Check your speakers

Här kommer ett litet livstecken. Just nu är jag i Uppsala på Europakonferensen sedan i söndags. Det har varit och är helt underbart och roligt här. Jag umgås med mina sköna kompisar och lyssnar på inspirerande och härliga möten emellanåt vilket jag behövt.
Just nu sitter jag hemma hos min kompis Sofia som lånade ut sin Mac(avis jag är, ja. Haha!), lyssnar på musik och pratar samtidigt som hon försöker fixa ett par jeansshorts för hand. Snart ska vi gå tillbaka till Lo för att lyssna på ett möte.

Behind the curtain


You are a coldhearted murderer

I love this song

Even if it sometimes hurts

(Respektera att jag har copyright. Om ni vill ta den här bilden och lägga upp den på era bloggar eller dylikt skriv åtminstone vart ni hittade den)

There will be a day with no tears

Pajen blev faktiskt riktigt god. Äppel-&jordgubbspaj alltså. Jag trodde inte ens först att de två smakerna passade ihop men den här pajen ändrade min åsikt. Mums. Vi satt och kollade på Kommisarie Morse samtidigt vi åt och drack Cola. Vi orkade faktiskt inte ens med allt snacks vi köpt. Det får vi ta imorgon istället.

We could run away

För kanske en vecka sedan så slänge jag min gamla pyjamaströja/slappiströja som jag haft i många år. Den var trasig och jag använde den när jag färgade håret så den hade gjort sitt. Så istället så köpte jag den här Rolling Stoneströjan i några storlekar större för att få den sådär mysigt stor. Så nu går jag omkring såhär. En riktigt slappardag alltså, eftersom det är så dåligt väder.

Idag så har jag jobbar, har även gjort iordning spansk tortilla till oss systrar för första gången själv. Ringde till och med till mamma och berättade hur duktig jag var, haha ;) Och nu ska jag och syster göra iorning en jordgubbs/äppelpaj. Mums!

And I want to hold you so

Ärligt talat, har försökt skriva ett intressant inlägg här men vad finns att skriva? jag jobbar och slappar. That's it!Intressant liv,va? Nä, men på söndag morgon så slutar jag jobba så det är ju inte långt kvar. Inte för att det är ett dåligt jobb eller att jag inte trivs. Det är bara det att man aldrig kommer ut något eller gör något vettigt.

Nu på nattkvisten så har jag jobbat med en kompis blogg. Blev nästan färdig också. Hoppas hon blir nöjd.
nä, ska väl snart krypa till sängs. Om jag nu kan somna i den här värmen.

Nattshopping


Because now you know it's true


Jag bara älskar den här låten. En riktigt vacker sommarballad men som även passar året runt.
Den har jag lyssnat på under flera år och är fortfarande lika bra.

The keys can never be stolen, they're just missplaced

Suddig bild och jag har tyvärr inget optimalt ställe att fota mina outfits men bättre än inget, eller hur? ;)

Idag så ringde det på dörren. Det var brevbäraren som kom med mitt paket med klänningen och skorna! Rätt snabb leverans och allt passade perfekt! Jag har faktiskt inte så många klackskor och det var länge sen jag köpte ett par skor. Det är bara dessa och kilklackisarna som jag köpt på senaste tiden annars har det inte blivit något skoköpande alls.  Klänningen köpte jag för att jag ville ha en söt sommarkklänning som man kan ha både till finare tillställningar och till vardags. Sedan tyckte jag den hade en sådan söt färg. Persikorosa eller vad det heter.

So I am keeping it on the download


Såhär blev håret efter färgningen. Jag gjorde det själv så det blev inte perfekt. Men nära inpå, är faktiskt väldigt nöjd. Jag fotade nu när jag ändå är nyduschad och nyfönad. Inte perfekta bilder; jag är inte sminkad vilket gör att jag är röd och jag har en slarvigt ihopsatt frisyr, men de duger.

