Tonight


Promise me to look back at us, as a time in your life you enjoyed

Hej. Dålig uppdatering som vanligt men ja, mitt liv är inte så intressant just nu. Förutom framtidens planer som startar imorgon: Turkiet. Efter skolan idag så ska pappa och Gabriel möta mig på stationen eftersom att pappa då har varit redan till Nyköping för att hämta honom där. Sedan ikväll så åker vi upp till Uppsala för att sova hos syrran. Sedan åker vi därifrån imorgon.

Så nu väntar jag på att få åka hem, haha!

Finputsningen

" Hemma är ett namn, ett ord, och det är starkt;
starkare än något ord av trollkarl uttalat eller av
ande besvarat i den mest kraftfulla av besvärjelser."
Charles Dickens

Love surrounds me, so you can rescue me

Hej!

Efter en underbar start på dagen genom att vara på Sion så är jag på topp just nu! I alla fall på insidan så känns det som att jag ska spricka av lycka. Så nyttigt och bra möte så det finns inte, och att sjunga gick ju bra också. Fick även hjälpa mamma som stog i Cafeterians kassa. Men det var bara kul.

Det är snart lunch och jag passar på att uppdatera mig innan dess. Efter det så ska väl familjen till Sanna på lite fika och när jag kommer hem så ska jag nog plugga Samhällskunskap så jag slipper jobba med det under semestern. Jag vill även jogga idag men det är bara ett litet plus(jag har börjat gilla att jogga, vad har hänt med mig egentligen?) då jag inte vet om jag hinner med det.

Jaja, nu ska jag sluta babbla massor och istället göra lite nytta i köket!
Shing!

You are my forever love


Vad jag saknar dig, älskling ♥
På tisdag får jag äntligen krypa in i din varma, välluktande famn. (sluta aldrig med den parfymen!) Tänk, snart är vi nere i Turkiet på vår första semester tillsammans. På fredag firar vi fyra månader. De lyckligaste fyra månaderna i mitt liv.




Bildregn


Kvällen började med att vi gick till Ica, sedan grillade vi ute på deras lägenhetsgård.

Till slut så blev våra hamburgare klara(en aning brända haha, då de började brinna men de jag fick gick i alla fall att äta)
Efter att vi gjort klart hamburgarna så tog vi och grillade lite Marshmallows (Smashmellows om jag får be!). Mums!

Hela gänget. Benjamin och Jocke kom och joinade oss en stund för att äta och prata.
Här ser ni hur jag beter mig (och ser ut) i verkligheten. Haha, helt totaly crazy. Och jag ska vara äldst i gänget, host.
Sedan när vi var mätta och belåtna så bestämde vi oss för att gå in och se på film.

Get your trunk out of here, I don't need you

Såhär ser jag ut idag, slappig och gårdagens smink på, men det gör inte mig något.

Nu sitter jag och lyssnar på TobyMac samtidigt jag kollar runt på nätet. Snart ska jag iväg till Sara och Hanna.
Är riktigt glad idag: vädret är bra, ska iväg och träffa underbara människor, har träffat Sanna, känner mig ovanligt smal idag och håret är rätt okej det med. Allt är toppen idag med andra ord!


If the girls will start movin'

Igår var en härlig kväll. Hektiskt också. Bakade både morotskaka och kladdkaka, duschade snabbt och fixade mig, sedan ner till Sanna en stund innan jag stack till Sion och övade låtarna med Vickan.

Men det gick bra att sjunga igår trots allt hektiskt. Vi har hittat några låtar som vi kunde sjunga som vi annars inte brukar sjunga, vilket alltid är bra. Sedan pratade Daniel och efter det så hade vi långbord med fika. Roligt att det kom så många igår, var många som jag inte träffat på ett långt tag. Det var en härlig kväll som sagt.

idag ska jag nog ner till Sanna en stund, och ikväll ska jag till Sara och Hanna för att ha tjejkväll med dem och Rebecka och Vickan. Kul, jag behövde avsluta veckan på det här sättet efter allt plugg. Jag skulle egentligen fotat Ranya idag men vi bestämde igår att det är nog bättre när vädret är finare, dock ser jag nu att det är ganska fint så det var ju lite synd. Fast det får ju bli en annan dag, antagligen då efter att jag varit till Turkiet.

nej, usch vad mycket jag skrev!
Haha.

