen och teckna med pappas nya tuschpennor(sjukt bra:iga!)
  • Jag har öppnat upp dokumentet men min bok(för första gången på kanske ett år) och börjar redigera den.
  • Jag vill skaffa nya, fina, söta kläder(jag kollar nog för mycket i modebloggar och suckar av avund) och funderar ut hur man på snyggast sätt skulle kunna ta outfitbilder.

Be the love generation

Goddag!
Idag är det en Göra-nyttigt-genom-att-tvätta-och-städa-dag! Alltså en vuxendag. Jag har varit nere i tvättstugan med mamma för en stund sedan och ska strax hänga upp tvätten här i vårt torkskåp och senare någon gång så ska jag städa ordentligt i mitt rum. Jag kan ju inte ha det såhär hemskt, nej Vuxen-Lydia måste tyvärr komma fram. Fast just nu sitter jag och peppar mig med Bob Sinclar's sommarlåtar som får mig på bra humör så det ska väl gå bra.

Shing!

För nån som du


Mösspåtagningen

Nu är jag hemma från mösspåtagningen. Allt började ju verkligen perfekt: jag glömde tågkortet så jag fick betala 120 kronor för en biljett till Eskilstuna sedan upptäcker jag att jag glömde min kamera. Inte kul men så typiskt mig. Jag och stress fungerar inte ihop.

I alla fall så gick Maria, Ellinor och jag(Sanna visade sig vara i Eskilstuna redan innan) mot parken där vi skulle vara. Några var redan där, sittandes vid några parkbord. Vi slog oss ned, började prata och tog fram det vi hade med oss att äta/dricka. Folk kom och joinade oss och jag saknade kubbspelet (jag hade taggat sönder innan så det var lite synd om mig. Jag menar: glada kommande studenter plus kubb är lika med perfection!). Vi tog massor av foton tillsammans och flummade rent allmänt som man skulle göra. Efter ett tag så gick vi till Cim och fortsatte där.

Stackars Maria hade huvudvärk och jag var lite trött så vi åkte hem lite tidigare. Sen att jag är den enda som inte dricker gjorde det lite svårare att vara kvar där länge, fast det var inte jobbigt eller så när jag var där utan bara roligt. Dock var jag lite fundersam innan om det skulle vara det. Usch, jag ska inte skriva när jag är trött. Här kommer lite bilder jag fått låna av Maria.


Fina Sanna ♥
Härliga Natta ♥
Jag (hur många kilo läggs det till på foton nu igen? Hm... ) och Sanna ♥
Klassbild (några saknas)
Anna, Natta, Maria och jag ♥

Glada jag och snygga Anna ♥

TG och Emil & Marcus

Jag är lite sådär med hur jag ser ut på bilderna(Maria du är bra på att fota så det är inte det). Jag menar, sådär ser jag alltid ut på bilder andra tar på mig, förutom när det är i en studio. Ser jag verkligen ut sådär? jahapp... Haha, jag är inte ledsen men, ja, inte ser man ut direkt som man vill göra.

Hur ska det gå?

Min dag har börjat med ett besök till tandhygienisten. Hon är för ovanlighetens skull rätt okej. Ja, för att vara tandhygienist. Det var inga hål, som tur var, utan det var bara lite tandsten och en förmaning om min tandborstning på tändernas insida. Annars var det bra, sa hon. Lite över femhundra kronor gick det på, bara för en koll. Tacka vet jag att skattepengarna kom annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort.

I eftermiddag så är det mösspåtagning. Nu börjar det kännas verkligt. Innan har det bara varit: "Jaja, jag tar studenten. okej..." Kändes aldrig verkligt men nu börjar det ändå kännas som att det ska hända. På riktigt. Det ska bli riktigt kul. Maria, Sanna och jag ska mötas lite innan och sedan ta tretåget dit bort. Jag ska väl ta med kameran, annars kommer jag bara ångra mig.

Jadu, hur ska det här gå...

Och allt som är bra med mig har jag glömt bort


Söta, lilla rara, underbara...

Lykke Li och Melissa Horn förvandlade mitt tråkiga humör till ett riktigt estetiskt och nyskapande humör. Vilket resulterade i bloggens nya utseende. Jag är nöjd, men kommer väl som alltid vilja göra om. Hur ska det bli när jag skaffar en lägenhet: möblera om titt som tätt?

I just wanna start over all again


(gammal bild men...) Såhär glad blir Lydia när hon ser på sitt konto att hon fått tillbaka skattepengarna! Yes, nu kommer jag nog överleva sommaren i alla fall(jag som är sådär att jag inte skaffat mig ett sommarjobb. Duktigt, verkligen...) tills jag flyttar till syrran, uppe i Uppsala, i höst. Nä, fy vad glad jag blev nu då! Jag som deppat då jag visste att jag inte hade pengar.

She's just like everyone knows

Hejsan!
Dagens planer är att vi ska åka till Katrineholm och beställa tårta inför min studentmottagning, och fixa andra småsaker inför den. Sedan ska jag väl ... äh, jag vet inte. Jag får ta dagen som den kommer.

Shing!

And I can't hold it in

Lilla jag...

Tänk, lilla jag, ska ta studenten om bara knappt fem dagar! Det är ju helt sicko!

It is getting dark



Jag skulle egentligen varit ute nu i parken med Sanna och Erika för att sola men solen hade visst andra planer idag. Det blåser hemskt och är kallt plus molnigt. Men jag ska ändå snart ner och träffa dem en stund.

nära till blodsocker fall imorse, varm och har ont i magen. Hm, ibland undrar man hur kroppen egentligen mår.