I am never gonna stop tonight

Dagarna bara flyger förbi nu när jag jobbar. Men det är bara bra för på lördag så börjar min "semester" och då(eller på söndag) så åker vi upp till Uppsala en vecka för att vara på Europakonferensen. Det ska bli riktigt kul, kommer då att få träffa gamla kompisgänget, vissa har jag inte träffat sen nyår eller sen i höstas.

I alla fall idag så var jag till Sparreholm för att bada och sola lite. Riktigt härligt.
Tyvärr har jag inte så mycket att skriva, som vanligt. men ni kanske förstår varför.

They don't really care about us

Det senaste som jag beställde

SMS-inlägg: ny hårfärg

m1848 (MMS)

Jag hade tråkigt så jag köpte lite färg för några dagar sedan. Resultatet blev såhär. jag är riktigt nöjd faktiskt. och nej, jag har inte kort på ena sidan. jag har bara först över håret på ena sidan. Och ja, jag är osminkad och röd i ansiktet. Deal with it ;)


You have to show me where the goal is


Work in progress


Den senaste teckningen som jag gjort. Den jobbas fortfarande på. Det är en del detaljer som ska bli klar men jag ville bara visa hur den ser ut just nu. Är så nöjd med ansiktet. Brukar inte rita så realistiska bilder men nu kände jag för att rita av ett foto och då blev det såhär.

Så, vad tycker ni? har jag rätt att känna mig nöjd?

Feeling your heart again

Pappas gamla bilder som jag bara smått redigerade. Tog inga kort själv så jag lånade några av honom, haha.

Idag, mina vänner, så var jag och systrarna iväg till Sparreholm med min faster och hennes man. Det var riktigt härligt kan jag lova! Det var så varmt så att jag inte ens klarade av att ligga och sola så jag satt i skuggan. Ovanligt för jag solar alltid. Men men, det var riktigt skönt i vattnet också. Mycket folk som var där och det är inte så konstigt när det är så bra väder och många har semester.

En ovälkommen gäst fick vi dock när vi var där. Syrran skrek till:"EN ORM!!". Ja, det var en huggorm som ringlade mot oss på badplatsen. Fy, det var lite obehagligt kan jag lova. Med massa barn runt om och så kommer en huggorm som faktiskt är rätt farlig om den biter en. Men men, vi fick i alla fall bort den efter ett tag. Efter ett tag så åkte vi till kiosken och köpte lite glass, precis som man ska göra när man badar i Sparreholm.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar.
Det blir köttbullar och makaroner, mums!

This is not healthy


Not mine


I am yours


Jag älskar hur du får mig att känna mig som den finaste tjejen på jorden, även då jag är äcklig och ofixad.
Jag älskar när du retar mig tills jag står där irriterad och slår dig på axeln, och ser dig småflina.
Jag älskar ditt skratt, för att ingen annan skrattar likadant som du.
jag älskar den där busiga blicken som låser sig in i mina ögon då du är på det där bushumöret.
jag älskar att du är så ordentlig, har koll på alla detaljer och sätter igång mig när jag är som latast.
Jag älskar din raka näsa, din haka, ditt tjocka hår och dina fina gröna ögon.
jag älskar när du kramar mig bakifrån och drar in doften av mitt hår och sedan suckar.
Jag älskar att gå hand i hand med dig i affärer och att du inte klagar när jag kollar på massa kläder.
jag älskar att vi kan sitta på varsin dator och nörda datorspel utan att det blir för osocialt.
Jag älskar att du är så kreativ; du sjunger, du spelar gitarr, du fotar och målar så fantastiskt.
jag älskar att du är så lojal mot din familjen och tänker på deras behov.

Jag älskar dig, Gabriel Remäng <3

And the most of what I feel is hard to rhyme


Mina första kilklackar kom även idag, welcome! Dock sitter de lite lösa vid anklarna, men det brukar vara så när jag köper skor. Och ja, jag har fula tår.

Det kom även en mysig tygpåse till skorna. We like. Roligt, såg inte att vår hund stod där i dörren förrän jag kollade bilden på datorn. haha, hon ska alltid försöka komma med på bild. Linslus som hon är.

One two three, and I'm cut in between

Suddiga bilder men här ser ni två klänningar som kom hem till mig på posten.