Happy birthday!

(gammal bild men ändå)

Ville bara säga grattis till en av världens underbaraste: Sanna som fyller nitton år idag! Älskar dig så mycket och hoppas du får en underbar födelsedag!

Ska strax duscha sen sticker jag ner till henne en snabbis innan jag ska till Sion.

You're the defender of the weak

Jag är helt slut. Tur att jag är ledig idag annars hade jag gått i tusen bitar. Jag gjorde färdigt engelskauppsatsen igår i alla fall men sedan pallade jag inte mer så jag åkte hem. Satt faktiskt i skolan och var smått förbannad när jag gjorde engelskan. När man väl gör klart uppgifter så kommer det alltid nya. Och de säger att de sätter betygen snart. Logiken finns inte; varför ger de ut nya uppgifter när de snart sätter betygen? Säkert för att bara hålla oss sysselsatta...

I alla fall på kvällen när jag suttit vid tvn ett tag så orkade jag inte mer utan la mig i sängen, jag trodde det skulle bara bli för ett tag men så blev det inte. Jag kom inte upp. Var helt slutkörd.

...




Jag är död.... ses imorgon


Exhaused



Puh, är alldeles slut i både kropp och i sinnet. Jag joggade som jag skrev att jag skulle göra och det gick lite trögare den här gången men jag hade blivit förvarnad av pappa att det förmodligen skulle det. Men det gick ändå rätt bra. Sedan har jag tagit tag i engelskan. Antecknat men nu orkar jag faktiskt inte mer. Har ändå engelskalektion imorgon så jag får väl fortsätta då. Men nu ska jag sova.

I don't know why you deny

Goder morgon!

Jag blev nästan klar med uppgiften igår och fy, vad jag är trött nu! Huvudet smärtade, träningsvärk efter joggingen i förrgår och kroppen var svagare än på länge. Men humöret är bra i alla fall vilket alltid är något.

Idag blir det Mediekommunikation och sedan ska jag ut och jogga en tur med pappa. Hoppas bara detta hemska väder driver förbi. SKulle inte vara så kul att jogga när det snöar. I alla fall ska jag plugga engelska sedan på kvällen.

Like sunlight burning in the midnight

Sorry för den urusla uppdateringen på de senaste två dagarna men jag har haft fullt upp. Både skola, shopping, foto, träning och plugg gånger tusen. Just nu sitter jag och gör färdigt mediekommunikations uppgiften.

Hörs när jag har mer tid!

Holding out for a hero



Jag har inget att skiva om, här är i alla fall en bild från produktfotograferingen.


Hectic

Nu är jag hemma efter en heldag i Eskilstuna. Jag har även hunnit med att jogga runt kvarteret med pappa och ätit kvällis. Nu ska jag sätta mig i köket och plugga. Sent men vad gör man när man är dum och ligger efter. Aja, nu ska jag sätta igång!

shing!

Cos there's nothing at all except the space in between

Hejsan! Nu har jag tagit mig upp sängen och ska väl snart äta något.

Dagens planer är att åka till Eskilstuna med päronen. Jag måste fota klart till en skoluppgift sedan ska vi passa på att kolla i affärer. Syrran behöver kläder och jag kommer säkert hitta något jag "måste" ha. Haha, typiskt mig. Efter det ska jag väl plugga, plugga plugga. Hoppas jag blir klar med medieuppgiften och ska försöka skriva mer på rapporten, även fast det blev lite strul. Om jag hinner så ska jag försöka dra mig till gymmet/ta en joggingtur. Annars så vet jag inte.

Shing!

Since I found your love, I've never needed anything to fill my heart

Sorry att det är så stökigt.

Som ni ser så är det en riktigt söndag/pluggdag. Mjukiskläderna på och det nyduschade håret uppe i en hög knut och såklart osminkad. Men skönt är det. De här byxorna är mina favoritmjukisar. Om jag fick skulle jag gå i dom i skolan, så sköna! Men inte direkt så snyggt, haha.