She was already gone for long ago



Dagen började med att jag försov mig, great. Men jag kom ändå i tid till Sion. Det gick bra idag att sjunga, och det var ett bra möte också. Efteråt fikade jag och gick sedan hem på en promenad, nyttig som jag är haha! Ironin.... I alla fall så började jag röja lite lätt i mitt rum så nu ser jag mitt golv igen.

Efter middagen så stack jag till Orrö och mötte upp Sara, Hanna, Jocke och Benna för att bada. Det var till min förvåning ganska varmt i vattnet. Efter en stunds badande så gick vi hem till mig en stund. Men nu sitter jag själv här, trött och har huvudvärk. Suck, men glad är jag. Dock skulle jag vilja sova, eller få massage. Gabriel lovade mig en när han kommer upp för att jag varit så duktig i skolan på senaste tiden. Så vi får se om jag får en då ;) Jag menar jag tar ju studenten så lite får man väl kräva då.

Shing!

Victorias student: bjudningen

Efter att hon sprang ut och åkt flak så åkte vi hem till henne på bjudning.

Fina, Victoria.

Min mamma. Haha, hon ser så bestämd ut men hon var inte beredd på bilden.
Johan sitter och njuter

Sandra och Rebecka - Victorias vackra systrar.

Foton skulle tas, jag däremot tar i smyg, haha!

Jocke surar över något, och söta systrarna Sara och Hanna

En av världens sötaste enligt mig.

Vi körde lite Boule.


Det blev en bildbomb men jag brukar ju inte slänga upp så mycket bilder. I alla fall, vi hade roligt, tror Victoria blev nöjd också. Grattis!

Victorias student: utspring

Vickan strålade idag, så himla fin!


Efter utspringet och att alla studenter fått sina blommor så skulle då till sina flak följandes efter orkestern.
Alla flak var helt galna! Antar att vi kommer vara precis lika galna om en vecka(längtar)

Because I am fireproof

Idag så blir det en rolig dag för jag ska på Victorias student! Jag ska åka ner snart för att kolla när hon springer ut sedan ska jag på hennes mottagning, tar nog med kameran också.

Ja, annars vet jag inte vad som ska hända idag.
shing!

-


Jag kan inte sluta tänka på dig. Du är min värld.

So I lay my head back down


Orginalet som är av Switchfoot. Älskar denna låten

I try to make myself believe that earth turnes slowly



Idag så tog jag mig en välbehövd och lång sovmorgon. Min första lediga dag, och det känns så skönt att veta att jag inte behöver tänka mer på skolan. Jag tog tag i allt och blev klar! Nu är det bara roliga saker kvar. Stressen är borta och glädjen ökar.

I alla fall så satt jag och mina föräldrar och åt lunch ute på balkonen och jag frågade om vi inte kunde hitta på något idag. Så vi ringde min faster för att höra om hon ville ut på promenad, men hon sa att de var påväg till Sparreholm. Vi packade våra väskor och stack iväg. Och tur det, så varmt och skönt som det var plus en dos trevligt umgänge. Jag fick mig nog lite färg ändå då jag låg där och solade. Jag tog mig ett snabbt dopp också men det var fortfarande inte så varmt.

Nu snart så blir det varma mackor.
Shing!

Use your muscles, don't slow

NU ÄR JAG KLART! Allt skolarbete är klart och jag är ledig från och med nu tills studenten! Fy, vad skönt det är! Tusen kilo känns det som har lyft från mitt hjärta. I alla fall så åkte jag in till skolan och fick svara på lite frågor av Tony(inte om filmen faktiskt men ändå) och lämnade datorn.

Päronen hade skjutsat in mig och var kvar då jag visste att det inte skulle ta lång tid. Vi "firade" genom att när vi kom hem så packade vi ihop lite grejer och åkte ut till Sparreholm för att slappa. Riktigt skönt, och varmt var det också. Fast itne i vattnet, haha! Det blev ett snabbt dopp men det fick räcka.

Ikväll så är det sångövning sen har jag inget mer inplanerat.
Shing!

It started crazy



Idag har det varit en vanlig pluggdag. Dock så började dagen med att jag gick till Berry och klippte mig!
Jag var lite nervös men det gick bara bra. Han var så bra, och rolig att prata med! Han tog heller inte av så mycket så det känns fortfarande okej-långt så att säga, haha!

I alla fall så fikade jag med päronen efter det på "stan" innan jag åkte med tåget till skolan. Skönt när det är så lite folk där för då är det så lugnt, bra pluggmiljö alltså! Men jag kunde ändå inte få så mycket gjort, så när jag kom hem så blev det att börja på "allvar så att säga", förutom att jag såg filmen som Tony gav mig. Jag skulle också diskutera filmem med honom efteråt och skulle gå ner nä rjag sett klart filmen. Men när jag väl är klar med att titta på den så hade han åkt hem. Gangster! Aja, det blir att göra det imorgon. Jag är i alla fall färdig med analysen i engelska c nu! Det enda slappiga jag gjorde hemma var väl att jag såg lite tv då jag åt middag framför den innan jag satte igång med plugget och sen så såg jag Grey's Anatomy. Den enda serien jag slavat ser, haha!

Ska snart sova. Shing!

I don't understand


If you just can hold on a little bit longer


Peppningslåten nu när man sitter och pluggar.

Super mega awesomeness

Yes, nu har jag gjort en uppgift och har bara två kvar! En som jag ska göra idag och en imorgon! SUPER MEGA AWESOME! Haha, vaddå glad.

Shing!