What, is that all you got to say?

Såklart att när jag jobbar nu varje dag och mina föräldrar är på Gotland på en minisemester så kan det bli temperaturrekord där borta! Förra gången vi var där så var det hemskt väder.

Nej. vaddå jag är inte alls bitter.

Let that be enough


It's a beautiful day, don't let it go away


Den nya tröjan jag hittade i Katrineholm.

På bilderna är jag nyduschad och osminkad, precis som varje dag nu på sommaren orkar jag inte sminka mig. Det är rätt skönt ska jag tala om. Bilderna är inte 'perfekta', men jag gillar dem smått.

Most people get enough

En av mina systrar har skaffat sig en ny hobby. Den går ut på att skrämma sin älskade, och alldeles ovetande, syster.

Det är så att vi har en balkong som sträcker sig längst hela ena väggen och det är två dörrar: en till mitt rum och en till köket. Nu när det är varmt har jag gardinen för. Och vet ni vad hon gör? Jo, hon viker undan gardinen och flinar åt mig ett hemskt och läskigt leende medans jag sitter vid datorn(som är vid balkongdörren) och är upptagen.

Resultatet: jag skriker, hon skrattar, jag skriker ÅT henne, hon skrattar åt MIG. Hon går ut fnissandes och jag sitter vid datorn med ett lite mer värkande, nervöst hjärta och en skräck för öppna balkongdörrar.


Jag säger bara det: hon. är. ond!

SMS-inlägg: Katrineholm

m1839 (MMS)

Idag var jag till Katrineholm med jobbet. På bilden ser ni det goda fikat som jag stoppade i mig. Mycket trevligt må jag säga!


It's freaken hot in here!

Man vet att det är varmt när man tänker och behöver duscha varje dag, och inte bara en utan flera gånger!

SMS-inlägg: Njutit utav solen

m1838 (MMS)

Var på badplatsen inte långt ifrån mig och njöt utav det härliga vädret. Tog och doppade mig två gånger också, så skönt i vattnet. Det här är en typisk sommardag.


Jag ligger vaken. Tanken vandrar till min ...

dsc00142 (MMS)

Jag ligger vaken. Tanken vandrar till min pöjk. Saknar dig så ofantligt. Kommer inte kunna träffa honom på minst tre veckor. Det svider. Men det är bara att kämpa på. Nu ska jag sova. Nattugglan inser faktumet att hon varit uppe way too long.


Ingen rörelse någonstans


Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten

Dagen idag har varit ... varm.

Jag har jobbat, och sedan så kom föräldrarna hem en stund innan de skulle iväg igen. De hann i alla fall fika lite, prata och sedan packa om. Jag bestämde mig att handla så jag fick skjuts dit av dem då de ändå skulle åka förbi där. Men när jag väl står i kassan så visar det sig att jag hade för lite på kortet. Den där hemska pinsamheten smög sig fram och jag skyllde på att det måste vara något med kortet och säger att jag kommer in senare och handlar då. Jag skyndar mig hem(det är en bit kan jag lova), överför pengar och cyklar sedan tillbaka, handlar och cyklar sedan hem i den här hemska fuktiga värmen.

Jag är slut, totallt slut. Det är ju inte bara för den här "cykel-promenaden" utan värmen håller på att ta kol på mig. Jag gillar när det är varmt men nu när jag jobbar och sedan när det är en fuktig värme så är det allt annat än trevligt.

Snart blir det nog sängen, måste nog öppna balkongdörren
så att jag har en chans att somna.

Think of home when you're gone


And I feel a little better than I did before

Bild från Stendörren, Nyköping förra året.

Ikväll så satte jag mig vid tvn med mina två systrar. Vi hade laddat upp med massa gott och såg på "Shanghai Knights" som är rätt kul. En riktigt härlig kväll om ni frågar mig. Just nu gör jag som vanligt och sitter här vid datorn innan jag lägger mig. Imorgon kommer föräldrarna hem, dock bara en kort stund. De ska sedan packa om och åka vidare. Fullt upp, haha. Men de har ju det roligt så då är det helt okej. Två veckor tills vi ska upp till Uppsala. Det ska bli riktigt kul.