I alla fall är jag klar med min uppsats om Makt och EU, skönt att stryka en uppgift. Men när jag försökte göra min projektrapport så hittar jag inte min uppsats om ett tidigare liknande projekt. Så, jag kan inte göra klart den idag. Suck, så jag kan inte plugga så mycket på den avdelningen. Men ska försöka plugga annat istället. Senare kanske jag sätter mig framför tvn och slappar. Det tycker jag att jag förtjänar.

Ha en trevlig kväll!
Shing!

I was lost to the end

Gick upp från sängen för bara en stund sedan, såhär går det när man knappt fick någon sömn. Vaknar, somnar, vaknar, funderar om man sovit något, somnar, vaknar.... ett stort elände är vad det är! Så jag somnade om och har legat i sängen tills nu. Inte bra, inte bra.

Ska strax duscha och försöka ta tag i dagens planer: plugga. Jag vill inte ligga efter så det är dags att ta i tag i pluggandet på allvar. Jag ska nog fråga mamma om vi kan köpa massor av frukt till pluggandet. Vindruvor innehåller ju massor av just druvsocker så det ska jag nog köpa in i såfall. Och jag vill träna idag. Ska kolla när gymmet stänger och om mamma vill med, eller så kanske jag kan ta en joggingtur?

Ja, som ni märker är jag både peppad idag och på bättre humör. Bättre att ta tag i sitt liv än att sitta och deppa(dock är det inte så lätt alla gånger)

When my heart fail

Jag har en ledsen kväll. Visst, dagen började bra och har varit det tills typ för någon timme sedan. Jag blev trött, hungrig, fick ont i huvudet och blev riktigt depp. Samtidigt så blev jag sur för jag tycker inte jag har någon rätt idag att vara ledsen, men det är jag. Och jag har ingen aning hur jag ska bli glad igen.

Jag hatar när det blir så: jag menar, när man helt plötsligt tappar allt och kroppen bara smulas sönder inifrån. När man känner att man vill lägga sig i fosterställning i sängen och bara ligga där i timmar. När man bläddrar förbi alla tv-kanaler och känner att allt är bara onödig skit och man ligger där och känner hur blicken blir sådär dimmig och man inte orkar ta sig upp och faktiskt göra något.

Jag försökte komma på vad det var som fick mig ledsen men ärligt så kommer jag inte på något riktigt konkret. Visst, jag vill typ grina när jag tänker på att jag knappt gått ner något, att jag inte har pluggat som jag skulle idag(jag försökte men det sket sig av flera orsaker) och att sommaren inte är året runt. Jag vet, jag är inte något fetto men jag hade ett mål och det kom jag inte till. Dock är sommaren här och då vet jag att det kommer gå bättre, eftersom att jag är både hälsosammare då och jag äter knappt något(inte med vilja, jag har både inte någon tanke på det eller ork/tid). Men i alla fall, det är ju inte därför jag är ledsen. Vad är det då? Är det att jag har tråkigt, är skoltrött, stressad, behöver komma ner till solen, behöver träffa människor, lyssna på mer positiv musik etc.? Ärligt har jag ingen susning...

Men i alla fall, nu ska jag försöka att lägga mig i sängen och somna så att jag kan vakna upp med ett superhumör.

How wonderful, how beautiful

Ännu en bild, men jag kunde inte låta bli.

Idag har vi haft några släktingar över på fika. Farmor & Farfar, faster Teta med man och Tina. Vi har nu ätit en riktigt god middag bestående av kotletter och potatis. Nu blir det att mysa framför tvn med en tecknad film. Jag älskar mysiga lördag.

Shing!

It's cool to know nothing

Är jag störd eller är det fler som tycker det här är kul?

It's cold around me, the night is young

Två till bilder på de vackra två

Nu har jag varit hemma ett tag efter att ha varit på Sion. Jag verkligen älskar fredagar, önskar de bara var oftare! jag menar: man har hela helgen framför sig och efter att ha varit på Sion så blir man så himla glad och sprallig. Att träffa underbara och roliga människor, få sjunga och lyssna till visdomsord är aldrig något negativt! Sen är det aldrig tråkigt när man får besök av trevliga människor och man får fika goda ting. Så ja, som ni hör har jag haft en underbar dag.

