Start the trip

Nu har jag kollat igenom packningen, duschat, fixat mig och ätit lite. Snart ska jag till stationen och åka till skolan. Och som ni vet så ska jag direkt efteråt vidare med tåget till Norrköping och därifrån åka till Nässjö, där tar jag tåget till Jönköping.

Jag vet inte om jag kommer kunna skriva något så ni får ha ett trevligt lov(de som har nu).

Attitude

Ibland lyckas man teckna något som man blir nöjd med

Snart ska jag lägga mig. Imorgon efter Projektlektionen så åker jag ner mot Jönköping. Åh, det ska bli så skönt att få komma bort, få komma till Gabriel. Den här veckan ser jag verkligen fram emot. Vi ska umgås med hans trevliga vänner, han ska repa, vi ska fota, jag ska få följa med honom till skolan etc. Alltså: vi kommer ha riktigt kul!

Nä, nu ska jag packa det sista och sen ska jag lägga mig.

Wallart


On my want list
(alla bilder från Harmonie Intérieure)

Four colours


Ibland är det bra att ha tråkigt så man kan kladda lite

Where you gonna go?


(Yes, skrynkliga lakan)


Nu är den här! Min nya tygväska jag skrev om för ett tag sen. Jag är riktigt nöjd och den här kommer jag nog använda en del.

So start giving


ENGELSKA C

JUST SHOOT ME!



Maria hälsar att hon är hjärndöd, on topic huh?


Black & Silver

Dagens klädsel, jag ser ut som ett miffo på pic numero dos


Dagen började med en härlig och efterlängtad sovmorgon eftersom jag bara hade en lektion idag(Mediekommunikation?). Jag fick reda på att vi ska göra ett stort projekt nu i några veckor. Reklam kan jag säga. Usch, nu är det en hel del stora projekt som ska göras. Lite smått ångest men det går nog, bara jag inte latar mig som jag annars gör.

Aja, så jag är rätt trött nu. Snart ska vi äta lite mat sen får jag se vad jag gör.

Sorry but. . .

Sorry för den dåliga uppdateringen men nu när det blivit skola så har jag inte haft något intressant att skriva. Och efter skolan har det inte blivit något direkt intressant som jag gjort. men men...

Shing!

I'm not forgotten


Lite wierd musikvideo, men låten är bra


Monday

Måndagar är jag ledig, vilket är extremt skönt. Det brukade vara en liten ångestladdad dag innan mitt schema ändrades. Men nu är det en riktig slappdag.

Min syster fyller år idag så det kommer att komma lite smått med släktingar hit för att fira. Fika och prat. Såklart tårtätning också. Suck, hoppas jag hinner med gymmet idag.

I can't breathe without you


Valentine


Hoppas ni får en Glad Alla Hjärtans Dag idag!

Jag firar med min familj idag. Vi har precis ätit god kyckling och sedan blev det ischoklad glass med jordgubbar. Snart kanske det blir lite film.

jag kommer nog säkert fira lite mini när jag åker ner till Gabriel. Vi får se.

I've thrown away so many things


At Sandra's place

Bildregn kommer nu

Changed forever

Gårdagens kväll blev mysig. Det gick bra att sjunga på Sion och det var riktigt trevligt med sällskapet och snacket. Efteråt så såg jag på Skavlan och "Erin Brocovich". En av de filmerna jag verkligen älskar.

Nu ska jag fixa mig sen ska jag iväg till Sandra på hennes födelsedag. Det kommer bli riktigt trevligt.

Untill worlds collide

Nu är jag hemma efter en dag på skolan. Jag hade projekt idag, Sanna & jag flummade hela dagen haha.
"I helgen ska jag bli gravid!" (internt fel-hörnings-skämt)xD Så vi hade det kul.

Sen när jag kom hem så fick jag se att Gabriel varit gullig och skickat ett Alla hjärtans dag-kort. Vi kommer ju inte kunna fira tillsammans. Det fick mig verkligen att le, tack älskling. Jag har itne skickat något, men jag gav ju honom en present när jag var hos honom sist så det får väl räknas, eller? <3

Snart ska jag iväg till Sion för att öva, sjunga, lyssna och mysa med underbara människor. Jag längtar, har ju inte varit där på evigheter känns det som.

Salvation is here


Nu slog jag till, jag har länge velat ha en tygväska men inte tyckt att de är personliga nog eller direkt unika. Så, jag satt in på småtimmarna och gjorde mig detta trycket. Tyckte det var snyggt och sedan så är texten från Switchfoot. Så, nu är tygväskan påväg att göras till mig. Can't wait to see it!

Every step I'm taking seems lost without direction


My afternoon was like this

You got a ticket?

Nu har jag bokat biljett till Gabriel nästa fredag. Jag kommer ta att åka från Eskilstuna med mitt tågkort till Norrköping, sedan därifrån så blev det att betala. Längtar tills jag får komma ner till honom.

