I freaken' miss you!

Det känns riktigt tomt här i mitt rum nu. Jag har aptråkigt. Just nu skulle jag ha varit med Gabriel och firat på något sätt och såklart haft det underbart mysigt. Men för de som inte vet så bor Gabriel i Jönköping och jag i lilla hålan Flen så det går inte att träffa honom hur som helst. Dessutom så har hans mobil dött så jag har inte kunnat prata med honom på hela dagen. Så då sitter jag här, och har som sagt tråkigt. Går snart i bitar och kommer på mig med att tänka på honom stup i kvarten. Känslan att känna sig fånig: CHECK!

Fast en positiv sak är att på fredag åker jag ner till honom över helgen. Jag kommer bli helt galen på tåget. Kommer sitta som på nålar och sedan när jag kliver av typ attackera honom, haha!

The secret side of me


One


Idag firar Gabriel & jag en månad.
Den här månaden har varit den bästa tiden i mitt liv, min tid med dig.
<3

-

"Why are you still here with me?
Didn't you see what Ive done?
In my shame I want to run,
And hide myself
but it's here I see the truth,
I don't deserve you.

But I need you to love me,
I won't keep my heart from you this time.
And I'll stop this pretending that I can,
Somehow deserve what I already have
I need you to love me

I have wasted so much time
Pushing you away from me.
I just never saw how you
Could cherish me"

Dead and gone


If you see me losing ground

Det var så vackert imorse utanför oss.

Last night

Igår kväll så la jag mig i sängen, tog fram Elle och bläddrade samtidigt jag åt på Bilar och Zoo. Mums, och vilken inspiration man fick av det här numret. Om man bara hade ett jobb och mer pengar ... men det är ju som det är.

Striped in colour


Såhär ser jag ut just nu. Sorry för sudig mobilbild. Haha, jag diggar mina Hello Kitty strumpor enormt, vad tycker ni? Haha, eller inteee men de är smått söta ändå. Ja, jag har druckit cola, förlåt då så hemskt.

I alla fall har jag haft det bra på Sion ikväll, fast jag var rätt hes ikväll så det lät inte som jag ville och kändes inte direkt kul att nästan sjunga falskt för att ens hals inte vill sammarbeta. Aja, det var bra och roligt efteråt i alla fall. Det bjöds dessutom på tårta för Johan fyller på söndag. Trevlans sa min mage.

Kom ihåg nu tjejer: vi måste ha en tjejkväll snart som vi planerade ikväll!

Shadow


Nu åker jag iväg till Sion och övar innan vi sätter igång och sjunger. Jag kommer vara borta hela kvällen. Shing!

That's the spiritHoppas nu att jag följer det här schemat, och så måste jag bara pumpa upp pilatesbollen. Jag är faktiskt taggad!

I want to be free from desolation and despair


We need you today


God morgon! Imorse hade jag morgonpasset och om några timmar börjar jag jobba igen. Så nu har jag passat på att äta lite och kollat lite på tv, även fast det inte fanns annat att se förutom gamla Grey's Anatomy avsnitt. Ikväll ska Anna till min faster så jag ska iväg till Sion och sjunga.

I will still lay down my life for you


I'm scared to be the only

(en osminkad Lydia poserar i sängen när hon har tråkigt. Alltid)

Jag har då jobbat hela dagen och inte haft för mig något intressant alls. Jo, just det! Jag fixade Spotify problemet! Creds till mig!

Well, I guess that's life

(Ursäkta för att sista bilden är så brusig)

Ingen har väl ungått att det kommit ännu mer snö till Sverige. Och som ni ser så håller jag mig inomhus, mysigare att sitta inne och se snön innifrån än att vara ute i den och frysa som en tok. Skulle vilja vara i sängen hela dagen men jag har ansvaret för alla djuren och annat då mina föräldrar åkt bort över helgen. Så jag måste dessutom ut med hunden ibland, i den här snön. Burr, men det är inget att göra förutom att bita ihop.

Ah, just det! Norton har bestämt sig för att dissa mitt Spotify. Snällt va? Så nu har jag ingen bra musik att lyssna på förutom den lilla mängden jag har på datorn, och det kan jag säga är lite!

This is your life


Grey


Hemkommen från sångövningen som gick bra. Vi körde mest repetition på förra gången. I alla fall så sitter jag här och har det extremt tråkigt, ska väl skriva loggbok och kanske betala räkningar om jag känner för att vara riktigt duktig.

Edit om bild: ja, jag ser ledsen ut. Men det är nog att jag är trött.

Cleaning

Idag har jag städat, städat, städat.

Nu: dusch och sedan sångövning.

Small things


Här är resterande saker som jag köpte idag:
Ett fotoalbum, silverpennor som jag ska skriva med i albumet, Syoss schampoo & balsam, Ansiktsskrubb och två ansiktsmasker. Ja, jag har tråkigt så jag lägger upp det här. Ska strax skriva loggbok sen ska jag lägga mig tror jag.

Shing

Lyssnar på...

15121c4560fd0e4c3f672d857add1f16.png

Kolla varifrån!

Lyssnar på jimmy Needham, svettas då pappa fixat elementet, surfar runt och njuter av lite cola. Oh, yes jag syndar. Men det är ju så gott...


Squares


Eftersom min gamla skinnjacka är för stor nu så köpte jag en ny( fejk-skinn). Och idag så hade den kommit till posten. Sen hittade jag ett fint linne med nitar i Katrineholm, och passade på att köpa ett par strumpbyxor. Jag hade inga beige/vita hemma så dessa passade bra.

I need you like a firefly


Stripes

(nej, min högra arm är inte kapad. Jag håller bara i min lugg)

Oversize-tröja - Monki, Bälte - Gina Tricot, Hello-Kitty strumpor - H&M

Idag har jag bland annat varit till Katrineholm och handlat lite. Fick även hem min nya jacka idag. Kommer ladda upp bilder senare. Nyss så åt jag mammas goda soppa med macka och nu sitter jag och njuter av JayMay's musik.

Shing

Give me some heat


Jag längtar till våren, till sommaren. Jag avskyr att sitta och småfrysa och känna den här kylan. Och inte minst det här mörkret som får mig deppig både till kropp och sinne.Nej, jag längtar tills i vår då vi sticker iväg till varma Alanya. Då ska jag njuta i nio varma dagar. Skulle inte vara fel om någon spolade fram tiden.

You didn't think I would turn around


Twisted


Nu har den nya bikinin kommit som jag ska ha på mig i Turkiet senare i vår. Jag har ännu inte hunnit prova den men det verkar som den kommer passa bra. Det är inte halsternek, utan den knyts i ryggen. Jag orkar inte få fula solränder och vill inte krångla med massa bikini-band.

Socks


Tunika - JC, stickad kofta - Bikbok, Hello Kitty-strumpor - H&M

New

Jag startar om.