Rising, I feel my heart sing


Idag har vi haft besök av min kusin och hennes son. Jättetrevligt och kul!(hoppas det är okej att jag la upp bilden)  Jag prövade även att baka morotskaka idag för första gången, vilket blev riktigt bra! Tack Clara Lidström för receptet!
Nu ska jag göra mig iordning för Sion, hörs sen!

I refuse to let you go

Ett par Wayfarers & ett par Easy Point

Tygväska(som jag upptäckte var från SL, haha! Men den är snygg ändå) & en halvstor handväska
Två lådor som jag använder till några par skor jag har här i mitt rum

Det här var det jag fyndade på Second Hand. Jag är nöjd, nöjd. I alla fall, vad jag har gjort hemma är: pluggat lite, vilat, debatterat på balkongen med pappa, bakat brownies för första gången i mitt liv(själv om jag måste nämna det) och de blev faktiskt riktigt bra(!), sett på Criminal Minds och Gordon Ramsey's Kitchen Nightmares. nu ska jag lägga mig i sängen.

Shing!

I need to finish this



Plugg plugg plugg

There is nothing I need, except the function to breathe

Jag åkte hem tidigare från skolan då jag inte orkade. Jag hade en hemsk natt; vaknade, somnade, vaknade, somnade.... Ja, ni fattar. Så jag satt på Samhällskunskapen och verkligen försökte koncentrera sig men det gick inte. Det skulle aldrig gå att fokusera efteråt då jag skulle haft engelska. Så, nu är jag hemma och har precis ätit lunch. Funderar på att lägga mig i sängen och vila lite, skulle jag behöva.

It's hard to remember but totally worthwhile


Bilder från Gotland förra sommaren...

Idag har jag kollat på Destination Gotland's hemsida och kollat priser. Det är nämligen så att Gabriel, jag och ett några vänner kanske ska till Gotland i sommar. Antingen blir det husvagn eller tältning. Men jag är riktigt taggad. Hoppas bara att alla får semester och det fixar sig med bil etc. Längtar dit, det känns som en evighet sedan ajg var där sist även fast jag vet att jag var där förra året. Jag vill verkligen åka dit med dem så jag hoppas verkligen inte det skiter sig nu.

Nä, nu ska jag lägga mig och sova. Jag har heldag så jag måste gå upp klockan sex.
shing!

If he saw me hurt this way


Nu har min kaftan kommit och jag är nöjd med köpet. Den här kommer jag nog ha en hel del nere i Turkiet, och även här hemma i sommar.

Never miss a beat


And now I'm lost in space

En dålig dag för att ta en outfitbild. Jag är skabb och är inte på humör...

Jag är nu hemma efter en skoldag och hunnit äta lite kyckling. Gott och välbehövligt.I alla fall så åkte jag in med Maria lite tidigare för att plugga. Fick inte så mycket gjort men det är en liten bit på vägen i alla fall. Vi gick till lunchen och sedan hade vi Mediekommunikation B. Allt krånglade idag. Programmen segade och till slut så fungerade inte Illustrator som resulterade i att jag inte kunde spara ner sakerna till det "stora" projektet. Suck, det är inte min skolvecka verkar det som... Men vi hade i alla fall trevligt vid bordet och när vi var ute i solen på rasterna. Man märker att våren har kommit hit till Södermanland nu vilket inte alls är mig emot.

Sorry like an angel



Man börjar undra hur man egentligen mår när man lägger sig på sängen runt sex och kommer inte upp förrän klockan åtta/halv nio på kvällen pga. utmattning. Jag känner mig fortfarande helt slut.

Ska nog duscha och sedan lägga mig. Mår helt enkelt skit.


Just kill me

Jag dör av huvudvärk. Så går det när man glömmer sitt vatten hemma.