You keep your eyes on the highway



Vi fick studentkorten idag också. Trevligt trevligt. Dock inte så trevligt att mössan var för liten och håret inte såg så fint ut på bilderna. Men det får man väl leva med.

Promise me that I can get through this

Såhär ser klänningen ut jag fick igår. En väldigt enkel och söt klänning.

Jobb jobb, skönt skönt. Ikväll blir det att se på film och äta snacks med systrarna. Riktigt trevligt om ni frågar mig.

Count me in, but don't count me out


You take me up to the sky

Nattbloggar som vanligt. Det stavas sommar.

Jobb, jobb som gäller. Men det är bara bra så jag klagar egentligen inte. Jag var även och hämtade ett paket idag. Fy, gick dit i jeans och det ångrar jag djupt. Konstigt att jag inte förvandlades till en svettpöl på vägen. Ännu mer underkläder och en svart klänning innehöll paketet. Jag köper väldigt sällan underkläder så när jag väl gör det så köper jag oftast en hel del, haha. Sen minns jag inte ens att jag beställde den där klänningen men det förvånar mig inte. Den var inte dyr eller så, och fin var den. Men fy, att man inte minns. Då är det illa, haha!

New

Jag kände för att göra om, igen. Så det är såhär det ser ut nu.

Vad tycks?

You're such a sadeye, girl

Inte världens bästa bild, men såhär ser örhängena ut som jag köpte.

Btw, jag fick nästan ett utbrott då jag skulle försöka se på "So you Think You Can Dance?" och fick se att ljudet inte fungerade på boxen. Jag som väntat hela dagen. Övervägde starkt att slänga både tvn och boxen ut från balkongen.

But there is no combination in you


Love this

Here's my opinion

Onödigt men jag fick lust att skriva det här. That's it!

Jag läste nyss i en blogg en kommentar. Jag brukar läsa kommentarer till inlägg jag tycker är bra. Detta inlägg var en novellt skriven verklighetshistoria(krångligt det blev men ni fattar nog). Jag scrollar ner, läser, scrollar vidare och hamnar på en kommentar som får mig att rycka till och fundera.

"Jag skriver också och det här var bara okej, medelmåttigt bra. . ." Var den i stil med. Jag blev faktiskt arg. Lite halvt pissed.

För det första så tyckte jag att berättelsen var väldigt bra. Den var inget wow men bra var den allt. För det andra: bara för att du skriver så betyder det inte att du vet vad som är bra eller inte, heller inte att du själv skriver bra. Det lät så nonschalant och översittande. Dömande. Det fanns ingen konstruktiv kritik överhuvud taget utan bara hackande dock inlindat i finare ord.

Jag vet, vi alla tycker olika men jag blir trött på att folk skriver på ett sådant sätt. Sedan för det andra såg jag inte alls varför den skulle vara dålig. Visst om man inte gillar den sortens noveller men i sättet att skriva? Nej, jag förstod inte alls. Inget dåligt i grammatiken, ordvalen var bra och hennes sätt att skriva var likaså.Jag ville själv skriva: "Bravo, där satt den! Jag gillade det skarpt och vilken fin story!" Men av någon som helst konstig anledning så skriver jag väldigt sällan kommentarer. Det liksom känns inte så nödvändigt alltid. Jag ville också skriva till personen som skrev kommentaren att: vem är han/hon att döma? men då får väl jag svaret att det inte jag heller ska göra eller att det finns åsiktsfrihet. Men det finns något annat också. något som kallas finkänslighet. Det borde folk använda oftare.

So you can have your favourite part

Jobbdagen är över nu. Nu har jag jour, natten har börjat och jag är som vanligt pigg som en nötkärna(Alltså, vem bestämde de här uttrycken egentligen? nötkärna, hallå? Eller var det frisk som en nötkärna? But still, nötkärna?). Jag är glad över att jag har det här jobbet. Ganska så lyxigt och bra. Eller tja, lyxigt vet jag väl inte men bra är det allt. Mer kan jag inte berätta för det blir lätt så att man berättar för mycket när man väl börjar.