Out of my reach, out of my hands

Suck, idag är jag hemma igen. Dumma migrän och illamående. Men imorgon måste jag åka till skolan för vi har projekt. Så, det är bara att bita ihop. Jag ska väl försöka att städa lite i mitt rum idag, sen skulle ett varmt bad kanske hjälpa. Får se.

Idag är det din begravning. Vi saknar dig så.
Jag skäms över att vi sågs så sällan.
Förlåt

When I actually try, everything just seems to fail

( I goggle'd it)

Jättekul att när man väl försöker sova tidigt inför morgondagen så mår man så sjukt dåligt. Migränen vägrar ge upp och jag är riktigt illamående. Usch. Nä, nu ska jag ändå försöka somna, annars kommer jag aldrig bli bra.

This is enough

Nu när jag ändå har tid så gjorde jag om bloggen helt. Nu ser den fräshare ut. Vad tycks?

When the world is falling apart

Det har varit en kämpig skoldag för mig då jag fick brännande migrän och till slut frossa på kvällen. Så fort jag kom hem så la jag mig i sängen så utmattad som jag var. Sedan åt jag middag och tog migräntabletterna. Får se hur jag mår imorgon, men det är därför jag inte skrivit något idag. Ska snart lägga mig i sängen och sova.

Grey


Idag var jag till Tunapark och tog mig en fika plus en stor shoppingtur, var egentligen inte planerat att köpa så mycket men det var så mycket bra och billigt. Så, det där med att spara är inte min grej alls. Fungerar ändå inte.

You appear just like a dream to me





When I look at you
I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am
Like the stars hold the moon
Right there where they belong and I know
I'm not alone

Now I know what I feel about you


Nu är jag hemma efter en underbar helg hos Gabriel. Avskedet är alltid hemskt,
men den här gången grät jag inte i alla fall, men nära var det allt.

Edit: efter den här hemresan hatar jag verkligen SJ

Get down



Dålig hårdag idag, även fast jag duschade imorse. Usch.

Efter den här dagen och den lilla sömnen jag fick inatt som var på 2,5 tim så är jag fruktansvärt trött nu. Jag ska bara packa ner sakerna till helgen sen så tänker jag lägga mig.

No words

Hejsan. Jag har inte så mycket att skriva egentligen men vad gör man när man har en tråkig engelskalektion. I alla fall så var tåget såklart försenat imorse och det var bara en vagn så jag fick stå. Hafe först Samhällskunskap och nu har vi då engelska. (så roligt för er att veta, not)

I alla fall så fick jag reda på idag att jag är ledig imorgon, känns riktigt skönt.
Hörs senare, shing!

You just need to keep going

Den här kvällen blev lite extra mysig. Mamma, Anna och jag gick och hyrde film och tog sedan en tur till affären. Det blev tacos och sedan satte vi oss och såg en av filmerna och åt snacks. Riktigt trevligt säger jag!

Imorgon börjar allvaret igen. Upp klockan sex och sedan ska jag iväg till tåget som går mot skolan. Har inte varit där sedan innan jul(jag har haft praktik). Suck, jag hoppas att allt strul inom skolan för mig löser sig. Jag har varit så himla slapp och det var en tuff höst. Jag ska försöka fixa allt nu, jag ska verkligen det så att när jag tar studenten så ska jag stå där stolt och lycklig. Jag ska fixa det, det måste jag.

All because of you


Älskar dessa killars covers. Lyssna vetja!

"Hej mitt vinterland..."

Snön vräker verkligen ner hos oss. Vad jag hört så ska det visst vara stormvarning? Usch, och jag som ska åka tåg imorgon till skolan och även på fredag då jag ska ner till Gabriel. Hoppas verkligen det blir bättre.

I'm falling in love with your favourite song

Kvällen har varit lugn för mig som vanligt. Såg på film, på Mästarnas Mästare och sedan har jag och mamma börjat göra om min jumpsuit till harembyxor. Det går framåt och vi ska fortsätta imorgon. Jag är inte direkt en sy-tjej precis, så jag behöver all hjälp av mamma jag kan få. Men jag lär mig väl.

Jaja, nu ska jag läsa bloggar. Shing!

Dreaming



Längtar? Jag? Nää

So tell me what is our ending?


Welcome to existence


Dagens positiva

Jag och mamma var på gymmet idag. Hon och jag har blivit gym-polers, haha! Jag körde på riktigt hårt faktiskt och efteråt så simmade jag några längder. Det var riktigt skönt. Det dåliga är att det var första gången för i år, skärpning Lydia. I alla fall så ska mamma och jag sätta oss vid tvn och kolla samtidigt vi äter kyckling & potatisklyftor. Mums!

Dagens negativa

Det är ju så himla kul att alla sina pengar ryker på räkningar när man försöker spara. Jag har alltså noll på kontot nu