Try sleeping with a broken heart


T-shirt - Carlings, Tröja - H&M, Jacka - Emma Joelson, Shorts - egna(omgjorda), Solisar - Wayfares från Second Hand, Tygväska - Second Hand

Promenaden med Maria var nice, dock lite blåsig i början. Det blev allt som allt säkert några kilometers promenerande. En riktigt udda promenad också. Först så tokvinkar och tutar några människor på mig vid ett övergånsställe - som jag inte har en aning om vilka det var, jag går för första gången in på LIDL(haha!) och så upptäckte jag att ett av mina Second Handfynd(solisarna) var äkta Wayfares! Trevligt, trevligt. Tio fjuttiga spänn för ett par Wayfares! Ni kanske förstår att jag är extra glad. Dock påstås att de kan vara fakes, jag vägrar tro något sådant just nu. Jag är så glad^^


Shut up, don't wanna hear it

Godmorgon! Nu sitter jag i skolan och ska ha Medieproduktion B och Fotografisk Bild B idag. Glömde ta med Cambridgepåsarna idag(slarver numero uno!) så min mage kommer mörda mig ett x antal gånger. Tur att jag har lunchen i alla fall, annars så skulle jag inte klara av dagen.

Ska strax ut och fota med Maria för en skolgrej.
shing!


Life is smiling at you


Jag har världens bästa humör, varför är det kväll för? jag vill träffa härliga vänner nu!
Hoppas det håller i sig tills imorgon då det blir skola, och eventuellt lite träning.

There is nothing I've told except the space between

Det blev lite bilder när pappa och jag gick på promenad

Dagen har varit riktigt trevlig idag! Först ut var det att åka med mamma till banken. Nu har jag fixat VISA-kort och även telesvar, riktigt skönt om ni frågar mig!

Sedan så ville mamma gå till Second Hand affärern så vi tog oss en titt. Och tur var väl det, jag hittade lite saker som jag verkligen gillade: en tygväska(inlägget under), en mysig handväska, två par solisar(ett av paren syns också i förra inlägget), två snygga lådor till mina skor här i mitt rum och en gammal och snygg resväska/kabinväska.

Efter det så bjöd en av mina fastrar upp familjen på lite trevligt fika. Sedan efter det så gick pappa och jag på en trevlig promenad. Vi gick genom "stan" och sedan ut till Stenhammar. Det var så varmt så jag kunde gå utan jacka. Härliga våren har kommit! Så tog vi en del bilder, riktigt trevligt. Så nu är jag rätt trött faktiskt. Och såklart fick jag inget plugg gjort, det är väl det enda negativa idag.

War is still my way for destiny

T-shirt - GT, Skjorta - Pappas gamla, Kostymbyxor - Monki, Tygväska - SecondHand, Solisar - SecondHand, Converse

Why don't you come out and say it

(inte världens bästa och skarpaste bilder)

Kom på att jag inte visat den nya klädhängaren jag köpte på IKEA när familjen hälsade på min syster. Blev både bra och praktiskt för mig. Jag orkade inte fixa speciella lådor till skorna så det fick bli gamla kartonlådor, haha. Men det fungerar ju det också. Resten av rummets nya grejer får ni se någon annan dag, det är för stökigt just nu.

You think I'm deaf to hear but my cameras are everywhere

Ja, idag vaknade jag minsan inte sent, vilket är riktigt skönt. Idag fick jag ett samtal från tryckeriet och det blev lite ändringar på typ av tryckning så priset steg. Ja, inte är det kul men vad ska man göra? Nu blir det ju bättre kvalité på boken(hoppas jag i alla fall) så det var väl värt det.

Idag ska jag nog till banken och fråga lite saker. Bland annat om mitt kort fungerar nere i Turkiet eller om jag måste skaffa en annan sort. Sen ska jag försöka plugga, eftersom det inte blev igår. Jag är faktiskt inte förvånad men jag måste verkligen bli klar med den här uppgiften jag ska göra. Annars blir det inte kul.

So hold your head up high

Nu är jeansen fixade. Det blev en del jobb i slutet, tur att jag har en mamma som är så duktig. Dom här kommer att användas en del i sommar. Nä, nu ska jag nog sova.

Swimming toward propellers


I want to get lost in your arms

Jag var ute för några timmar sen på promenad me de andra, hamnade hos en av fastrarna på "fika" och sedan gick hem, började fixa ett av jeansen med mamma men blev trött och satte mig här. Eller egentligen har jag varit trött och smågrinig hela dagen men, det är väl för att jag sov sådär länge. Usch, det förstörde hela dagen. Känner mig sådär hemskt borta och nere. Och så är jag grinig och sur på mig själv för att jag inte tränat något under påsklovet heller. Dumma mig. Inte bra.