Böckerna är utlästa. Det känns riktigt trist nu när bokläsningsperioden har börjat. Det gör den automatiskt varje sommar. Jag måste ta mig en tur till bokshoppen någon dag annars kommer jag sitta här som på nålar(den här låter mer logisk tycker jag, om man jämför med nötkärnan. Jag kan verkligen inte se någon logik). Det kanske blir imorgon, måste ändå passa på att handla snart.

Detta var ju ett väldigt informativt och intressant inlägg.
Jag förstår om ni inte är intresserade, det är inte jag heller. haha! :P

But at bottomline I still got things to do

Nu börjar jobbet för mig på allvar. Tre veckor ska jag jobba som personlig assistent heltid. Det känns riktigt gött :) Jag har tillgång till internet men ska ju inte självklart sitta här hela tiden. Så nu vet ni varför jag inte kommer skriva så mycket här. Jag behöver pengarna så det här är enbart trevligt.

Shing!

I can't remember but it's alright


Sen så köpte jag även lite underkläder och ett par örhängen.

Take me to that other place


Jag kunde inte hålla mina fingrar i styr när jag såg dessa två skönheter så det blev att beställa. Jag har inte visat upp mina shoppingfynd på länge, vilket är lite synd kanske. Just nu har jag ett paket väntandes ute på OK/Q8 så jag ska väl ut och hämta det om en stund.

There's a new way to be human


I'm not giving up now

Dagen började dåligt på det fysiska planet: mild huvudvärk, halsen smärtar och ögonen kliar. Det blev att ta en allergitablett så jag hoppas det blir bättre :( Jag får se vad som annars händer idag, har inga som helst planer. Det är så skönt att kunna ta dagarna som de kommer. Det var länge sedan jag kunde göra det.

Today it's like starting at zero

Fy, för den här huvudvärken! Antingen är det åska på gång eller så är det bara hederlig ond huvudvärk. Ett stort minus ovanpå detta är att jag saknar Gabriel :( tråkigt har jag också.

Ananrs är allt okej.

Taking the time, he's looking at me

Första gången denna helg som jag sätter mig vid datorn pga. att Gabriel var här och hälsade på. Vi har slappat, åkt till Sparreholm och badat, firat Sara som fyller år på tisdag, tagit en långpromenad i värmen, varit på Sion etc.

Det blev tyvärr inga bilder och de jag har tagit de andra dagarna blev tagna med min analoga så.... ett trist inlägg utan bilder men jag skrev i alla fall, haha.

You're out of my head


Kvällen blev riktigt trevlig. Mamma och syster kom hem efter att ha varit hos vänner. Pappa blev utdragen av karlarna att åka ut på en trevlig tur och äta tillsammans, Boys Night Out haha. I alla fall så frågade mamma om jag var hungrig, jag svarade ja så vi åkte till kiosken och handlade en fin pizza till mig och lite Cola. Ironi när jag skrev igår att jag ska försöka hålla mig nyttig. Det går ju bra, haha! Fast jag känner mig smal idag. Tror min mage blivit mindre på något mirakulöst sätt. Inte mig emot. När vi kom hem så täntke vi se en av hyrfilmerna syster hade hyrt men kom på att vår dvdspelare strular så det blev att se ett avsnitt av Fringe istället. Mysigt, mysigt.

Six beautiful months


För sex månader sedan, den 31a December några sekunder innan tolvslaget så blev det ett "vi". De bästa sex månaderna i mitt liv. Jag älskar dig, Gabriel <3

Don't be afraid to make mistakes, it is allright

Vädret verkar inte vara på min sida idag heller. Molnigt och riktigt fuktig värme. Istället för att åka till Sparreholm så har jag legat i sängen och börjat på en ny bok. Tacka vet jag böcker på sommaren, annars vet jag inte vad jag gjort. I alla fall så är jag ensam hemma, vilket är rätt skönt det med. Ibland är det skönt med tystnadet och vetskapen att vara helt själv.