You are the only one who knows

Shit, jag sov till tre idag. Fy och blä på det, jag brukar inte sova såhär länge men kan ju vara halsen. Det är därför jag är hemma idag för att halsen var dum igår så det skulle inte gå att sjunga idag. I alla fall så brukar jag inte sova såhär pass länge, kanske till ett eller två men inte tre. Nu är jag tjurig och har ont i huvudet. Nej, såhär får det inte gå till!

Jag ska väl försöka plugga lite och kanske göra klart jeansen som sagt.
Får se om mamma orkar hjälpa mig med dem.

This house is a Circus

Jag är antingen seg eller dum, haha. Men jag har börjat lyssna smått på Arctic Monkeys. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, de är lite sådär smått galna men aja, det gillas i alla fall. Får se om jag fortsätter, men några av deras låtar är riktigt bra. Jag är faktiskt så med musik, lyssnar definitivt inte på alla låtar utan väljer ut mina favoriter(vilket inte alltid är många, kanske bara fem stycken). Jag blir aldrig riktigt ett fan av någon artist. Förutom typ .... Relient K som gör mig glad och ligger mig riktigt nära hjärtat. De flesta av deras låtar är riktigt bra så det där med favoriter är svårt.

Nä, men vad är det här. Länge sen jag skrev mycket om ett ämne, haha!Irrelevanta och säkert ointressanta saker är vad det är.

Don't leave me hungry for love

Nu är jag uppe, lyssnar på (de återfunna favoriterna) Sanctus Real, kollar ut genom fönstret och önskade det var strålande väder idag. Då hade det kunnat matcha mitt humör.

Aja, idag fyller två av mina kusiner år(grattis!) så det blir väl att gratta antar jag. Har ingen aning om resten av familjens planer men. Annars vet jag inte vad jag ska göra.

They're just playing with my head


Nej, jag tänkte till slut :" Nej, H&M ska inte förstöra för mig, nu beställer jag en annan(som till och med visade sig var billigare) som jag kan ha där nere!"

Så denna kaftan kommer att få hänga med mig ner till Turkiet. Skiter i att folk tror att jag är värsta slösaren nu men det är ju faktiskt inte mitt fel att det blev som det blev. Sen har jag typ inget sommarplagg, inget verkligen.

But I never gonna give up on you


Usel mobilbild men såhär såg jag i alla fall ut ikväll på Sion. Det gick väldigt bra, även fast jag inte sjungit på ett tag och min hals var lite torr, men efter ett tag så blev den lenare. Idag var det Geoffrey som pratade, lika bra och rolig som alltid. Härligt härligt är ordet.

Satt ett tag och snackade med de underbara människorna och pratade , när de andra lekte mörkerkuragömma, med Geoffrey om resa till USA och hans upplevelser där. Han säger att han lite tips på billiga hemsidor och även affärer. Åh, vad kul det skulle vara att åka till New York någon gång*drömmer mig bort*.
"Ha inte med massor av kläder dit, utan dina fulaste. Det är så billigt där att du skulle ångra dig om du tar med massor av kläder. Köp istället där borta. Och i New York är det billigast."

Jag bär en hel värld inom mig

Nu, för att få ut min ilska och även av stristess, så gjorde jag om header till lite fräshare. Även fast bilden är halvgammal(då jag inte har en ny fin bild på mig själv, så jag nöjde mig med denna). Men nu är det såhär i alla fall.

Vad tycks?

Maintain consciousness


You might think I loose my mind

Nä, nu är jag faktiskt förbannad!

Jag beställde min kaftan från H&M den 30e mars och nu när jag ringde dem så får jag veta att jag inte kommer få den förrän i början av maj för de hade inte beräknat att den skulle sälja så bra, så den var slut på lagret.
"Men det är ju snart så det kommer ju gå fort". Yeah, right! Jag är liksom i Turkiet då! Åh, blir så arg. Hatar att man inte blir informerad om sådant när det händer. VARFÖR?! Då hade jag förberedd mig på det och inte blivit såhär ledsen, besviken och förbannad. Den som är så fin, och jag vill ju ha den där i Turkiet.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH!

The world begin with newborn skin

Det var det här som låg i paketet som jag hämtade i förrgår. Jag brukar aldrig köpa smycken så det här var faktiskt(otroligt nog, haha) ett köp som var mer rättfärdigat. Ska snart maila H&M tror jag och höra vart mitt paket därifrån har tagit vägen. Vill ju ha min tunika/strandklänning snart eftersom jag vill ha den när jag är i Turkiet.

Lifting graditude and praises

Hejsan. Nu har jag gått upp och även hunnit med att se lite på McLeods döttrar på tv med de andra här hemma. Dagens planer är väl... ja, ta det lugnt, duscha och sen ikväll så ska jag till Sion och öva sen så blir det tonår som alltid. Det ska bli kul. Jag måste bara välja ut lite låtar, vilket jag alltid är för sent ute med men det brukar fixa sig.

Oroshjärta

"Alltid nånting du gjort fel
Och nåt hemskt du sagt
Men ingen bryr sig som du gör
Ingen mänska väger alla orden
Och om nån ändå skulle göra det
Ja men låt då den stackaren göra det
"

Tänkvärt,det där.
Från Tomas Andersson Wij's låt "Oroshjärta"

I couldn't catch my breath

Slänger in en bild från igår då jag har sjukt tråkigt och har lite dåligt samvete över att jag inte har något intressant att lägga upp eller skriva någon gång. Varför har jag ens en blogg, haha?

You were that turning word

Nu sitter jag här, lyssnar på Falling upp och har precis avslutat en kakao-mintshake från Cambridge(det är bara gott med Cambridge, bara man väljer rätt smaker) och är rätt nöjd med att jag gått upp såpass tidigt, för att vara mig. Men det är säkert Gabriels fel, han drog upp mig vid tio tiden varje dag. Och han säger att han är morgontrött? Aja, idag blir det att jobba, annars ska jag väl bara ta det lugnt.

The time has come, for my dream to be heard

Lite bilder från idag. Vid Hjälmarsund

Sorry guys, maybe later

Idag åkte Gabriel hem ner till Småland och här känns det såklart tomt. Efter att vi skjutsade honom till Nyköping där han tog bussen så åkte pappa och jag för att fota för en skoluppgift. Sen har jag inte gjort så mycket. Jag ska snart hämta ut ett paket.

Jag lägger kanske upp lite bilder ikväll, om jag orkar.
Just nu känner jag mig både lite nere och trött så då är det dags att sluta skriva.
Känns bara som jag skriver dravvel vilket bara gör att ni inte får något intressant att läsa.

Don't panic, I'm not dead

Ett litet livstecken kanske jag ska passa på med när jag ändå för en gång skull sitter vi datorn.

Jag har inte skrivit pga. att jag har det så fruktansvärt mycket roligt och bra med Gabriel att jag inte vill slösa min tid med att sitta vi datorn. Den ni, haha! I alla fall har vi haft det jättebra. Vi har träffat släkt, gått på promenader, träffat Sanna och Maria(bland annat spelat poker och Bond Nighfire, grymt kul som alltid alltså) etc.

Igår var vi överbjudna till en av mina farbröder och åt påskmiddag tillsammans. Jättegott och trevligt. Några av oss unga spelade Little Big Planet på PS2 sedan så spelade alla ett spel tillsammans. Idag så har jag varit till Sion. Sjöng och lyssnade, extremt trevligt. För ett tag sen så hade vi folk över på middag, vilket inte var sämre det.

Nu sitter Gabriel och jag på varsin dator och fixar.
Shing!

Whenever you reach for me

Nu har jag varit hos tryckeriet och lämnat in boken. Så han ska börja jobba på den. Snart ska jag sätta igång att städa den här svinstian, annars skulle jag skämmas när Gabriel kommer hit. Efter det blir det en skön dusch.

Through my lens

En tjuvtitt på boken. Dock är det en skillnad från hur det kommer se ut. Men annars är det samma omslag.